Masse palmeolje!!

For ikke så lenge siden var det en viss blogger som gikk ut i media og skrøt av å ha vært en direkte årsak til at Rema har kuttet å selge Påskeegg fra Freia.

Påskeeggene inneholder palmeolje, og bloggeren har gått hardt ut mot Freia som produserer eggene, og mot blant annet Rema som har solgt eggene.

Etter alt sluttet altså Rema å selge Påskeegg fra Freia, og disse ble erstattet med påskeegg uten palmeolje fra Nidar. «Dette har VI fått til», skrev hun til sine lesere.

For det første smaker eggene fra Nidar fælt. De er ikke i nærheten av så gode som eggene fra Freia. For det andre så ble det så mye blest rundt denne saken at Freias påskeegg var i sentrum av oppmerksomhet. De ble kjempepopulære. Så der Rema har sluttet å selge disse eggene, der har mange andre bedrifter og butikker fortsatt og selge eggene – og flere som ikke solgte dem da «palmeoljedebatten» startet, har nå begynt å selge dem. Blant annet, og tilogmed, Nille.

Alle gode ting er tre..

Så for det tredje så har påskeeggene nå blitt så populære at det produseres helt nye produkter med palmeolje som ikke bare selges i påsketider. Snøballer og snøperler. Er usikker på om det er palmeolje i snøperlene, men snøballene er akkurat de samme som påskeeggene, bare at de er trill runde som (nettopp) snøballer.

Og ikke bare det, nå selges det også «snømenn» fylt med denne deilige melkekremen av palmeolje.

Så til toppbloggeren: Tusen takk, dette har du og dine gjort!!

Les dette: om palmeolje!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#påskeegg #snøballer #snøperler #snømann #snømenn #palmeolje #palmeoljedebatt #palmeoljedebatten #freia #nidar #rema #nille #sophieelise #blogg #blogger #blogging #påske #jul #bunnytrash

PS: Må også nevnes at denne nevnte bloggeren flere ganger har blitt tatt for å reklamere og annonsere – dvs selge produkter (sminke) med (nettopp) palmeolje.

6 kommentarer
  1. Who cares… det er palmeolje eller vegitabilsk olje i omtrent ALT annet i butikken., ingen som sjekket der før de velger. Kun mas om de jævka påskeeggene

  2. Dette var tull fra dag 1 spis det som smaker best men skal du være bimbo politisk rett så ta dem som smaker ……

  3. En ting som er veldig morsomt er at folk klager på påskeeggene med palmeolje, men hva med foreksempel nan 2, morsmelkerstatning til baby/barn, de inneholder palmeolje de også?
   Hvis man skal være så i mot palmeolje så må man jo gå gjennom hver eneste ting i butikken for å se hva som inneholder det og hva som ikke gjør det… Huff.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg