Moccamorgen – hvorfor sov jeg med alle klærne på i natt??!

DEN følelsen når man har ligget med «alle» klærne på hele natta for å stå opp klokken 07:30 for å rekke CT-undersøkelse på sykehuset. For så å sovne igjen pga Osas, og våkne 07:54 og innse at en ikke rekker bussen. Deretter ringe taxi, hvor det er kø. Så kommer man endelig fram til skranken på avdelingen på sykehuset klokken 08:35, et kvarter for sent. Så får man vite at det er i morgen klokken 08:20 jeg skal på denne undersøkelsen. Arrrgh..

Må jeg gjennom dette i morgen også??!!

Vel, nytter ikke hisse seg opp. Oppdagelsen var sur nok den. Men da tuslet jeg likeså til hudpleieklinikken og tok behandling for psoriasisen min. Deretter en tur på Kiwi hvor jeg kjøpte en pakke Lasagne.

Joda, jeg bruker Toro Lasagne. Jeg synes den er kjempegod. Har brukt den i alle år. Masse ost og en anelse chili tilsettes, så blir det helt fantastisk.

Dette er ikke reklame for noen sponsorer. Jeg har ikke sponsorer, jeg får ikke betalt for likerklikk eller reklame. Så sier jeg at jeg liker Toro Lasagne så er det fordi jeg mener det!!

Jeg blogger ikke for penger!

Nå sitter jeg for første gang på Starbucks her i Drammen (tror jeg). Har kjøpt meg en stor Mocca. Den er kjempegod – men den på «Jovialen» på togstasjonen er mye bedre. Best i Drammen tror jeg!

Venter på at klokken skal bli 10:00, da åpner H&M. Skal innom å se om dem har noen hodeplagg. Jeg er «skinnet» på hodet pga psoriasisen, så jeg håper å finne et behagelig og litt kult hodeplagg. Caps-luen jeg bruker nå gnager i pannen og jeg får røde merker. Ikke synes jeg den er særlig kul heller. Den er fra den tiden jeg mistet alt håret, og det er jo noen år siden nå.

Og H&M bruker innimellom å ha noen kule plagg til en billig penge (IGJEN: ikke sponset reklame!).

Etter H&M skal jeg hjem.

Noen som leser dette som har Osas og/eller Psoriasis? Hva synes dere er de verste «hverdagsproblemene» med disse sykdommene, unntatt selve sykdommen selv da?

Takk for at dere leser – fin fin dag ønskes dere ❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#ct #ctundersøkelse #sykehus #taxi #osas #søvnapne #drammenhudpleie #psoriasis #kiwi #toro #torolasagne #lasagne #starbucks #mocca #jovialen #hm #hennesogmauritz #hverdagsproblemer #hverdag #drammen

2 kommentarer
    1. åååååh de er ikke snilt av meg å le men ååååh tusen takk for att du fikk meg til å le for de trengte jeg !!!!!! hahahahahah jeg måtte leg når jeg så du kom fram ett kvarter for seint åsså var timen i morgen. fy søren du har en morsom måte å skrive på . hahaha tusen takk!!!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg