Er du slemmere enn meg, da vil jeg ikke være venn med deg 😤

Og plutselig var det søndag.

Fredagen gikk som en vanlig hverdag. I skrivende øyeblikk husker jeg ikke hva jeg brukte dagen til, men på kvelden var jeg innom Palmen og tok meg et par øl. Det ble tidlig kveld da snuppen min og jeg skulle opp kvart på fem lørdags morgen.

Klokken 07:00 tok vi båten fra Sandefjord til Strømstad sammen med en kompis og fetteren til dama hans.

Ombord koste vi oss med frokostbuffet (ihvertfall jeg), og vi fikk handlet røyk, vodka og likør.

På andre siden var første stopp på Systembolaget der snuppen og jeg fikk kjøpt en eske med blandevann – vår kjære Strawberry Bacardi Breezer, som av en eller annen merkelig grunn ikke selges her i Norge.

Etter det tok vi mathandelen – masse ost, kjøtt og diverse – og godterier fra godteland 😜

Turen gikk fort og greit, og vi var hjemme og hadde fått alle varene plassert i skuffer, skap og fryser før klokken 14:00. Så da sov vi noen timer før vi kledde og ordnet oss for middag hos et vennepar.

Det begynte veldig bra, deilig middag etterfulgt med spill. Men så skjedde det noe. Ei venninne av «vertinnen» sølte ut et fullt glass rødvin på bordet, gulvet, et par stoler, en gjest og vertinnen selv. Og hun brydde seg ikke én kalori. Hun bare satt der som ingenting i sin egen boble og brydde seg ikke om andre enn seg selv. Jeg satte fart og tørket bord og duk, stoler og gulv – eneste jeg ikke tørket var mellom beina på gjesten som fikk en del midt i skrevet.

Når jeg hadde tørket kommenterte jeg til henne som sølte at hun kunne godt reagert og hjulpet til. I det øyeblikket forandret ansiktet hennes seg. Ondskapen lyste og hun kom med beskyldninger som ikke hadde tilhørighet noen steder. Jeg valgte å ignorere henne, og da begynte hun å si stygge ting om oss som var på middagen. Hun ville skape splid og krangel mellom oss, til og med mellom paret som vi var på middag hos. Dårlig stemning greide hun å lage, så dro hun. Jeg vil aldri mer ha med henne å gjøre. Slettet og blokkerte trollet på Facebook – måtte hun få sin egen ondskap i vranghalsen.

Men misforstå ikke, kvelden ble ikke ødelagt. Som sagt, god mat og moro spill. Og det beste var å møte våre venner igjen, altså paret vi var hos. Ser dem litt for sjelden, og jeg liker veldig godt å være sammen med henne (og han også), for vi kan prate om seriøse ting, hun ser meg for den jeg er, og respekten er gjensidig.

Forresten så vil jeg ha oppskriften på første retten, ‘Safran-risotto’. Fikk noen gode ideer av den retten som jeg vil teste ut 😜

Nå ligger jeg på sofaen hjemme etter å ha vært hos et annet vennepar som jeg passer rottene til mens dem er på ferie. Jeg setter veldig pris på dem og tilliten – og å passe dyrene gjør jeg med glede.

Søndagsklem til alle snille og gode mennesker ❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#venner #vennskap #ondskap #godhet #mittliv

6 kommentarer
    1. wenchepia: Alltid hatt en bad feeling på denne dama, og det er jeg langt fra alene om, denne kvelden fikk hun vist sitt sanne jeg, så da er det avklart. Det skal mer til for å ødelegge for meg ihvertfall, idioter finner man overalt, og dem ødelegger vel heller mest for seg selv. Takk for at du er her, leser og kommenterer 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg