Skuffet over, og forbannet på huseieren!

Det hele startet med en ulåst dør, ytterdøren i oppgangen vår. Den døren tilhører fire leiligheter, vår og tre til. I en av de andre leilighetene har det i flere år bodd et par, og hun har tre barn fra tidligere forhold.

En dag jeg sto utenfor for å lufte jentene og kaste søppel, så kom mannen hjem og døren var ulåst. Han truet meg med juling hvis døren var ulåst flere ganger.

Link: Hva gjør man? Hva ville du gjort?

Ikke lenge etter ble sykkelen hans «stjålet». Den sto inne i oppgangen. Fem sykler sto utenfor ulåst, men bare hans sykkel som sto inne i gangen ved siden av vår ulåste sykkel ble stjålet. Jeg mistenker forsikringssvindel. Men samme det, jeg fikk skylden og ble truet igjen. Jeg sa fra til huseier om episodene, og da ble bare situasjonen verre. Jeg har blitt truet og skjelt ut flere ganger. Han har til og med simulert at han skyter meg idet jeg går forbi muskelbyggerbutikken hans.

Jeg har flere ganger fryktet at han kan skade jentene, eller meg, den frykten har jeg ennå og jeg unngår «bolemannen» alt jeg kan.

Huseier er blitt informert hele veien, men har uttalt at han ikke kan bli kvitt denne mannen da leiligheten/kontrakten står i hennes navn, og hun ikke kan nektes å ha besøk.

En gang i midten av november cirka ble det brutalt i leiligheten deres. Roping og brøling og vanvittig dundring. Jentene mine ble redde, og jeg ble redd for hun dama hans. Det har aldri vært slikt bråk i huset her. Jeg skjønte fort at det var brutal vold. Det fortsatte, så jeg kontaktet henne, sendte SMS, så de skulle vite at jeg er vitne. Så ble det stille.

Få dager etter ble jeg truet igjen. Det var på Strømsø torg. Han så ut til å komme etter meg. Akkurat da åpnet Brita Palmen pub, så jeg skyndte meg inn der.

Etter bråket i leiligheten over, så har jeg ikke sett hun nabodama. Hun har stikket. Reist. Hun sendte meg melding for to-tre dager siden og fortalte, og spurte om jeg kunne følge med om det skjedde noe utenom det vanlige, for hun skal komme på lørdag (i morgen) å hente sakene sine.

I går fant jeg klær, kjøkkenutstyr og ting og tang i søppelcontainerne bak huset her. Jeg tok bilder og sendte henne. Det var hennes.

I dag kontaktet jeg huseier. Fikk så vite at han har nå skrevet kontrakt med mannen, og han blir boende her tross alt som har skjedd og alt han har gjort!

Skuffelsen er stor!

Jeg er mildt sagt forbannet!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#galenaboer #nabo #naboer #trusler #vold #huseier

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg