De 5 første ting jeg kommer på som jeg gleder meg til nå 😁

Aller mest gleder jeg meg til å komme meg hjem til #minlillefamilie … dem er mitt hjerte og min sjel ❤

Men here it goes, de første tingene jeg kommer på..

1. På lørdag… hihi.. Uansett. Nærmeste lørdag skal snuppen min og jeg på pizzafest til Rune og Kari-Anne. Hvis jeg ikke er blitt hjerneskada da. Jeg gleder meg, Rune er kjempeflink å lage god ordentlig hjemmelaget pizza. Og det er så koselig å være i dems selskap. Tulla mi med fler kommer også, så da blir det en liten noe-i-glasset-fest attåt.

2. Neste uke, neste helg er det solfest hos Bibbi. Det gleder jeg meg til. Bibbi er original, så en vet aldri hva kvelden har å tilby.. annet enn bobler da.

3. Snuppen min og jeg skal på konsert med Enrique Iglesias. Det blir sykt kult. Enrique er en av popens artister som jeg synes blir dyktigere og dyktigere og leverer bedre med årene. Og litt mer sexy med alderen også. Særlig etter at den flekken i ansiktet ble borte.

4. Gleder meg til premieren av filmen «Barn». Vet ikke om jeg er klippet bort eller hva. Men det er uansett min første filminnspilling og jeg gleder meg til å se resultatet. Henriette Steenstrup er rektor, jeg er lærer. Også TV-serien «Oljefondet» av Harald Zwart der Karoline Krüger er Norges mektigste kvinne, og jeg er alkoholiker og uteligger.

5. Rune og jeg skal på festivalen Tons of Rock i Halden i sommer på konsert med Ozzy!!! Ozzy!!! Ozzy!!! Miracle man – jeg trenger ikke si mer.

Har mye annet å glede meg til, men dette er bekreftede gleder som har en dato og klokkeslett, med unntak av filmen «Barn» og TV-serien «Oljefondet», men har hørt på hjørnet at release av filmen er rett rundt hjørnet og klippingen over. «Oljefondet» kommer vel også i år tenker jeg.

Men nevnes: Madonna album, turne og New York 2018!!!!!

Nå skal jeg spise mat og piller – sees!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#pizzafest #solfest #venner #enrique #enriqueiglesias #konsert #turne #ozzy #ozzyosbourne #osbourne #festival #tonsofrock #halden #fredrikstenfestning #telenorarena #barn #film #spillefilm #filminnspilling #tvserie #haraldzwart #zwart #karolinekruger #henriettesteenstrup #madonna #madonnaalbum #madonnaturne #madonnanewyork #newyork #mylittlefamily #2018

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg