Brannbil i hodet og selvmedisinering på Drammen sykehus 😫

Dette er ikke et innlegg for å få sympati og medlidenhet, det er en utblåsning i smerte og forbannelse!!

Ble operert i øret i morges. De kunne ikke gå inn øreveien som forespeilet, men måtte kutte nytt hull inn. Operasjoner fra tidligere i livet har herjet med smaksnervene, så nå har jeg ikke smakssans. Dette skal visstnok rehabiliteres i løpet av 6 uker.

Etter å ha våknet har alle vært greie, og dagen gått «fint». Prøvde å holde meg uten smertestillende og takket nei utpå dagen da jeg ble spurt.

Etter kvelds «eksploderte» det i smerter i øret hodet og i nakken. Det HYYLER i hele hodet, jeg har en svær jævla BRANNBIL på hjernen med påslåtte sirener. Tårer i øynene. Det blør ut av øret og renner ned under bandasjen. Og her kommer jentungen inn og gir meg to Paracet (??!!).

Jeg takket høflig nei og ba om noe sterkere. Det kan jeg ikke få, med forklaring at jeg hadde fått Paracet på morgenen. Jeg forklarer at Paracet fungerer ikke annet enn at jeg får høyere leververdier. At jeg fikk Paracet når jeg hadde morfin i hele kroppen er ikke relevant. Men nei, to Paracet thats it!! Jeg takket høflig nei og sa at hvis hun ikke har ordentlig smertestillende så ordner jeg det heller selv!! «Javel», sa hun og satte opp furteleppe og føyk ut døren..

Jeg så ikke mer til furteleppa eller noen andre. Så jeg ordnet meg Paralgin Forte selv og tok et par stykker for cirka en time siden. Sirenen har gitt seg, men brannbilen kjører enda, på nordnorske veier. Dette er smerter folkens, tannpine og isjas er blåbær!!

Klokken er nå passert 22:00 og jeg har ikke sett ÉN lege siden klokken 13:00 i formiddag. Jeg trodde det skulle dukke opp en da det eksploderte og det ble full blødning her. Men nei… så hva gjør jeg på sykehuset? Annet enn å bli urolig, aggressiv og bygge angst??!!!

Jeg ligger på et rom alene bak lukket dør og har ikke sett en pleier eller noen på et par timer. Oksygenet er frakoblet, jeg har flere alvorlige diagnoser, blant annet Osas som innebærer pustestopp.

Jeg vil hjem!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#vestreviken #drammensykehus #smerter

PS: Det er alltid noen som har det verre, så det er ikke noe stakkars meg, så dere kan spare dere for slike kommentarer!!

2 kommentarer
    1. Ai ser ut som du er like “heldig” som meg når det kommer til sykehus og sånne “trivelige” sykepleiere. Bra du fikk ordna deg selv med noe sterkere enn paracet da!! Og…..glad for å se du våkna igjen ;)))) masse go bedring framover <3<3 skal ikke si stakkars deg for det hjelper ikke ... sier heller heia deg :)))

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg