Mine favorittbloggere!

Link: Bloggomtoppbloggere

Som tittelen sier så handler denne bloggen om andre bloggere. «Vicky og Adina» (pseudonymer) kommer med tanker og meninger rundt innleggene til toppbloggere. De roser de som æres bør, og stiller spørsmål ved, avslører løgner og falskhet, setter litt fokus på når bloggerne utnytter sine lesere. Bloggen omtales som satire, men er skråblikk med alvor og masse humor.

🌟

Link: Forbipolene

Av personlig erfaring så skremmer diagnosen Bipolar meg litt. Opplevelsen av å ikke vite hvor en har et menneske er ikke helt behagelig. Forbipolene er en blogg skrevet av en ung tobarnsmor som sjeldent greier å sitte eller tie stille. Hun har en mørk og en lys side. Det gjør mye av det hun skriver veldig interessant. Hun har også en helt egen måte å bruke ord på. I lys av nåtidens stadige økning av psykiske lidelser blant unge mennesker så vil jeg anbefale denne bloggen til alle – av flere grunner.

🌟

Link: Pappaglede

Denne karen møtte sin kjæreste for første gang, en måned etter ble de kjærester, han inngikk da et forhold til en kvinne med barn. En måned etter det igjen fikk de beskjeden om at hun var blitt gravid. Nå er barnet kommet til verden og Pappaglede deler alt rundt dette. Hodet hans «renner over» i tanker og følelser som han gjerne vil dele – men så så har vi nettrollene som hater han for valg av navn på sin datter (Ynwa), og reaksjonene lot heller ikke vente på seg da han badet sammen med nurket på nå fire uker.

🌟

Link: Livingdoll

Dette er ei jente i slutten av tjueårene med mann og fire katter. Bloggen ble opprettet sommeren 2017 og fikk sitt navn på grunn av mobbing i barndommen, hvor blant annet kommentarer som "du ser ut som en jævla Barbiedukke" og "hold kjeft, dukker kan ikke snakke" var faste gjengangere. Med det sagt så legger Livingdoll ut en del bilder av seg selv og jeg blir helt fascinert. Og noen av innleggene hennes kan jeg relatere til som om hun er en ung jenteutgave av meg selv.

🌟

Link: Viccctoria

Denne jenta savnet å ha et lite ''fristed'' å skrive akkurat det hun føler for! Sine meninger! Og det er akkurat det hun gjør! Og deler med alle oss andre! Alt mulig fra hverdagen, om mote, kroppsfiksering, kroppspress, interesser som fotografi og så videre. Denne jenta kan lage gode karameller uten fløte.

Og så var det min egen blogg som er sterkt undervurdert, og som burde likes og deles myyye oftere av dere alle!!

Link: Bunny Trash

#blogg #blogging #bloggere #blogging #bloggomtoppbloggere #forbipolene #pappaglede #livingdoll #viccctoria #bunnytrash

8 kommentarer

Siste innlegg