Middag, venner og fest her i homohuset.

Nøyaktig klokken 18:00 kom venneparet vi hadde invitert til middag her hos oss i går. Sjeldent og aldri har jeg kjent noen som har vært så presise. Slikt liker jeg. Har ikke tall på hvor mange ganger vi har invitert folk til middag for så og få meldinger om forsinkelser, og noen er bare trege og forsinket uten å se ut til å bry seg i det hele tatt.

Kjenner at jeg blir litt irritert på slikt.

Jeg bruker ikke poser fra Toro eller Knorr når jeg inviterer folk. Jeg lager mat helt fra bunn, og jeg bruker timer. Jeg har faktisk opplevd at vi har invitert folk til selskap her, og et par stykker var å spiste pølse med brød rett før ankomst.

Makan..

Anyway.. på menyen i går ble det forrett: Laksetartar med ruccola, sitron og rømme. Hovedrett: «Siste måltid». Og dessert: Irish Coffee. Jeg ble mer en fornøyd selv, snuppen min likte maten, og viktigst av alt, gjestene så ut til å like det. Og de sa de syntes det var veldig godt.

Digg!!

Etterpå ble det mer godt i glassene, og et par gjester til ankom. Litt høyrøstet de nyankomne gjestene, men det gikk bra og alle så ut til å kose seg. Alle skravlet og lo. Det ble spilt musikk og folk danset. «Melkedansen» var ny for meg, men glemmer den aldri. Hysterisk!!

Vanligvis bruker vi runde av kvelden med en liten tur på byen. Og vi dro ut også i går, på brun pub. Men så skjedde det noe uvanlig, vi dro tilbake hjem til oss igjen. Det ble noen minutter nachspiel, så gikk jeg bare å la meg. Haha.. jeg bruker vanligvis å være den siste som gir meg på fest, men denne gangen var det jeg som kastet inn tørkleet først.

Men det var kjempemoro. Gleder meg allerede til neste gang!

Nå ligger jeg bare på sofaen og er sløv. Skal hvile helt til i morgen. Da blir jeg hentet av et annet vennepar som har invitert meg med på bil – og båttur til Sverige. Svisketur som jeg kaller det – blir moro!

Ha en fortsatt fin søndagskveld alle sammen!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#middag #middagsgjester #venner #fest #party #bytur #nachspiel #lørdag #søndag #svisketur

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg