Koselig tur over grensa.

I dag var jeg invitert med et vennepar på sverigetur. Svisketur som jeg kaller det. Dem hentet meg her hjemme rett før 13:30, så kjørte vi videre til Sandefjord. Vi reiste med Fjordline fra Sandefjord 15:20 og var framme i Strømstad klokken 17:50.

Det var veldig lite folk ombord, noe som var meget komfortabelt. Men når jeg tenker over det så var der lite folk ombord da snuppen min og jeg reiste med en kompis for to uker siden. Så jeg er litt redd for at Fjordline Sandefjord-Strømstad går dårlig og at vi risikerer at de må legge opp eller noe. Det hadde vært veldig dumt da jeg personlig liker Fjordline-båten til og fra Sandefjord bedre enn Color Line.

Altså Fjordline er større og nyere båter. Det virk(er) mye renere. Der er større og ryddigere taxfree, cafeer, casino og bar. Jeg trives i hvertfall bedre på den båten.

Anyway, ombord i dag koste vi oss først med mat. Pizza og salat. Så var vi på tax-free som hadde 10-kroners marked. Så der fikk jeg handlet oster, kjøttpålegg, sauser, kjøttboller, bacon og mer til nesten ingen penger. Brennevin, Baileys, brus og sigaretter ble det selvfølgelig også – til under prisen av hva kun sigarettene ville kostet her i Norge!!

Etter tax-free ble det en liten tur i baren hvor jeg fikk meg en Irish Coffee. Idet jeg tok siste lille slurk av den kom det i høyttalerne at vi var fremme og kunne gå i bilene. Super timing – tiden flyver i godt selskap!

Var en liten tur innom Systembolaget hvor jeg handlet blandevann (Strawberry Bacardi Breezer) før vi tok en runde på Eurocash og handlet det nødvendigste. For meg ble det Dentastix og snacks til jentene. Løk, melk, parmesan, sjokolade og slike enkle ting som er godt å ha i hverdagen.

Så kjørte vi hjemover, og det gikk også fort. Som jeg sa så går tiden fort i godt selskap. Vi skravlet og plapret – om alt og ingenting. Var vel mest meg, hehe.. var litt i skravlehumør i dag. Så jeg er veldig glad for at mine venner inviterte meg med, av flere grunner, hahaha..

Hvis dere leser: løvv U guys 😘

Ha en flott kveld alle sammen der ute!! 🌹

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#sverige #svisketur #harrytur #sverigetur #strømstad #fjordline #sandefjord #taxfree #dentastix #strawberrybacardibreezer #systembolaget #bacardibreezer #baileys #irishcoffee #eurocash #venner #norge

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg