Kler din sønn på 5 år seg i kjole?

Kler han seg ut som en prinsesse i barnehagen? Driver han og låner leppestiften til mamma og hennes høye hæler?

Det å kle seg ut er i de fleste tilfeller bare lek, men noen ganger handler det om å finne seg selv. Viktig at foreldre og foresatte tillater det. Jeg vet foreldre som har nektet barna sine den frihet. Det gir gjerne triste konsekvenser. Åpenhet om seksualitet og legning er viktig.

Link: Én konsekvens.

Jeg har veldig sansen for mennesker som er bevisste. Å akseptere andre mennesker for hvem dem er inni seg, hvilke følelser dem har, burde ikke komme annet enn naturlig. Likevel faller det heller naturlig for mange å gjøre det motsatte. En sårer sine medmennesker med fordommer, og enda verre, en skader sine barn med dem.

Det finnes oppriktig ‘alvorligere’ ting å heller bekymre seg for når det gjelder ens barn. «Hva om han blir rammet av en farlig sykdom? Utsatt for overgrep? Hva om han blir narkoman? Hva om jeg mister barnet mitt?»

En kan miste barnet sitt hvis en er homofobisk. Er en homo, hvorfor ha kontakt med noen som er homofob? Hvorfor ha kontakt med noen som ikke aksepterer og elsker deg som du er? Det er tøft å bryte med sine foreldre, men det er blitt gjort. For mange har det vært en nødvendighet for å kunne leve og være lykkelig.

Man har hørt om hverdagsrasisme. Slik er det med homofili også, og trans. Det er lett å gå inn i «et skap» når de du har rundt deg og som står deg nær får deg til å føle at det er noe galt med deg på grunn av legningen din. Har en gått inn i skapet er det utrolig vanskelig og tøft å komme ut. Så det som er viktig er å la barn vokse opp uten at de forsvinner inn i «skapet». Hold dem ute med aksept, åpenhet og kjærlighet – dette gjelder uansett legning: homo, hetero, bi, trans, pan osv.

En ønsker ikke å skade barn, gjøre ungdomstiden traumatisk og skape en suicidal voksen.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#homo #homofili #legning #seksualitet #seksuellorientering #homofobi #kjærlighet #oppvekst #hverdagshomofobi #fordommer #suicidal #barn

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg