Tone Damli komplimenterte jentene våre 😊

I dag var snuppen min og jeg på gratiskonsert på Bragernes Torg. Konseptet kalles «Vinterlyd» og er en del av en turne som stopper i Stavanger, Bergen, Trondheim, Hafjell, Oslo, og her i Drammen.

Jentene var også med oss. Det var greit siden det ikke varte så lenge, og det var grei temperatur ute. Vi så mange hunder på torget, men plutselig mens vi stod der dukket det opp en nusselig liten krabat.

Det vare en liten guttemops. Han var pussig liten. Mye mindre enn jentene våre, og han var faktisk fire år. Ella blir seks i slutten av denne måneden og Ariel blir fire i slutten av juli. Han var en sjarmør, det skal han ha.

Tone Damli spilte to låter. «Strangers» og «Butterflies». Gode låtvalg fra hennes side. Jeg likte førstnevnte best.

Etter hun hadde spilt forsvant hun «backstage» og kom ut i gaten bak scenen. Der fikk hun øye på jentene våre og utbrøt «ååå så søte dem er» da hun var nært nok til at det kunne høres. Hun smilte og forsvant igjen.

Jeg ble så glad da Donkeyboy kom på scenen og startet med den nye låten «It’ll be alright». Men det ble ikke det samme på torget. Dårlig lyd på arrangementet, og en vanskelig vokal live. Men anbefaler alle å høre studioutgivelsen av denne singelen. Nydelig sang!

Donkeyboy fortsatte med megahiten deres «Ambitions». Men det var tredje og siste låten fra dem som ble høydepunktet på konserten. Ihvertfall for min del. «Crazy Something Normal».

Siste artister ut var ukjente for meg. Men småjentene var ville. Hylte, skrålte og skreik. Jeg skjønner ikke hvorfor. Duoen het «Nico og Vinz». Musikken var grei, litt futt. De var ikke kjekke, og de var dårlige å synge. Når han mørkeste sang (Vinz?? Nico?? lol!!) hørtes det ut som om han prøvde å drite. Helt forferdelig, han eide ikke sangstemme.

Men likevel. Moro med gratiskonserter. Og det ble jo i sin helhet en koselig tur. Og bare «Crazy Something Normal» fra Donkeyboy var verdt det!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#mops #hund #ella #ariel #ellamadonna #arielmadonna #bragernes #bragernestorg #konsert #vinterlyd #tonedamli #strangers #butterflies #donkeyboy #itllbealright #ambitions #crazysomethingnormal #nicoogvinz #gratiskonsert #drammen

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg