Demonstrasjon: «Ingen rasister i våre gater, kan ikke alle bare hate Sylvi Listhaug?!!», kom det fra motdemonstrantene.

Min venninne og jeg møtte utenfor stortinget minutter passert 15:00 i dag.

Kort etter fikk vi høre Ruth Vaagø som var initiativtaker til blomsteraksjonen som har vært, og fortsatt pågår. Og demonstrasjonen i dag. Så er det avklart.

Gruppen «Slå ring om Norge» eller noen «rasistgrupper» eller «nazistgrupper» sto ikke bak hverken det ene eller det andre. Bare en hyggelig selvtenkende dame fra Valdres.

Blant demonstrantene var det selvsagt ulike årsaker til å vise støtte til Listhaug. Vi var nærmere 300 mennesker. Noen av oss var der for å støtte ytringsfriheten og ikke bare Sylvi Listhaugs, men vår alles rett til å si ting som de er.

Noen uttalte at Listhaug har fortalt sannheten om at Arbeiderpartiet støtter terrorister. Noe som for seg ikke kan tolkes annerledes slik jeg ser det. Vi vet jo alle om Gahr Støre og hans forbindelse til Hamas, Det muslimske broderskap og terroristlederen Khaled Mashaal.

Og nå har vi den pågående terroriseringen av Listhaug og alle som har sympatisert med henne, vist henne støtte, medmenneskelighet og nestekjærlighet ved å sende henne blomster. Å stemple folk for rasister og nazister er grusomme handlinger. Og å ha slikt hengende over seg føles utrygt for mange. Og veldig trist når en vet med seg selv at det ikke er sant, og ikke i tråd med hvem en er i det hele tatt.

Andre viste til den politiske saken som Listhaugs innlegg var knyttet til, nemlig muligheten for å frata fremmedkrigere statsborgerskap. Arbeiderpartiet sikret flertall på Stortinget for at en slik avgjørelse kun kan tas av domstolene, ikke av forvaltningen. Det var veldig stygt å sette det opp mot tragedien på Utøya i 2011. Jonas Gahr Støre og co var veldig klar over at det var tatt en politisk avgjørelse kvelden før Listhaugs facebookinnlegg, og at det var det innlegget handlet om.

Så det var ikke Listhaug som «nøret» opp, men lederen av arbeiderpartiet som STØRET opp!!

Jeg mener at Sylvi Listhaug aldri skulle blitt tvunget til å be om unnskyldning, og ihvertfall ikke alle de gangene som hun har, og under press fra Støre!

Jonas Gahr Støre, Eskil Pedersen, Inga Marte Thorkildsen, Ingrid Heidi Francker mfl. er de som burde be om unnskyldninger her. Jeg synes også det burde bli konsekvenser for hva de har STØRET sammen og gjordt!!

Det var en fin demonstrasjon. De som holdt taler utenom initiativtaker Ruth Vaagø var Lily Bandehy (islamkritiker) fra Irak, Cemal Knudsen Yucel (Ex-muslims of Norway) fra Tyrkia og Shurika Hansen som er skribent, tolk og demonstrant født i Somalia.

Hvilke rasister gidder høre på en slik gjeng?!

Bare det bør vel si litt om hvem de virkelige rasistene er!

Shurika Hansen holdt en appell der hun blant annet fortalte om møter som er blitt holdt for å prate om medmenneskelighet, rasisme og ytringsfrihet. Dette var møter om hva som foregår i innvandrermiljøer i Norge. Arbeiderpartiet møtte ikke. SV møtte ikke. Venstre møtte ikke. Dette var møter om kvinneundertrykkelse og likestilling. Om tvangsekteskap og kjønnslemlestelse. Om voldtekt og æresdrap. Om sterk sosial kontroll, homohets og homohat. Det var om unge homofile innvandrere som ikke tør være hvem dem er fordi dem har foreldre som ikke ønsker å bli integrert i Norge, men leve under islamsk ideologi der kvinner undertrykkes og homofile skades.

Shurika fortalte at media som TV2, VG og NRK var invitert til disse møtene. De som møtte var representanter fra Fremskrittspartiet og Høyre. Shurika fortalte om en gråtkvalt og rørt Sylvi Listhaug som hørte dem. Ga dem støtte, klemmer og forståelse. Shurika fortalte om en Sylvi Listhaug som langt ifra er rasist, men en Sylvi Listhaug som bryr seg og setter seg inn i hvordan samfunn vi lever i, og prøver gjøre det bedre for alle!!

Lengre bort står sympatisører for Arbeiderpartiet, Rødt, Venstre og SV og roper rasister til oss. Hylekoret! De er totalt respektløse og prøver overdøve, istedet for å lytte. De skriker «Ingen rasister i våre gater, kan ikke alle bare hate Sylvi Listhaug?!! De fremmet hat og var meget aggressive. Hat mot oss, og mot en tøff og sterk politiker som prøver gjøre Norge trygt og godt for oss alle!!

Hatet er uberettiget, det må ta slutt – og Sylvi Listhaug må fortsette sitt arbeide for Norge, mot terror!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#demonstrasjon #sylvilisthaug #ruthvaagø #listhaug #justisminister #cemalknudsenyucel #beredskapsminister #lilybandehy #innvandringsminister #shurika #shurikahansen #rasisme #nazisme #jonasgahrstøre #gahrstøre #støre #hamas #detmuslimskebroderskap #khaledmashaal #eskilpedersen #ingamartethorkildsen #ingridheidifrancker #ytringsfrihet #politikere #politikk #medmenneskelighet #innvandrermiljøer #kvinneundertrykkelse #likestilling #tvanggsekteskap #kjønnslemlestelse #voldtekt #æresdrap #sosialkontroll #homhets #homofobi #homohat #innvandring #islam #islamisme #islamister #muslimer #ideologi #ideologier #fremmedkultur #hylekor #terror #media #tv2 #vg #nrk #resett #ap #arbeiderpartiet #r #rødt #v #venstre #sv #sosialistiskvenstreparti #h #høyre #frp #fremskrittspartiet #oslo #motterror #antiterror #norge

En stor ære alle som møtte opp, de som holdt appell og til initiativtaker Ruth Vaagø, og masse respekt til Shurika Hansen!!

4 kommentarer
    1. Så langt jeg kunne se, en fin demonstrasjon, flotte og tydelige appeller. La merke til at verken TV2 eller NRK var til stede, men så på via Nettavisen.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg