Norsk Media – forvridde og «fake» news!

En gang i tiden var det slik at media var nyhetsformidlere og kom med fakta til folket.

Er det slik at du enda tror at våre største rikskanaler og aviser leverer deg fakta som nyheter?

Da tar du feil!

Jeg vet at veldig mange der ute i vårt langstrakte land har fått med seg og vet hvordan norsk media opererer og fungerer, men det er langt fra alle som har fått dette med seg.

Det er disse menneskene jeg med dette vil nå!

Jeg har selv foreldre, familie, slekt, venner og bekjente som sluker rått alt som kommer fra NRK. Noen favoriserer TV2. Mange kjøper VG. En hel del kjøper Aftenposten og Dagbladet.

Alle disse «nyhetskanalene» er helt eller delvis korrupte!!

Mest korrupt er NRK som attpåtil krever betaling for å servere oss «twisted news» i form av noe de kaller «lisens» og «kringkastingsavgift».

3000 kroner i året.

NRK drifter fire tv-kanaler (NRK1, NRK2, NRK3 og NRK Super) og tretten riksdekkende radiokanaler over DAB-nettet. I tillegg har kringkasteren nettstedet nrk.no med tilhørende tjenester som NRK TV, Yr.no, NRK Trafikk og UT.no.

Sier seg selv at det er vanskelig å ikke bli overbevist av nyheter som kommer fra NRK. De er jo overalt, de kommer inn i hodet på folk. Og når folk selv begynner å spre «nyhetene» de har hørt, så må men jo tro på det, når man er blitt fortalt nyheten av sin mor, søster, bror eller beste venn.

Legg også merke til at NRK bruker blant annet programmet «Nytt på Nytt» til å hetse og mobbe dem de ikke ønsker å «heve» i media, mens de dem støtter slipper lettere unna. De er også imot at deres ansatte får bruke korssmykker, men hijab er de for.

TV 2 er en norsk reklamefinansiert tv-kanal som er eid av TV 2 Gruppen. De er langt fra objektive de også, og deler misvisende nyheter og propaganda. TV2 Gruppen består av TV2, TV2 Zebra, TV2 Livsstil, TV2 Humor, TV2 Nyhetskanalen, TV2 Sportskanalen, TV2 Sport Premium og TV2 Sumo.

TV2 Gruppen er det som reklamerer for, og hjelper Jonas Gahr Støres venninne og rådgiver SophieElise å eksponere seg med sine «virkelighetsoppfatninger» av verden, og påvirke ungdommen. Altså Norges mektigste mediekvinne 2015, som gjennom sin blogg og serie hos TV2, serverer alle sine selvmotsigelser og dobbeltmoral.

VG (Verdens Gang) – er en norsk riksdekkende tabloidavis som utkommer både på papir og i elektronisk form. Har helt siden de satte Aqua-Lene på forsiden ved begynnelsen av 2000-tallet blitt ansett som et sladderblad a la Se & Hør. Silikonpupper som hovednyhet, det forteller en del.

Aftenposten er Norges største papiravis og er hovedproduktet til Mediehuset Aftenposten, en del av Schibsted Norge AS, der Schibsted er hovedeier. De har også «tendenser».

Dagbladet – VGs hovedkonkurrent.

Selv er jeg begynt å lese mer og mer av Resett!!

Resett er en nettavis og mediekanal som formidler nyheter og meningsinnhold. Resett tar sikte på å «fremstille saker fra en annen vinkel enn etablerte massemedier, samt få frem sakene som massemediene ikke ønsker å dekke». De er rett frem, slik var det, fakta!

Vi har vel alle vært vitne til en hendelse eller lignende som har blitt omtalt i media. Vi leser om det i etterkant og tenker «det var jo ikke helt slik det var», også tenker vi at «ok, greit, det var jo nesten slik, sikkert bare litt annen forståelse fra skribenten sin side, eller vært vanskelig å formulere, eller noe». Vi rasjonaliserer det som greit fordi det var «tilnærmet» sannheten, og ingen tar skade av det som er skrevet.

Men det er ikke greit!!

Media forandrer på fakta for å «piffe opp» storyen for egen vinning. Det har gått for langt. Når det gjelder alvorlige ting, som vi alle har behov for kun faktaopplysninger, spesielt når det gjelder politikk, så vinkler disse media sakene på en måte som skal gi et annet inntrykk. I mange tilfeller fremstiller de en sak helt annerledes enn virkeligheten. De er partisk og har valgt side. De negativiserer blått og favoriserer rødt. De har valgt å manipulere oss, og å direkte lyve til oss!

Jeg har sett og opplevd dette selv, sist i går!

Denne «nazien» TV2, NRK og VG skriver om i forbindelse med demonstrasjonen for Sylvi Listhaug ved Stortinget i går, den mannen hverken så eller hørte vi noe fra. Jeg var tilstede fra før demonstrasjonen startet, til etter Shurika Hansen avsluttet det hele med å takke alle som hadde kommet. Har en følelse av at mannen var plantet der. Men på samme måte som det alltid er noen som skal krangle eller kverulere. Eller som at man alltid har eller får en kollega eller nabo som en aldri blir helt vel eller komfortabel med, så må det alltid dukke opp en slik person på arrangementer som dette, som ønsker «bølle» det til. Og dette utnyttet selvsagt nevnte media (NRK, TV2, VG), med overskrifter og formuleringer som fremstiller noe som var veldig bra – negativt!

Les heller saken hos..

Resett: Demonstrasjon for Listhaug.

Document: De hadde ikke regnet med meg!

Bunny Trash: Demonstrasjonen.

Under nevnte demonstrasjon i går holdt Shurika Hansen en appell der hun blant annet fortalte om møter som er blitt holdt for å prate om hva som foregår i innvandrermiljøer i Norge. Det handlet om kvinneundertrykkelse og likestilling. Om tvangsekteskap og kjønnslemlestelse. Om voldtekt og æresdrap. Om sterk sosial kontroll, homohets og homohat. Om unge homofile, barn av innvandrere som ikke tør være hvem dem er, fordi dem har foreldre som ikke ønsker å bli integrert i Norge, men leve under islamsk ideologi der kvinner undertrykkes og homofile skades.

Dette var møter som alle våre kjente politiske partier var invitert til, og våre mest kjente media. Meget alvorlige temaer som er viktig for politikken i Norge, hele befolkningen og landet vårt.

Under disse møtene var en dypt rørt og gråtkvalt Sylvi Listhaug som representant for Fremskrittspartiet. Representanter for Høyre var der også.

Arbeiderpartiet møtte ikke. Sosialistisk venstreparti møtte ikke. Venstre møtte ikke.. NRK møtte ikke. TV2 møtte ikke. VG møtte ikke… ingen av de nevnte skrev et ord om saken.

Ser dere en sammenheng??!!

Takk for at dere leser!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#media #massemedia #nyheter #nyhetskanaler #tv #radio #aviser #internett #tv2 #nrk #vg #dagbladet #aftenposten #resett #document #nrklisens #kringkastingavgift #jonasgahrstøre #gahrstøre #sophieelise #politikk #politikere #demonstrasjon #listhaug #sylvilisthaug #shurika #shurikahansen #ap #arbeiderpartiet #sosialistiskvenstreparti #sv #venstre #v #h #høyre #frp #fremskrittspartiet #fakenews #twistednews #badnews #korrupsjon #korruptmedia #korruptmassemedia #norge

4 kommentarer
  1. Jeg fikk ikke med meg denne nazi-hilsenen som blåses opp. Var det i forbindelse med det sinte lille barnet som holdt på å denge seg selv i bakken da arrangementet var over? Jeg klarer ikke å ta disse alvorlig så lenge de ikke har bedre argumenter enn å kalle alle oss fremmøtte for nazister, og ut over det hadde 1 parole: “Kan ikke bare alle hate Sylvi Listhaug”. Barnehagen de har rømt fra burde holde dem innendørs neste gang voksne mennesker forsøker å få i gang en saklig dialog.

  2. Hanne: Blir for dumt at all fokus skal settes p̴ en enkeltperson som sikkert har roemt gjennom gjerdet p̴ Aasgaard.. var visst bare media som fikk med seg at han var der, muligens var han plantet.. og de barna, de barna Рhvor er barnevernet sier jeg bare, de barna der trenger bli vernet mot seg selv.

  3. NRK håver inn millioner på reklame men avgift må vi betale for det. Den bør heller byttes ut mot avgift som puttes inn i prisen på nye TV-er eller PC-er. På den måten må alle betale uansett om man ser på NRK eller ei.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg