«Homofili, rusmisbruk og andre synder skal vi vende oss bort fra..»

Kommentarer om blogginnlegget «Hjernevasket av evangeliesenter og pinsevenner» som ble skrevet på Facebook og ikke i bloggen:

Link: Hjernevasket av Evangeliesenter og Pinsevenner.

01. «Dette er det værste jeg har hørt… Homofili og rusmisbruk og andre synder skal vi vende oss bort fra… Om du ikke vil se det som synd og du ikke vil strekke deg etter det Jesus sier så får det være, men ikke bland Evangeliesenterets arbeid for de utslåtte inn i dette… Jeg personlig har ingenting imot hva du er, og hvilken legning du har, skjønner at dette er vanskelig å svelge for det er ikke vi som skal dømme, men Gud… Du får ta et oppgjør med deg selv og velge hva du vil gjøre, men ikke fordøm Evangeliesenteret ut fra det en predikant sier… Han kunne tatt det med deg en-til-en og snakket om saken… Dårlig gjort det der.»

Dette fikk jeg fra en mann i førtiårene. Hans initialer er JIT og han kaller seg «Jesus Tilhenger». Han har bodd på Evangeliesenter og blitt frelst. Han har flere barn, men ikke med kvinnen han er gift med. Han bruker Facebook til å skrive jesus-ting som «halleluja Jesus Lever og har frelst meg» og «Jeg er så takknemmelig og glad for det nye livet».

Hans kommentar om blogginnlegget mitt bekrefter det jeg tenker, og det jeg har skrevet i blogginnlegget mitt. Ordrett skriver han: «Homofili og rusmisbruk og andre synder skal vi vende oss bort fra». Altså jeg føler ikke for å «ta inn» noe av det han skriver når han starter med å «krenke» meg som homofil. Hjernevasket!!

02. «Jeg deler dette. Veldig bra skrevet, noe til ettertanke..».

Denne kommentaren fikk jeg av en kvinne i førtiårene. Hennes initialer er MTH. Hun har to barn, men lever i dag som åpen homofil. Hun har studert statsvitenskap, og bruker Facebook til å holde kontakt med gamle og nye venner, bekjente og familie. Det hun skriver om blogginnlegget mitt viser at noen tar til seg det jeg skriver og tenker litt på saken. Det er viktig å tenke over hva som faktisk foregår i samfunnet vårt.

03. «Veldig bra skrevet om evangeliesenteret. Min mann og jeg tør ikke dele dette videre da jeg allerede har vært til samtale med ledelsen her på grunn av min egen internettside. Jeg er blitt bedt om å fjerne noe av det jeg har skrevet eller forlate senteret. Min datter er gift med en jente, og jeg hørte det den predikanten sa til vedkommende du skriver om i blogginnlegget ditt. Jeg ble kraftig provosert av uttalelsene hans, særlig da han prøvde å henvise til at det «står i bibelen at homofili er synd!» Jeg har i den tiden vi har vært her på Evangeliesenteret hatt god tid til å lese bibelen, og jeg har enda ikke klart å finne at det nye testamentet fordømmer homofili. Pinsemenigheten bygger seg mest opp på det nye testamentet, og lever ikke etter den gamle moseloven som i dag er det samme som jødeloven, der homofili er like stor synd som å spise svinekjøtt! Slik at du vet det, denne mannen som fordømte homofile så sterkt, visste ikke hvor i bibelen jule-evangeliet står, og han er evangelist, forkynner og pastor! Stå på med bloggen!!»

Denne kommentaren er skrevet av kvinne i slutten av førtiårene. Hennes initialer er AS. Hun har flere barn og er gift. Vært aktiv i flere år innen politikken, da til fordel for FRP. Hun bruker Facebook til å skrive med venner og legge ut sitater om kjærlighet. Det hun skriver er en bekreftelse på mye av det jeg skriver, blant annet predikantens uttalelser, og at Evangeliesenterets drift, ledelse og ansatte bør byttes ut snarest. Det bevises også her at Evangeliesenteret skriver en ting på sine sider men gjør noe annet i praksis. Vedkommende kvinne tør ikke dele mitt blogginnlegg, eller bli satt i forbindelse med det fordi ledelsen allerede har truet henne med utkastelse fordi hun på en offentlig internettside har skrevet om livet sitt etter hun kom på evangeliesenter. Er det hva evangeliesenteret mener når de skriver at ingen mennesker blir oppgitt av pinsemenigheten?? Er dette å bli "frelst og fri"?? Hva er å være fri ifølge pinsemenigheten?? Og hva er det med de ansattes fordommer??

Personlig synes jeg «Ringenes Herre» og «Hobbiten» er bedre eventyr enn «Bibelen». I helhet så skaper «Ringenes Herre» mer glede, men joda «Bibelen» er fantastiske eventyr de også. Og til de som tror «Bibelen» er virkelighet så vil jeg minne om at den ble skrevet i «en annen tid, på et annet sted, i en annen verden» der jorden var flat og menneskene var meget uvitende.

«Bibelen» var ikke ment for det norske folk som hadde sine egne guder som vi under tvang måtte svikte for å ikke bli utsatt for mer vold og tortur enn vi ble. Kristendommen ble banket inn i det norske folk mot folkets vilje. Det sier seg selv at den slags religion og tro ikke hører hjemme her tillands hvor blant annet fiskeindustrien har bygd landet vårt. Med en Jesus som vandrer rundt på vannet så hadde all fisken blitt skremt bort!!

Til slutt, for min del må folk måtte få tro på hva satans humbug dem vil, men å bruke sin tro, eller «Bibelen, Gud eller Jesus» for å plage, mobbe, hetse andre mennesker, undertrykke dem, fylle dem med redsel og angst slik at de til slutt prøver å ta livet av seg, eller faktisk tar livet av seg, det er ikke akseptabelt i min verden, og det burde det ikke være i noens andres verden heller!!!

Takk for at dere leser, god søndag!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#evangeliesenter #pinsevenner #kristendom #religion #eventyr #ringenesherre #hobitten #homo #homofili #legning #fordommer #synd #propaganda #homohets #pinsemenighet #pastor #predikant #propaganda ##detnyetestamentet #bibelen #gud #jesus #halleluja #bunnytrash

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg