Ros til Sophie Elise.

Ja, tenk det. At jeg gir kredit til Sophie Elise er en sjelden handling. Veldig lite av det siste året, halvannet.

Jeg hadde lenge virkelig sansen for Sophie Elise, helt til jeg så dobbeltmoralen og usannhetene. Jeg ble også lei alle produktene hun sverget til, men som egentlig ble reklamert for kun for penger. Jeg fikk nok av meg meg meg, og stakkars meg hele tiden samtidig som hun rakket ned på andre for ting hun klaget på at hun selv ble utsatt for: mobbing og hets. Rompebilder, tårer og selvdiagnosering. Bare i løpet av de siste par dagene kunne hun legge til en ny diagnose. Separasjonsangst!

Denne diagnosen fikk hun da etter å ha vært singel i to år, og noen måneder sammen med sin Kasper som hun flyttet sammen med i januar. I løpet av disse månedene hun var sååå forelsket hadde hun også depresjon, en diagnose hun har ført opp på «listen» flere ganger.

Link: DYSMORFOFOBI – SCHIZOFRENI, HYPOKONDER, MYTOMANI.

Hvorfor jeg mener hva jeg mener om SE er det legitime grunner til, bare å Google ‘bunnytrash.blogg Sophie Elise’ så finner dere en del!

(skjermdump: sophieelise.blogg.no)

Men for å ikke avspores i selvmotsigelser, dobbeltmoral og sykdommer er det like greit å komme til poenget.

I dag la hun ut et innlegg om en ape i bur. I innlegget sitt skriver hun følgende (utdrag):

«En liten ape, ensom i buret plassert rett ved hovedveien. Forstår ikke hvordan mennesker kan være så grusomme. Der sitter det uskyldige vesenet dag ut og dag inn samtidig som hvor fulle mennesker stapper pinner inn i buret for å plage, kaster gamle pizzastykker til den, hvor motorsykler durer forbi og bylivet holder konstant kaos. Og der sitter altså den lille apekatten uten noe annet valg. Den hadde ikke engang vann, eller en "seng" å sitte på. Det var kun bur og sprinkler hvor maten jeg ga den gang på gang falt ned gjennom sprinklene og den satt igjen sulten. Jeg måtte altså dra tilbake flere runder bare slik at den fikk spist..

Jeg vet uke hva som er verst. At det faktisk er et HOTELL som eier denne apen og bruker den som "trekkplaster", men likevel ikke klarer å gi den rent vann engang, eller at det har gått hundrevis av gjester forbi den hver dag uten å si ifra. Tok saken opp med eieren. "Hvorfor står den i bur?" spurte jeg. "Fordi den er sint", var svaret. Så klart er den sint, det hadde jeg også vært om det var mitt liv.

Mine nåværende alternativer:

1. Prøve kjøpe apen fra eieren for å så sette den ut i det fri.

2. Kontakte ulike rescue-sentere.

3. Om 1 eller 2 ikke lar seg gjennomføre så håper jeg få med meg flest mulig på å spre elendig informasjon om hotellet som eier apen. Stygge anmeldelser på facebook, tripadvisor osv.

Håper ingen av dere er sånne sinnsyke mennesker som kjøper bilder og kos og klemmer fra dyr i fangenskap på ferie. Da er dere så jævlig dumme

Link: Originalinnlegget til SophieElise.

Vi får vite mer om saken i morgen tenker jeg.

Om dette er nok et «se på meg, så snill jeg er» som da hun sto appell for NOAH og kort tid etter likevel vandret rundt på et hotell i Oslo iført en kåpe av angora og pels av sølvrev, vet jeg ikke. Men synes likevel at det er storartet og kjempebra at hun setter fokus på dette. Uansett i hvilken grad hun bryr seg, og hennes intensjoner så får nok dette innlegget mange andre til å tenke seg om og bry seg.

At hun angriper folk med å skrive: «Håper ingen av dere er sånne sinnsyke mennesker som kjøper bilder og kos og klemmer fra dyr i fangenskap på ferie. Da er dere så jævlig dumme,» det syntes jeg ikke noe om.

Mange er uvitende om hvordan dyrene faktisk har det. Ikke alle tilfellene er som denne apen i buret, at man ser tilstanden. Og det er ikke alltid at dyrene har det ille selv om de blir brukt som bildeattraksjon for turister.

Jeg har mange ganger i livet blitt avbildet av blant annet løver, tigre, iguaner, slanger og ja, aper. De fleste av disse dyrene vet jeg ble tatt vare på og hadde det bra. Noen av dyrene var faktisk reddet fra et liv i elendighet.

Men tilbake til Sophie Elise. Jeg mener virkelig at hun bør få ros for dette innlegget, og det har jeg skrevet til henne. Oppi alt tullet hun legger ut skrev jeg til henne i dag at dette var det beste jeg har fått med meg fra henne i år.

Det er viktig å vise hva man mener om dyremishandling! Det er skammelig, ondskapsfullt og galt! Veldig veldig galt!!

Snuppen min og jeg var for noen år siden i Marokko. Vi reiste inn til Marrakesh for å oppleve byen som så mange hadde talet så vel om. Vi kom med buss inn, og stoppet like ved det store berømte torget der. Vi gikk av bussen og begynte å gå. Jeg var opptatt med å ta inn alle inntrykkene da jeg plutselig fikk en slik ape som Sophie Elise skriver om i innlegget sitt, på skulderen min. Den var lenket fast i kjetting i den ene foten. En «innfødt» skjegg-mann holdt kjettingen i andre enden. Apen tok så rundt hodet mitt og ga meg en klem. Den kjentes så myk og god ut. Jeg husker det som om det hendte i går. Den virket så snill og fin. Plutselig ble den stresset og kløp meg hardt i kinnet. Jeg skulle holdt kjeft, men det kom automatisk: «au fan»! Da ble mannen helt idiot og begynte slå apen. Den fikk selvsagt vondt, ble veldig redd og kløp meg hardere…

Joda, denne apen ble plassert på min skulder for at han mannen som hadde den i lenke skulle få penger for bilder. Bilder ble tatt, men jeg lover at INGEN penger ble gitt!!

Det er ikke slik det skal være, det er ikke slik uskyldige dyr skal ha det. Ikke bur, ikke kjetting!! Som sagt, det er skammelig, ondskapsfullt og galt! Veldig veldig galt!!!

Så igjen takk til Sophie Elise for at hun tar opp dette!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#sophieelise #ape #dyr #dyremishandling

Jeg finner ikke i skrivende stund bildene fra «ape-episoden», men bildene som er lagt ut her er mine fra samme tur, av meg og andre dyr. Untatt bilde av apen, det er fra SEs innlegg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg