Sannheten kan svi, men det er faktisk ikke min feil!

Dere!! Dere er som cheewed on og spyttet ut av av en trang liten boble der det ikke er plass for andre enn slike som dere. Sitter der og tolker alt dere leser i negativ retning, og vrir på ord for å ødelegge budskap som de var ment. Tror at verden skal forme seg etter dere.

Kritiserer meg for å henge ut «alle og enhver», når det er snakk om én pub og de ansatte der. Det var vel heller dem som hengte seg selv ut. Og plassen. Strømsø Sportspub.

Og hvem er dere til å moralisere og kritisere der dere sitter bak en skjerm og skriver dritt om andre, i dette tilfellet meg, på en lukket profil. Utrolig masse dobbeltmoral fra feige baksnakkere.

Hahh!!

Troll!!!

Jeg er ikke perfekt, så langt derifra.. overvektig, påståelig, til tider dømmende, noen ganger frekk, og ikke alltid er alt som kommer ut av meg 100% gjennomtenkt. Men jeg er ihvertfall 99% der slike som dere ligger på 14%. Sier ordet «fjortiss» dere noe?!!

Jeg er meg, jeg gjør så godt som JEG kan. Jeg mener ikke å være slem, jeg går aldri inn for det, jeg ønsker bare være ærlig. Om meg og mitt, MINE opplevelser, meninger, tanker og følelser. Jeg tror faktisk at det er ærlighet man kommer lengst med.

Joda jeg vet at sannheten kan svi, men det er faktisk ikke min feil.

Jeg kommer aldri til å skamme meg over hva jeg har sagt, gjort eller skrevet her i bloggen min. Ei heller kommer jeg til å tie. Jeg ønsker åpenhet om hvem jeg er, og måten å gjøre det på er å skrive, og å dele det jeg skriver.

Nei, jeg er ingen engel. Mye dumt er blitt sagt og gjort. Men jeg står for det. Gjort er gjort. Jeg har akseptert meg selv og begravd min siste skam ned i et pokker så dypt hull. Jeg fikk nok, gadd ikke skamme meg mer. Jeg sluttet med det. La det bak meg.

En indre stemme sa til meg en gang, "vær åpen, du har ingenting å skamme deg over. Bare vær helt åpen og ærlig om alt du er og hva du har opplevd, og hva du har gjort."

Og vet dere hva, dere som mener jeg ikke burde dele for mye av slikt som som dere synes å synse at jeg burde holde kjeft om?

Jeg hører selvfølgelig mer på min indre stemme, mitt instinkt og mine følelser, enn dere!

Synes dere det er dumt? Det synes ikke jeg.

Problemet er ikke åpenhet og ærlighet. Problemet er slike som dere, som mener at det er ok å være slik dere er, men skal fortelle meg at det ikke er Ok å være meg. Det hele er psykisk, og straks det er snakk om det psykiske, at jeg deler av mitt indre, mine tanker, mitt hjerte, min sjel, ja da tar deres egen dårlige psyke og kritiserer meg.

Istedet for å se på dere selv, hvem dere er!!

Hardt å se seg selv i speilet kanskje?

Vel.. la være å lese bloggen min, la være å plage deg selv med meg. Det er ingen som holder en pistol mot hodet ditt!!

Vi er mange som er komfortable med å dele åpent omkring vår seksualitet, seksuelle erfaringer, politiske meninger, psykiske lidelser og traumatiske og tragiske hendelser. Jeg er ikke komfortabel med å snakke om alt, men jeg skriver. Jeg bearbeider. Egenterapi. Det funker!

Vi som blogger om disse tingene, ingen av oss synes holdninger som dere har er av særlig interesse. Derfor kan dere synse og mene så mye dere vil; vi kommer ikke til å tie.

Ingen bringer meg til 'taushet'!

Dere prøver dere som kneblere, men dere når ikke fram. Dere kan ikke stanse den vid åpne informasjonskanalen vi har startet. Dere kan ikke stanse mine ord eller bloggen min, den vil være her for alltid. Kampen mot fordommer og tabu er forlengst vunnet, og samfunnet begynner våknende og støvbørstende å bære preg av alle oss som ikke skammer oss lenger. Alle vi som mener våre opplevelser og erfaringer i livet, overgrep vi er utsatt for, psykiatriske diagnoser vi lider under, ikke skal holdes skjult mer. Vi er flere enn deg og dine og deres sneversynte issues, og vi har ikke kommet til bords for å sitte nederst, eller for å skamme oss borti kroken. Vi er her for å eat it, beat it. Du er her for å cheat it.

Det er viktig bearbeide hendelser, finne måter å mestre ting på, innrømme det triste og tragiske, dele, fortelle om good endings og lykke i livet, spesielt i dagens verden hvor statistikkene peker mot økende selvmordstall. Jeg har selv mistet flere venner som ikke maktet å leve mer. De levde i et fordomsfylt samfunn der deres lidelser var tabu å snakke om, og for tunge for dem å mestre. Jeg ønsker å påvirke vårt nåtids samfunn i en annen retning, så får dere prøve å tviholde på en iskald tilværelse der taushet er gull og vonde opplevelser skal forties som om de aldri har hendt. Fordi det rammer deres lille pub, deres lille samfunn av veggdyr. Men jeg lover dere, jeg lover at dere kommer til å tape.

Dere vil jeg skal skjule det. Tie. Bringe meg til taushet med deres ordvridninger og negativ kritikk. Noen av dere har tydd til løgner, trakassering og trusler. Jeg vil dere skal slutte å tro at dere «ruler» det. Dere «ruler» ingenting. Dere ser helst at jeg tier. Vel, jeg hører ikke hva dere sier. For dere bare sutrer og piper, og den funklende lakken deres har riper.

Hilsen en som aldri i verden kommer til å sette seg i den innestengte boblen av en tilværelse dere tilbyr, og tie.

Dream on!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#troll #nettroll #trolling #hater #hat #dobbeltmoral #baksnakking #mobbekampanje #trakassering #trusler #mobbing #hatersgonnahate #tapere #loosers #åpenhet #ærlighet #jatillivet #blogg #blogging #blogger #terapi #selvterapi #lykke #livet #sportspub #strømsø #drammen

Innlegget er redigert fra jeg la det ut første gang i oktober i fjor: Link! Denne gangen rettet mot de fra nevnte pub som har drevet mobbekampanje siste uken halvannen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg