I’m going under.

Plutselig er dagen her, operasjon nummer to av de tre-fire operasjonene som ble forespeilet meg at de skulle bli gjennomført i løpet av vinteren. Det har vært en laaang vinter, men likevel har bare én operasjon blitt gjennomført til nå. I mellomøret og det indre øret.

Link: Øreoperasjon, Kirurgen 3, Drammen Sykehus

Denne operasjonen er lavere risiko en forrige. Denne gangen skal jeg opereres i munnen. Øvre bakre høyre side. Jeg skal selvsagt i narkose, og siden jeg har kjevelås i tillegg så er det forventet at jeg skal føle meg «mørbanket» etterpå – altså sterke smerter.

Jeg tåler en del, men jeg gidder ikke det pisset som jeg gikk gjennom etter forrige operasjon. Det er totalt unødvendig at pasienter skal sitte med brutale smerter når det finnes smertestillende som fungerer. Denne gangen skal jeg ha det skriftlig i forkant hvilke typer medisiner som blir skrevet ut til meg, så jeg ikke sitter med brannbiler og gullgravere inni hodet mitt som sist gang.

Heldigvis kan jeg mest sannsynlig reise hjem igjen i ettermiddag/kveld siden dette ikke er noe risikoinngrep. (Lav risiko). Får høre hva dem sier når jeg våkner.

Har satt et bedøvelsesplaster på høyre hånd nå. Så nå blir jeg snart lagt på bordet og i narkose – l’m going under…

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#operasjon #munnoperasjon #tannoperasjon #kjevelås #smerter #lavrisiko #smertestillende #vestreviken #drammensykehus

8 kommentarer

Siste innlegg