Den øde øy (homoerotisk) 😜

Etter å ha lest et leserinnlegg på en homoside på internett ble nattens drømmer lettere påvirket, for å si det slik. Det jeg leste og fantaserte om ble en våt drøm som jeg gjerne kan drømme igjen. Æresord, det finnes ikke så flotte mannfolk og deilige opplevelser ellers, som det gjør i hodet mitt. Og jeg bare elsker det!

– Roger Endre 17.05.2014

Det var et fantastisk flott vær, knallblå himmel og sol. Varmt i været og friskt i luften. Jeg var på tur alene på en liten øy der mine besteforeldre bodde i den tid min mamma var ung og de fleste av hennes søsken enda var barn. Øya er nå ubebodd, overtatt av kommunen for å brukes til blant annet leirskole. Slekten min var den siste som bodde der.

Uansett, jeg hadde slått opp teltet på et passende sted, og jeg var helt for meg selv på øya. Det var midt på dagen og for varmt til å fiske så jeg kledde meg heller naken og tok meg et bad. Jeg gikk ut i havet til jeg sto med vann til rett under utstyret, så dukket jeg meg under og tok meg en kort svømmetur i det kjølige vannet. Vel oppe på land igjen la jeg meg ned på badehåndkledet naken og døset av i sola. Jeg våknet brått av et plutselig dunk. Jeg satte meg opp og så at det hadde kommet en mann roende og hadde hoppet i land noen meter unna meg. Jeg ble ganske forvirret, normalt bruker folk båt med motor for å komme ut hit. Det går selvsagt å ro, men da må man være utholdende og sterk i armene.

"Det så ut som du ville ha selskap," sa han og pekte på den harde pikken min som tydeligvis hadde våknet fra det kalde badet mens jeg sov og drømte ufine drømmer. "Jo, det er hyggelig det," sa jeg litt småflau og brettet badehåndkleet over skrittet mitt. Mannen så ut til å være ihvertfall ti år eldre enn meg. Han var utrolig kjekk og frekk i figuren. Han var virkelig et syn der han sto i bar overkropp. Skikkelig mann! Han tok raskt av seg den slitte jeansen sin og viste fram den den deiligste pikken jeg har sett, så satte han seg ned ved siden av meg. Deretter dro han vekk håndkleet som jeg hadde dekket over deler av meg. Så satt vi der og betraktet hverandre. Vi kåtet hverandre opp med øynene. Det ble en lang stillhet, ikke et ord ble sagt. Etter en stund klarte jeg ikke å la være lengre, så jeg la hånden min rundt det store skaftet hans og begynte og runke han forsiktig. Jeg kjente den store hånda hans lukke seg rundt pikken min og han begynte gi meg samme behandling. Det piplet fram en liten blank dråpe på pikken hans og jeg bøyde meg ned og slikket den opp. "Mmmm.. jeg vi smake på deg også," sa han. Jeg pekte mot teltet mitt, og han ble med dit.

I teltet la vi oss ned ved siden av hverandre i 69. Jeg gapte over pikken hans og lot lepper og tunge leke opp og ned på det store skaftet. Jeg skjønner enda ikke at jeg klarte, så stor som den var, men det var bare deilig. Så kjente jeg den varme våte munnen hans lukke seg rundt pikken min. Etter en liten stund, i ren nytelse så kjente jeg plutselig at en stor finger presset i mot rumpehullet mitt. Jeg fumlet fram litt fuktighetskrem i mangel på glidemiddel. Han smurte meg godt bak før han sakte men sikkert presset fingeren inn i meg. Jeg overrasket meg selv med et stønn, det var overraskende deilig, og jeg ville bare ha mer. Jeg hadde pikken hans i munnen, og han min samtidig som han fingerpulte meg sakte. Etter en liten stund økte han til to fingre, to store fingre. Jeg begynte å bli klar. Klar for å kjenne en deilig pikk inni meg. Jeg tok fram en kondom og tredde den på pikken hans og smurte den store saken inn med masse krem. Jeg så lysten i øynene hans da jeg krøp over han og satt pikkhodet hans mot åpningen min og slapp meg sakte ned. Jeg kjente den store pikken komme inn i meg, og i det det begynte å gjøre vondt ble det plutselig bare deilig. Jeg jobbet meg sakte opp og ned og fikk den lenger og lenger inni meg. Jeg ble sittende litt for å nyte den deilige følelsen da den var helt inne. Så fortsatte jeg å ri han sakte til kåtheten tok overhånd i han og han nærmest kastet meg rundt på ryggen og løftet bena mine opp over skuldrene sine og virkelig knullet meg.

Mannen visste hva han gjorde, for han gjorde det med stor selvsikkerhet. Det var fantastisk deilig å ligge sånn og kjenne pikken hans pumpe inn i meg mens han pustet og stønnet av vellyst oppå meg og de store ballene hans dasket i mot meg. Utrolige deilige følelser strømmet gjennom kroppen min, og det gjorde det tydelig hos han også. Stønnende trakk han seg ut og dro av seg kondomen og sprutet utover magen og brystet mitt. En dråpe traff underleppen min, og jeg slikket den i meg. Deilig varm mannesaft. Jeg kjente saften hans over hele meg da jeg slikket staken hans ren mens han sugde og ronket pikken min hardt sånn at jeg brått sprutet munnen hans så full at han måtte svelge gjentatte ganger…

Han satte seg opp, smilte.. så sa han: "vi sees igjen", så forsvant han ut av teltet..

Ha en fortsatt fin 17. mai alle sammen!!

Hahaha.. 😂

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#fantasi #drøm #våtdrøm #øy #ødeøy #erotisk #homoerotikk #homo #homofili #sex #homosex #homoseksualitet #bunnytrash

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg