Når dem bokstavelig talt driter på barns lekeområde 😡

Ok. Så der valgte hun å sitte for å møkke til! Drittkjerring, bokstavelig talt!!

Her jeg bor er vi nærmeste nabo til skaterparken hvor ungdommer samles for å skate, bruke rulleskøyter, sparkesykkel og så videre. Eller bare møtes. Her er et gjerde som skiller mellom skaterparken og en liten lekeplass for små barn, og det er bare noen meter fra lekeplassen til skaterbanene. Men altså her ved gjerdet, bak et av trærne som står der velger ei drittkjerring av romfolket å drite. Så tørker hun seg bak med gatekjøkken-servietter.

«Må man, så må man» tenker jeg at noen mener når dem leser dette. Men jeg kan fortelle videre at dette er cirka 41 meter fra et offentlig toalett som er satt opp for brukere av denne parken. Og enda nærmere står flere søppelkasser der hun kunne kastet dritten sin. Dyr som katter for eksempel prøver i det minste å grave ned driten sin. Men saken er vel at disse personene i «romfolk-banden» klarer vel ikke selv å drite på toalettet i parken. Jeg vet at de siste somrene har de svinet så jævlig til der at andre mennesker klarer ikke gå inn. Jeg tar ikke en titt der flere ganger. Jeg gjorde det en gang etter at jeg så tre stk av romfolket kom ut derfra en gang, det var mistenkelig, det synet jeg møtte var kvalmt.

Jeg vil oppfordre gatekjøkkene her i Drammen, og da spesielt på Strømsø, og særlig Casino og Donna gatekjøkken til å IKKE gi dette folket servietter. Eller.. jeg vil oppfordre alle forretninger og folk overalt til å IKKE gi dem servietter eller tørkepapir av noe slag!! La dem få klø og svi i rævva så dem kjenner det!! Dette er unødvendig og svinete av dem!!!

Lik og del!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#romfolket #rom #romanifolket #tiggere #omstreifere #drittkjerring #svindlere #skaterpark #colletsgate #forsøpling #tilsvining #drammen

Øverste bilde er fra Google, resterende bilder er knipset av meg nettopp nå.

12 kommentarer
  1. Nei fy faen !! Har sett andre oppslag også hvor de har driti inni hus som er forlatt f eks, og da har de gjort det rett på gulv osv. Jeg forstår det rett og slett ikke.. Er det greit der de kommer fra og bæsje hvor som helst ? Begynner jo og lure… forstår jo at må man så må man… men hallo:/

  2. Dette er så drøyt og jeg håper at du har kontaktet byens ordfører og kommunen…..Noe for rådmannen også!!!!!

  3. Stine: ja, hallo.. de okkuperte et hus rett ved oss, der gjorde de fra seg på gulvet over tid – huset ble revet. De bruker ogsaa drite paa kirkegaardene og gravene, ogsaa stjeler de roser fra gravene som de proever aa selge paa byen paa kveldstid.

  4. Bente Bergin Haugen: Vi har vaert plaget med dem i skaterparken, i hekken vasr og i soepla vaar naa i flere aar. De brukte ogsaa kjenne paa doerene her om natta. Derfor det er smekklaas her naa.

  5. Dette er langt fra bra. Det spres bakterier av den dritten der og ikke minst lukt. Det er nok av de folka der i byen nå. Jeg veit godt hvor parken er og det er rart at man ikke har satt opp et toalett der som i andre parker i Drammen.

  6. Passende å bruke ordet “drittlei” om dette – òg om rumener’ne 💩 En annen ting som gjør meg SÅ FORBANNA,er at vektere sparker og jager bort NORSKE folk (hjemløse, narkomane, alkoholikere,osv.) ut fra parkeringshus, trappeoppganger,parker og fra benker el. hvor de måtte prøve og sove. Mens rumener’ne FÅR LOV til å sette opp plankehauger,presenninger m.m. hvor som helst for å slå leir der for lange tider. DET blir mye søppel og dritt!!!

  7. Manglende offentlige toaletter – må ta del av skylden. Samme situasjon over hele landet. Busker er godt å ha. I Bergen nytter tiggerne ofte parkene – fordi tiggerne avvises av hotellene som fungerer som offentlige toaletter. Så gale er det – at Parkansatte ikke går inn i spesielle områder – fordi det oppleves Helsemessig Risikabelt. Politikerne er som tiggerne – de “driter” i det.

  8. Roald Atle Furre: Som jeg har skrevet saa ER det offentlig toalett i denne lekeparken, bare noen meter unna der hun satt seg og dreit, og om det ikke hadde vaert det kunne vedkommende likevel tatt opp etter seg og kastet i en av alle soeppelkassene, eller latt vaere aa gjoere dette i barnas lekepark av alle ting!!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg