Mammabesøk, sushi og robotstøvsuger 😂

Mamma reiste hjem til nordnorge i går etter å ha vært her vel en uke. Det er ikke til å skjule at det er nettopp derfor jeg har vært fraværende siste uken. Ting har gått i ett. Mamma har endret seg mye siste årene, ting har skjedd, uten å si mer om det, men det tar på enn sønns hjerte og sjel.

Det er også slik at jeg vil og kan ikke la henne være alene, minst mulig i hvertfall. Så å da få tid til å trene, og å møte opp på alle avtaler, det har vært intenst. Jeg har vært inn og ut av sykehus, hos lege, DPS, behandling og så videre.

Mammas besøk var ikke planlagt, det ble bestemt plutselig, og ingen av mine avtaler kunne innstilles eller avlyses. Det var liksom en siste runde før ferie og muligheter til å slappe av. Som mange av dere vet skal jeg nå på Tons of Rock festival sammen med en kompis for å oppleve Ozzy Osbourne en siste gang. Deretter reiser snuppen min og jeg til Alanya i Tyrkia. Når vi kommer tilbake er det avslutningen av PRIDE. Når jeg kommer hjem igjen er dagene fulle igjen, advokatmøter, munnoperasjon, tannlege, DPS, behandling med mer. Så sånn er det.

Men betvil ikke at det har vært koselig å ha mamma her, for det har det. Vi har vært ute og gått hver dag. Vært på kafeer og ute og spist. Spilt bingo. Vi var en dagstur i Oslo, og der spiste vi blant annet sushi, og jaggu ga det henne mersmak, hun ville at vi skulle gjøre det en gang til mens hun var her. Og det gjorde vi jo selvsagt. Jeg tok henne med til frisør, og deretter hjem og farget håret hennes. Hun prøvde protestere, men jeg tror hun innså etterhvert at hun så mye freshere ut etter alt. Hehehe.. I helga tok vi noen drinker her hjemme, og hun ble sannelig med oss ut på byen også. En uke går fort, særlig når vi har besøk av noen vi er glade i. Men jeg samler minner i hjertet mitt og sjelen min. Holdt på å le meg grønn da Sugga, vår robotstøvsuger, drev å jobbet i leiligheten her. Mamma drev å flyttet på planter, puffer og stoler for å hjelpe Sugga. Det er meningen at Sugga skal gjøre husarbeid lettere for oss, jeg vet ikke hva som er tyngst, støvsuge leiligheten selv, eller ommøblere leiligheten?!

Mamma ikke få deg robotstøvsuger!! 😂

Glad i deg! ❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#mamma #familie #besøk #ferie

2 kommentarer
    1. Så koselig å lese om besøket fra mammaen din ❤️ Jeg er helt enig at hun ikke bør få seg egen robotstøvsuger 😅🤣❤️

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg