Tilbake til hverdagen – og helsenorge.

I dag er det første mandag etter tyrkiaferie i Alanya, og PRIDE i Oslo. Hele juni har vært en utrolig bra måned, og jeg har kost meg masse. Særlig siste ukene. Før vi dro til Alanya hadde vi mamma her på besøk. Mye kjærlighet og glede disse ukene.

Men så… i dag hadde jeg time hos tannlegen. Jeg trodde det var del to av en operasjon der del en ble gjort 18 april. Men neida, dette var etterkontroll. Dette er andre gang jeg er på etterkontroll hos den offentlige tannhelsetjenesten FØR operasjonen. De roter så jævlig at det er sykt. Det begynner bli halvannet siden operasjonen skulle vært gjort. Og her har jeg sittet og ventet på og forventet at i dag skulle del to av en operasjon som skulle være et enkelt inngrep og en engangsoperasjon utføres. Men nei..

Litt over en måned før del en av operasjonen ringte jeg til tannhelsetjenesten og ba om time siden jeg hadde fått hull og smerter i øvre bakre venstre del i munnen. Da fikk jeg beskjed om at dette ville bli fikset samtidig som operasjonen på sykehuset. På sykehuset fikk jeg beskjed om at min tannlege hadde sagt at de ikke skulle gjøre noe utenom operasjonen. Så da måtte jeg vente til i dag.

Jeg har peridontitt, og jeg har andre ting som slår ut på tennene. Det gjør at tennene mine forfaller fort. Så det ene hullet var blitt stort, og der var kommet et nytt ved siden av. Dette fikk jeg henne til å fikse i dag, og hun sier: «så rart at dem ikke fikset dette på sykehuset da det er så stort, betent og tilgjengelig».

Da begynte jeg å se rødt..

Underveis i borringen og pussingen bryter hun plutselig ut: «er du munnpuster»? Jeg bare: «Hæ?».

«Ja, luftrørene mine er tette, jeg slutter å puste, jeg lever med osas og c-pap pustemaskin, har cfs og er medisinert. Dette vet du jo, det er jo blant annet derfor jeg er innvilget narkose og tannbehandling på sykehuset».

«Åja, hihihi..»

Hva faen??!!

Når hun hadde gjort seg ferdig fikk jeg en lapp om ny time tidlig en dag i neste uke klokken 09:15. «Jeg skal ikke ha timer før klokken 11:00 på morgenen fordi jeg har osas og cfs, det har dere avklart med min terapeut og psykiske helsetjenester» sier jeg. «Åååå», svarer hun og sier at hvis jeg ikke kan da så må jeg vente til etter ferien hennes.

Og da vet jeg hva som skjer.

Jeg var så trigget når jeg var ferdig hos dama at jeg gikk Drammen rundt for å roe meg – er det rart at folk utvikler angst når det er slik at tannleger og leger etter flere år ikke har fått med seg hva som feiler pasientene sine?!! En kan jo bli nervevrak av mindre 😡

Takk for utblåsningen!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#tannlege #lege #osas #cfs #helse #utmattelse #angst #pustestopp #cpap #peridontitt #helsetjenester #helsenorge

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg