Trapper ned terapien – obduksjonsrapport.

I går rett etter jeg la ut forrige blogginnlegg ble jeg oppringt av politiet. Den endelige obduksjonsrapporten av min far var kommet. De spurte om jeg var interessert i å vite, og om jeg ville komme på stasjonen, eller ta det over telefonen. Mannen er død, så det bryr meg lite, men jeg valgte likevel at de fortalte meg over telefonen.

Det var som først forespeilet. Han hadde ligget død på sitt bad vel en uke før han ble funnet da politiet tok seg inn etter en bekymringsmelding fra en nabo. Dette synes jeg høres rart ut siden han sjelden og aldri ble observert så lenge uten «påhenget» sitt, eller «dama» si, eller hva jeg skal kalle henne..

Hvorfor var det ikke hun som fant han? Hvorfor skulle hun «tilfeldigvis» være «ute av bildet» akkurat da..

Han hadde ingen ytre skader, så han hadde ikke falt og slått seg og dødd av det. Han hadde sot på lungene og kols, men det var heller ikke dødsårsak. Han hadde forstørret hjerte og har hatt flere tidligere infarkt, men ikke noe som tydet på at det var det heller som var årsak.

Det ble funnet GHB og et annet stoff i han, men ikke alkohol. Dette synes jeg også er merkelig. Mannen var ANTI ANTI ANTI narkotika, og satte hasj i samme kategori som heroin, og hatet begge deler as much. Og så var han alkoholiker.

Dødsårsak ikke funnet pga at han hadde ligget for lenge.

I morgen skal jeg inn i leiligheten hans.

I dag har jeg vært hos hjernekrymperen min på DPS. Det ble min siste gang der. Av all form for terapi, synes jeg DPS har vært totalt unyttig. En må vel være fullstendig nervevrak eller suicidal for å få noe hjelp der. Jeg har vært hos privatpraktiserende psykiater som var mer nevenyttig enn DPS. Og jeg har vel vært cirka to år nå hos terapeut i Drammen kommunes psykiske helsetjenester, og tenker fortsette en stund til med det.

Lurer på hva som møter meg i den leiligheten i morgen… gleder meg til det er overstått!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#politi #obduksjon #rapport #dødsårsak #ghb #narkotika #alkohol #dps #psykiatri #psykiskehelsetjenester #drammenkommune #drammen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg