Jeg liker dager som denne 😊

I dag har vært en fin dag. Det var meldt overskyet i hele dag, og litt regn. Det har vært sol mesteparten av dagen, og jeg tror regnet kom mens jeg var på toalettet. Jeg har ikke ikke sett noe til det ihvertfall.

Har puslet litt i leiligheten her og fått vasket en del klær. Fylte også trillebagen min med bilder, fotoalbum og et par lommelerker. Tok det så med til posten og fikk sendt til min søster, dermed var det gjordt. Så da er jeg nesten helt ferdig med alt av sakene etter vår far. Bare noe småtterier som skal selges, og noen juleduker og noen få bilder som jeg tenkte ta med til en av eksene hans.

Fikk også en hyggelig samtale fra NAV i dag. Det er sjeldent at man har hyggelige samtaler med dem, vanligvis er dem helt rævva, så det feiret jeg med et par utepils på Palmen.

Fikk også en LP i posten i dag – KM92. Så jeg er utrolig fornøyd.

Eneste er at jeg tenker en del på mine venner som vi var på helgetur sammen med. Alt dem mistet. Link: les her! Håper virkelig at alt ordner seg uten så mye mer frem og tilbake. Hadde vært kult om dem fikk ny båt fort/snart, så kanskje vi kunne dratt ut på sjøen og fisket litt på høsten. Har bestemt meg for å kjøpe meg en enkel fiskestang av passelig kvalitet. Jeg synes det er moro å fiske – hva syns du?

Ha en fortreffelig aften alle sammen ❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#sommer #sol #glede #nav #arv #dødsbo #bilder #foto #album #søster #båtforlis #venner #hollerud #støa #tyristrand #båt #tyrifjord #fiske #ferie

Har noen venner som ikke har det helt bra i dag, husk at livets vei er humpete og at jeg er glad i dere 😘

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg