Diverse kurer mot homofili.

Fra 2001: En amerikansk forskningsstudie som er gjennomført konkluderer med at mange homofile kan endre sin seksuelle legning ved hjelp av terapi.

Link!!

Fra 2007: En ny kur mot homofili utprøves nå på sauer i USA. 1 av 10 bukker kikker nemlig på andre bukker når de leter etter noen å parre seg med, noe som utgjør et økonomisk tap for bøndene. Ved å gi bukkene hormontilskudd har forskerne funnet ut at noen av dem endrer seksuell legning. Ekspertene hevder at det vil være mulig å gi vordende menneskemødre et lignenede tilskudd, for å forhindre at barnet blir homoseksuelt.

Link!!

Fra 2009: Lesbiske kvinner voldtas straffefritt i Sør-Afrika. Voldtekten ansees å være en kur mot homofili.

Link!!

Fra 2011: Israelsk kur mot homofili – tortur (siden er nå stengt).

«Pray the gay away»

Link!!

Fra 2012: Homofile menn ble vist bilder av andre nakne menn, samtidig som man fikk støt ved tegn til opphisselse.

Link!!

Fra 2012/2013:

Leder i Skeiv Verden, I.K Gravdal, sier tvangsekteskap er mer hverdag enn unntaket for mange. Vi har ikke noen eksakte tall på hvor mange som blir tvangsgiftet, men min erfaring tilsier at det forekommer ofte. Dette fordi ekteskapet sees på som en kur mot homofili, sier Gravdal.

– På et tidspunkt er man nødt til å gi en god forklaring på hvorfor man ikke vil gifte seg, og da opplever vi at å være lesbisk/homse/bifil/trans ikke er en god grunn. Hvis vi har muligheten til å jobbe med familiene, så gjør vi det, men det er ikke alltid det lar seg gjøre, tilføyer hun.

– Det vi ser i Skeiv Verden er at mange tror at homofili kan kureres, og at den beste måten å kurere homofili på er tvangsekteskap. Samtidig er det mange som ikke har ord for homofili og som kun ser på det som noe seksuelt.

– Det finnes mange mødre og fedre der ute som sørger veldig når de får vite at sønnen er homofil, fordi da tror de oppriktig at de har gjort noe galt i oppdragelsen. Det tror de da at de kan bøte på ved å tvinge sønnen til å gifte seg.

Link!!

Fra 2017: Homofile blir forfulgt og drept i Tsjetsjenia. Utryddelse ansees som en kur mot homofili.

Link!!

Link!!

2018: Når det (homofili) viser seg helt fra barndommen av, er det mye som kan gjøres ved hjelp av psykiatri, slik at en kan se hvordan det ligger an. Det er noe helt annet dersom det (homofili) kommer til syne etter 20 år, sa Pave Frans.

Link!!

Vi er i 2018 nå – i fuckings 2018!!

Vet dere at homofili er et naturlig fenomen som er registrert hos over 1000 dyrearter?! Vet dere at homofobi er registrert hos kun én art, nemlig mennesket?! Vet dere at homofobi hos denne arten i all hovedsak representeres av religiøse og uvitende mennesker?

Er dere virkelig ikke kommet lengre??!! Er utrolig hvor mange dumme homofobiske rasshøl som finnes. Hva med å finne en kur mot denslags??!! Hadde ikke alt vært bedre da?

Link!!

Kom igjen nå, vær ærlig!!!

😉

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#homofili #kur #terapi #psykiatri #hormontilskudd #støt #elektriskestøt #voldtekt #tortur #be #religion #prayawaythegay #pray #fordømmelse #fordommer #tvangsekteskap #ignoranse #dumskap #uvitenhet #homo #homofobi #lesbisk #seksualitet #legning #bi #trans #bifil #transperson #seksuell #seksuellegning #forskning #hat #homohat #hets #sjikanering #trakassering #aksept #pride #stolthet #kjærlighet #mannogmann #kvinneogkvinne #sex #privatliv #skeivverden #verden2018

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg