Svar til Jarl Wåge som elsker hate Sylvi Listhaug!

«Det er grumsete og dårleg sikt i ein del fjesbokgrupper. Men ein ting har dei til felles: Ei helteforklara leiarstjerne».

Slik begynner Jarl Wåges innlegg i Dagbladet om Sylvi Listhaug og Facebookgrupper i «hennes» navn. Og jo, jeg er enig i at det er «grumsete og dårlig sikt» i en del grupper på Facebook, men at de alle har Sylvi Listhaug til felles, det er tull! Idiotisk uttalelse!!

Gå inn i hvilke som helst større grupper på Facebook, feks grupper om NAV, religion, lokale bygrupper og grupper om blomster, sopp eller akvariefisker. Har selv fått høre at jeg er en skikkelig idiot fordi jeg hadde en kampfisk i samme akvarie som noen røde Platy. Det var ikke mangel på ord for å beskrive hvor dum, fæl og grusom jeg er.

I alle mulige grupper på FB er det til tider uhygge, stygge kommentarer, hatretorikk og mye annet idiotisk som aldri burde vært satt på trykk. Hva har det med Sylvi Listhaug å gjøre? Hun er kvinnen som utrolig mange i Norge elsker å hate, hun er tøff og sterk, så la oss skylde på henne uansett, for alt!!

Fin måte å fraskrive seg ansvar på..

Likevel patetisk..

Min tolkning av Jarl Wåges innlegg i Dagbladet er at også han elsker å hate Listhaug, det beviser han jo ved å legge skyld på henne for alt hun ikke kan kontrollere eller råde over.

Wåge siterer noen av kommentarene i «Listhaug-gruppene»: «Gahr-Støre er alt en statsminister ikke skal være. Frekk. Arrogant. Notorisk løgner. Til å spy av. Den som stemmer på denne mannen, må ha en hjerneskade». «Hamas-løgneren Støre». «Hele Auf drittungen Mani Hussaini er en møkka Ape.» «Se å få denne halvsvarte Hussaini dritten ut av landet.» «Stå på Sylvi!» «I følge deres religion er det lovlig å lyve for ikke-muslimer.» «Bare skyt den jævla niggern.»

Når Jarl Wåge beskriver disse gruppene som han henviser til, feks gruppa «Sylvi Listhaug som statsminister i nasjonen Norge», så legger han det frem som om det er kun hat og rasisme i gruppene fordi noen få gjentakende nettroll legger ut slike kommentarer.

Noen få dumme smålige lavpannede nettroll i en gruppe på 12-13 tusen medlemmer. Jeg er medlem i nevnte gruppe, kunne aldri falt meg inn å rakke ned på noen pga hudfarge, eller oppfordre til drap. Hallo!!

Jeg vet som faktum at enkelte som ikke støtter Listhaug har meldt seg inn i disse gruppene (gjerne med fake profiler) og lagt ut kommentarer nettopp for å ødelegge gruppen og dens opprinnelige intensjoner. Såkalte røde «antirasister». Det er jo helt enkelt å bli medlem, det bekrefter jo Wåge. Han gjorde det jo selv. En annen «fin» metode er jo som Wåge selv gjør med sine innlegg: – kopiere og spre hatkommentarerene rundt på internett slik at andre nettroll melder seg inn i nevnte grupper og fortsetter spre rasisme og hat.

Og da skal han liksom være bedre enn Listhaug som ikke bare én gang har tatt avstand fra hat og rasisme??! Hun har tatt avstand igjen og igjen, ikke bare i forhold til disse gruppene som oppstår på Facebook, men i det hele tatt!! MANGE ganger!!!

Agendaen til slike som Wåge og Gahr-Støre er ikke å få Listhaug til å ta ansvar, for det gjør hun. Nei, for den virkelige agendaen er å «ta» Listhaug. En sterk og modig kvinne som henne har ikke «livets rett», ikke som toppolitiker ihvertfall. Hun setter menn som Wåge, Moxnes, Hareide, Lysbakken, Raja og Gahr-Støre i dårlig lys fordi hun har «baller» til å si spade og stå for det – og for hver dag blir det tydeligere og tydeligere for stadig flere. Derfor må hun knebles!!

Det er nå et år siden Jarl Wåge skrev innlegget jeg henviser til, men innlegget spres enda som et virus for å skape hat mot Listhaug, FrP og oss som støtter henne og/eller partiet hun representerer.

Link: Sylvi Listhaug som statsminister for nasjonen Norge, av Jarl Wåge.

Jeg har MANGE ganger blitt stemplet som rasist og fått stygge kommentarer fordi jeg er med i en Listhaug-gruppe, vært på demonstrasjon for Listhaug, eller uttalt at jeg er imot islam og for en strengere innvandringspolitikk i Norge. Hvilke grupper tror dere disse personene er medlemmer i?

Jeg tror folk flest ikke lengre vet hva rasisme er, men hvis det er rasisme å ønske styrke sykehjem, styrke sykehus, integrering og psykisk helse i Norge FØR man slipper inn ytterligere 30 000 lykkejegere, flyktninger og psykisk belastede migranter og innvandrere fra vold og undertrykkelseskulturer hit til Norge – ja da kan jeg stolt kalle meg rasist selv!

Hvis jeg ikke ønsker voksende ukulturer, homohat, voldtekt, lemlestelse, seksualisering av småjenter, frihetsberøvelse og æresdrap – kall meg rasist!!

Jeg tenker det er mange som meg, og det er ærlige meninger vi har, for oss er det fornuft å være strenge på innvandring når politikken og konsekvensene gjør at vi ikke bare føler oss utrygge – men faktisk blir utrygge. Er utrygge. Bare de siste få år er man enkelte steder i Norge i livstruende fare bare når en skal bevege seg til og fra butikken for å kjøpe mat. Jeg skriver ut fra egen erfaring her.

Så hva er egentlig greia med å skylde på Sylvi Listhaug?? Med det som skjer ute i gatene i Norges samfunn mener jeg at det er virkelig helt andre personer og politikere en skal skylde på. Og når det gjelder hat og rasisme i Facebook-grupper så burde vel de som står ansvarlig for gruppen heller ta på seg ansvar. Og enkeltpersonene selv. Trollene!!

Også må vi lære oss å ha litt takhøyde. Å kaste rasismekortet hit og dit fordi en mangler argumenter, det er for dumt. Utøya blir for dumt. Dropp heller å diskutere hvis en føler seg krenka eller ikke kan være enige om å være uenige. La oss beholde ytringsfriheten istedet for å motarbeide hverandre og oss selv slik at den blir tatt fra oss. Det er faktisk på vei å skje.

Forresten.. jeg var nettopp nå inne på Audun Lysbakkens side. Det tok meg under ett minutt å finne kommentarer som Wåge kritiserer Listhaug for. «Er merkelig så feilfri han korupte jævæln der er. Møkkamann», skrives det om Per Sandberg. På Lysbakkens side! Hvem er det sin feil? Lysbakken? Listhaug??

Flere kommentarer orket jeg ikke lete etter, for jeg er ikke som Wåge. Jeg vet at nettroll er overalt, og det er ikke én person som bærer skylden for det. I hvertfall ikke Listhaug. Når det gjelder å være nettroll og hatsk får hver enkelt feie for sin egen dør, ikke prøve å legge skylden på en dyktig politiker, kvinne og mor som ønsker å beskytte sine barn, sin familie, sine medmennesker og sitt hjemland.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#jarlwåge #wåge #sylvilisthaug #listhaug #frp #nettroll #netthat #politikk #hat #rasisme #facebook

Og til Wåge og hans like: korleis kan du leve med å være eit fyrtårn av hat mot noen som har høyere og bedre moral enn deg selv?!

6 kommentarer
    1. Jeg diskuterer konsekvent ikke politikk, eller politikere. Men jeg er myyyyyye dummere og mer grusom enn deg. for jeg hadde 3 kampfisk, to hunner og en hanne, i et 180 liters akvarie, sammen med 50 andre fisk fra søramerikansk biotop. Såhdetsåh. 😛

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg