Syk – inn og ut!

Dette innlegget er bare en liten melding til dere som er faste følgerne av bloggen, evt kjenninger av snuppen min eller meg, eller begge. Det kan hende jeg blir litt passiv i bloggen framover, tar en dag av gangen. Vi, snuppen min og jeg har i hvertfall vært litt passive siste tiden. Jeg ble syk to dager før vi dro til Alanya 8. september, og snuppen min ble syk to dager før vi kom hjem 16. september.

For min del har det gått i øreverk, tannverk, bihulebetennelse og hodepine etc. Det ble hostesaft og nesespray under hele ferien. Og en god dose smertestillende. Så ferien ble ikke ødelagt, jeg var forberedt og hadde med meg et eget apotek av medisiner. God medisin var det å være i Alanya også. Hotellet, folka, venner, stranden, maten, opplevelsene – og Alanya i seg selv da.

To dager før vi skulle hjem begynte noe å skje med snuppen min også. Han fikk magesmerter og feber. Det gikk greit der nede, men etter vi kom hjem brøt det fullstendig ut.

Jeg har vært to ganger på sykehuset etter vi kom hjem. Det samme med snuppen min som også er blitt sykemeldt fra jobben sin. Han er angrepet av flere typer bakterier og blør innvendig. Han havnet på sykehuset i natt og ble satt på kur som han får fullføre hjemme. Han må i ettertid testes negativ tre ganger på rad før han kan jobbe igjen. Nå er han ute med jentene og humøret steget 70 %, så dette går bra 😊

Klem til alle ❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#syk #sykdom #sykemeldt #sykehus

6 kommentarer

Siste innlegg