Når en får bekreftelse på seg selv ❤

For litt siden ble vi, altså snuppen min og jeg, invitert til et vennepar oppe i bakkene over oss til lørdagskos og drikke hos dem i går. Det takket vi ja til med en gang, for det hadde vi veldig lyst til. Så ble vi invitert til et annet vennepar til får-i-kål middag og vorspiel hos dem i går. Det måtte vi takke nei til siden vi allerede var invitert bort og hadde takket ja til det. Så ble vi også invitert til fest hos noen venninner også i går. Det er veldig hyggelig. Det gir jo både en god følelse og bekreftelse på at en er likt og ønsket, og at en har gode venner, og at så mange vil ha oss hjem til seg.

Innimellom så trenger en å få kjenne på den følelsen, og en trenger å få den bekreftelsen. Livet er tøft til tider, da er det godt å kjenne på at en har gode venner rundt seg. Snuppen min og jeg er heldige sånn.

I går startet dagen med en tur til byen. Vi var på Egon og spiste en deilig brunsj sammen med ei venninne. En må jo bare elske å starte dagen med pizzabuffet og godt selskap, haha.. så var vi litt i butikker og kikket. Fikk skravlet og tilbragte litt kvalitetstid sammen.

Tidlig på kvelden dro vi opp bakkene her til vennene våre som vi hadde takket ja til. Der ble vi godt tatt imot med sprudlevann. Deilige bobler var det. Der ble servert masse snacks, blant annet en skål med bringebær og blåbær. Bær er undervurdet som snacks. Digg er det!

Kvelden ble veldig koselig. Vitser ble fortalt, politikk diskutert, musikk ble spilt, vi var fortrolige med hverandre. Dette er venner jeg slapper av med. Begge gir av seg selv, på godt og vondt, og en føler seg ønsket. Så takk for det 😘

Vet ikke helt hva klokken var da vi dro fra vennene våre. Det ble så en liten tur på byen for snuppen min og meg. Jeg var veldig avslappet i formen. Det var deilig. Som om jeg hadde fått i meg noe magisk. Jeg orket ikke masse folk, så jeg dro på Corner Bar, mens snuppen min var på Oscar. På Corner ble jeg sittende å høre på en mann og en kvinne som bare slengte eder og galle. De var skikkelig fæle. Men det var helt greit, det var helt supert faktisk. Jeg bare smilte og sa ingenting. Det eneste jeg tenkte mens dem kvakket ut av seg den driten dem kunne komme på var: «tusen takk for enda en bekreftelse på hvor fantastisk menneske jeg faktisk er»!

Tusen takk ❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

Link: Dancing (YouTube)

Link: Dancing (Spotify)

#venner #bekreftelse #jatillivet

2 kommentarer
    1. Du – og Snuppen din – er fantastiske og varme mennesker, som jeg setter enormt pris på <3 Takk for at dere ville komme til oss, og takk for at dere er akkurat som dere er <3 Løv U <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg