En «spesiell» dag for min lille familie ❤

I går var vi #minlillefamilie på #anicura dyreklinikk. Ella har ikke vært helt «seg selv» siste uken. Hun har vært litt trist i blikket, hoppet over måltider og brukt uvanlig lang tid på Dentastixen sin på kveldene. Hun bar tydelig preg på at hun kanskje hadde tannverk. Derfor hadde vi fått time til henne på klinikken.

Joda, det var som vi trodde. Hun hadde en tann som var blitt helt løs. Derfor var det tilbake til klinikken ved åttetiden i morges. Der måtte jeg motvillig forlate henne etter å ha signert papirene om at jeg er inneforstått med hva hun skal gjennom, og farene med det. Tannrens, narkose, røntgen, intubering og tanntrekking. Mops er i større risiko ved narkose enn de fleste andre hunder, og når jeg skriver under på disse papirene og etterlater lille gullet mitt så er det som om en del av hjertet mitt slår sprekker.

Så var det å få tiden til å gå. Ventingen er vondt. Som et langt mareritt i våken tilstand.

Jeg gikk først på en kafé, kjøpte en mokka kaffe og satte meg ved vinduet. Så på folk og prøvde få tankene et annet sted. Så gikk jeg en tur til hudlegesenteret og fikk behandling. Derfra gikk jeg til sykehuset. Hadde time der litt over ti. Typisk nok ble jeg sittende leeenge på venterommet. Kan dere gjette hvor tankene mine var?

Etter timen min på sykehuset dro jeg hjem til lille Ariel og og snuppen min. Dusjet og spiste. Hele tiden underveis ble jeg holdt oppdatert av de ansatte på AniCura. Tre tenner ble trukket, og regningen endte på til sammen 7000 kr. Men det viktigste er at Ella har det godt og smertefritt.

Så med det sagt så er det ikke rom for å være med på noe moro nærmeste tiden. I hvertfall ikke noe som koster penger. Det er nemlig slik i dette landet nå at det er ikke meningen at fattige folk skal ha hunder. Jeg har to.

Litt over klokken to var Ella og jeg hjemme igjen. Hun var veldig groggy, så jeg måtte bære henne. Det var så godt å få henne hjem. Hun er så tålmodig, og så utrolig tøff!! Fantastisk jente!! Hun får alltid masse skryt av folk som møter henne for hun er så snill, rolig og hjertegod. Ariel hadde litt seperasjonsangst, så hun var fra seg av glede da mammaen kom hjem.

Nå skal jeg på båttur sammen med en venninne. Turen har vært planlagt en stund, og er betalt, så jeg skal tillate meg å kose meg. I hvertfall prøve. Jeg vet jo at Ella har det trygt og godt hjemme sammen med vesle Ariel og snuppen min ❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#ella #ellamadonna #dyreklinikk #dyrelege #veterinær #tannverk #tannpine #tanntrekking #narkose #intubering #mops #hund #risiko #hudlege #sykehus #ønh #mylittlefamily

14 kommentarer

Siste innlegg