Til deg ❤ + politikk.

Dette innlegget er til deg der ute som leser bloggen min. Årsaken til at du leser den er ikke relevant. Enten du elsker, hater eller bare er nysgjerrig, det betyr ingenting. Jeg er like takknemlig for dere alle. Dere har alle bidradd til at bloggen min er, har vært, og fortsetter å være. I åtte år har jeg blogget. Uten dere hadde det ikke vært noen hensikt, selv om bloggen i starten var ment som en slags dagbok.

I dag er bloggen bare delvis en dagbok, men også et sted hvor jeg uttrykker hvor jeg står politisk og hva jeg mener om ting som skjer i samfunnet uten at det nødvendigvis har noe direkte med meg å gjøre.

Det er som med det endelige resultatet nå sist fredag for to dager siden, der KrF sitt valg ble å samarbeide med nåværende regjering i stedet for å felle dem. Det synes jeg var bra, og jeg håper denne saken har fått frem hos flere hvor maktsyk Jonas Gahr Støre er som stadig prøver å diskreditere den regjeringen folket har valgt. I hvertfall tre ganger nå har han prøvd å bli statsminister, tre ganger har folket stoppet han – ta hintet!

At KrF trodde nå at de skal få gjennomslag på endringer i abortloven er jo også helt tåpelig slik jeg ser det. At kvinner skal få innskrenket rettigheter til å bestemme over sin egen kropp og sjel er ikke noe KrF får gjennomslag for i et regjeringsamarbeid med tre partier som alle blir ledet av kvinner. Sing hallelujah!

Nå forventer jeg bare å se mindre til Hareide ettersom han har lovet å gå av, men hvem vet, jeg har jo selv hørt han si høyt og presisere ordrett: «Da fikk jeg et spørsmål. Hvem er det du vil ha? Er det Erna Solberg eller er det Jonas Gahr Støre? Da svarte jeg veldig ærlig. KrF går til valg på en ny regjering, sentrum og partiet Høyre, og det er Erna Solberg vi vil ha. Jeg føler det litt sånn at jeg går ut og sier ‘Erna Solberg, men så skriver journalistene ‘Jonas Gahr Støre’. Så jeg vil ha det tydelig fram i dag, vi vil ha Erna Solberg som vår statsminister!»

Når det gjelder Facebook-uttalelsen som FrP-profil og tidligere medlem i Nobelkomiteen Inger-Marie Ytterhorn la ut i går kveld så sier jeg bare ‘storm i vannglass’!!

Ytterhorn skrev «Litt spesielt at det stadig er innvandrere som skal lede 17-mai komiteen. Skulle tro at etnisk norske, med kronisk norsk bakgrunn, ville være bedre skikket til akkurat dette vervet?». Spørsmålstegn. Det er hennes utsagn, og hun stiller spørsmål ved dette.

Ytterhorn er ikke en topp i FrP, hun er et menneske med meninger, som alle oss andre. En kan ikke angripe hele FrP for det. At Gahr Støre ville gjøre det kom ikke som en bombe. Han har jo hatt samtaler med Hamas, lært litt om hvordan man skal terrorisere litt sånn her og der. At Siv Jensen offentlig tok avstand fra Ytterhorns uttalelse synes jeg bare er trist. Siv Jensen skulle ikke kommet med noen kommentar i det hele tatt. Bare latt ‘stormen’ blåse bort. Jeg tror faktisk hun innerst inne, som meg, er enig i at det faktisk er litt spesielt at innvandrere skal lede komiteen for det mange av oss kaller for «Norges fødselsdag». Bare synd hun ikke kunne si dét. At det nå handler om hudfarge og rasisme blir for dumt for meg.

Etter at det ble oppstyr skrev Ytterhorn en ny status på Facebook: «Hva er rasistisk, «kronisk» eller «norsk»? Kamzy er helt sikkert en dyktig og flott dame, men for meg virker det mere naturlig at en etnisk nordmann – og aller helst en Osloborger- leder 17. mai komiteen i Oslo. Hvis det er rasistisk – så ok».

Jeg har jo selv fått stempelet rasist, ikke fordi jeg har venner og omgangskrets av forskjellige etnisiteter, for det er det ingen som får med seg, eller bryr seg om, men jeg fikk stempelet fordi jeg brukte en brun «tommel ned». Slik er Norge 2018.

Så til verre steder enn Norge. At regjeringen i Tanzania har offentliggjort at de nå førstkommende mandag, altså i morgen, starter en massejakt på homofile og prostituerte for å utrydde dem, det synes jeg er helt forferdelig, og jeg håper de «får høre det» fra resten av verden. Det er umenneskelig og ondskap på høyt nivå!

Igjen tusen takk til deg og dere der ute som leser bloggen min. Årsaken til at du leser den er ikke relevant. Enten du elsker, hater eller bare er nysgjerrig, det betyr ingenting. Jeg er like takknemlig for dere alle. Dere har alle bidradd til at bloggen min er, har vært, og fortsetter å være. I åtte år har jeg blogget, uten dere hadde det ikke vært noen hensikt, selv om bloggen i starten var ment som en slags dagbok. Jeg vet jeg har formidlet og fått være med på å påvirke. Det setter jeg pris på. Håper dere har hatt en fin helg, og at dere får en flott ny uke!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#politikk #samfunn #krf #ap #valg #resultat #knutarild #hareide #jonas #gahrstøre #maktsyk #statsminister #erna #solberg #frp #siv #jensen #abort #abortloven #kvinnersrettigheter #ingermarie #ytterhorn #norge #nobelkomiteen #hudfarge #rasisme #komitee #norgesfødselsdag #nasjonaldagen #kamzy #gunaratnam #regjering #tanzania #massejakt #utrydde #homofile #prostituerte #umenneskelig #ondskap #lesere #blogg #takknemlig #dagbok #bunnytrash

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg