Alle oss «medmennesker» 😪

For to dager siden skrev jeg et blogginnlegg som tok for seg noen av de siste dagers aktuelle nyheter.

Jeg skrev om resultatet av KrFs valg som endte med at Hareide går av som partileder og at KrF da skal gå inn i regjering med Høyre, Venstre og Fremskrittspartiet.

Jeg skrev om Facebook-uttalelsen som FrP-profil og tidligere medlem i Nobelkomiteen Inger-Marie Ytterhorn la ut, som ende opp med at hun ble stemplet som rasist av halve Norge.

Og jeg skrev om regjeringen i Tanzania som hadde offentliggjort at de nå er klare for å starte en massejakt på homofile og prostituerte for å utrydde dem. Homofili og prostitusjon betyr livstid i fengsel der de blir sett på og behandlet som uverdige, blir mishandlet og torturert til deres dager er talte. Det er grusomt og umenneskelig. Ondskap på høyeste nivå!

På Facebook ble det mange diskusjoner og kommentarer, men gjett hva folk hengte seg opp i, hva kommentarene handlet om?! Alle kommentarene handlet om Ytterhorns Facebook-uttalelse!!?!! Ikke én kommentar var om KrFs valg. Og til min store skuffelse var ikke én kommentar om frykten, torturen og massejakten på mennesker i Tanzania.

Homofile blir av veldig mange i Norge sett på som halvnakne skapninger som kun løper rundt i pride-parader for å vise seg frem og skriker etter oppmerksomhet. Dette av mennesker som gjør seg blinde og ikke vil ha eller ønsker å ha kunnskap om, eller evne til, å bry seg om andre. Det er mennesker, noens bror, søster eller barn i disse paradene, og det kjempes for livet!

Jeg husker for vel seks år siden så skrev jeg om Putin og hans forbud mot «homofil propaganda», om fengslingen av Pussy Riot og arrestasjonene og tortureringen av homofile. Det var knapt reaksjoner i landet her før det hadde gått et par år, og enda da var det et tema som ble tilsidesatt. Putin ble etterpå hyllet for sin innvandringspolitikk, og mottok nylig et gratulasjonsbrev fra vår statsminister Erna Solberg for at han var blitt «gjenvalgt» som president. Det samme kunne vi se i Tsjetsjenia der homofile blir bortførte og torturerte. Det fikk et par overskrifter i begynnelsen av 2017, så var det glemt her til lands til fordel for søndagsåpent, bensinpriser, bomringer og bompenger.

Året før skjedde bombingen av en nattklubb i Orlando i Amerika. 49 mennesker ble drept, 53 skadet. Amerikansk media gjorde en sak av det, resten av verden fulgte etter, også Norge. «We Are Orlando» og regnbueflagget ble brukt som profilbilde på Facebook av «alle». I 2015 ble kunngjorde USA høyesterett at likekjønnet ekteskap er grunnlovfestet i alle deres stater. Dermed var det «politisk korrekt» å bry seg om, vise støtte og medmenneskelighet til de 102 i Orlando. I Russland, Tsjetsjenia og Tanzania er det ikke «politisk korrekt», derfor bryr vi oss ikke om de mange mange mange tusen som tortureres der.

I Norge bryr vi oss lite om hverandre rett fra hjertet, vi skal være og er som oftest «politiske korrekte». Vi tyr til snillisme når andre ser på oss. Ubåten Kursk sank i Nordishavet i år 2000 med 118 omkomne. Det var samme året som den andre intifada brøt ut og Aqua-Lene fikk silikon i puppene. Gjett hva som fikk mest fokus og flest overskrifter i vårt flotte Norge?

Nok et eksempel er innvandringspolitikken her til lands. Alle disse menneskene her til lands som bedriver «snillisme» og ønsker at vi skal ta imot enorme mengder flyktninger og lykkejegere til Norge for det tar seg pent ut å mene slikt offentlig. Det er «politisk korrekt», selv om det faktisk er totalt umenneskelig. Ved å si ja til 2000 flyktninger til Norge sier man samtidig nei til én million mennesker som kunne fått hjelp.

Så mye bryr vi oss egentlig, at kun når det er «politisk korrekt» så viser vi «omsorg, omtanke, kjærlighet og medmenneskelighet»!

PHØY!!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#nyheter #politikk #krf #hareide #venstre #høyre #erna #solberg #frp #kristeligfolkeparti #partileder #fremskrittspartiet #vladimir #putin #pussyriot #nyheter #facebook #sosialemedia #ingermarie #ytterhorn #rasist #rasisme #ytringsfrihet #tanzania #fengsel #tortur #massejakt #homofile #prostituerte #utrydding #homser #mishandling #ondskap #pride #tsjetsjenia #søndagsåpent #bompenger #bensinpriser #bomringer #bombing #orlando #usa #amerika #parade #grunnlov #høyesterett #innvandring #pupper #denandreintifada #aqualene #bryster #bror #søster #oppmerksomhet #regnbue #ubåt #kursk #barn #innvandringspolitikk #silikon #weareorlando #krig #regnbueflagg #president #aqua #lene #arrestasjoner #statsminister #media #msm #politisk #korrekt #snillisme #intifada #nordishavet #flyktninger #lykkejegere #innvandrere #omsorg #omtanke #kjærlighet #medmenneskelighet #umenneskelighet #norge

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg