Lost Tacos i Drammen

Jeg var sent ute hos hudlegen i dag. Når jeg var ferdig der var det ikke lenge til snuppen min var ferdig på jobb. Sendte han så en melding og spurte om han ville være med på det nye spisestedet, Los Tacos, og prøve maten der. Det ville han veldig gjerne.

Etter litt møttes vi utenfor. Gikk så inn og slengte klærne fra oss i en bås, så videre til kassa og bestilte oss mat. Han som tok imot bestillingen og «laget» maten hadde en holdning som ikke hører hjemme i noe serviceyrke. Ikke hilste han, ikke smilte han, og han gadd såvidt se på oss der vi sto.

Vi bestilte begge hver vår såkalte Los Tacos signaturrett. Snuppen min bestilte en «The BJK Burrito» med blant annet grillet kylling, pommes fries, salat, rømmedressing, ost og salsa. Jeg bestilte en «Cheesy Burrito Crunch» med blant annet tacokjøtt, ris, knuste chips, salat, to typer ost, rømmedressing og salsa.

Disse burritoene var små. Vi fikk nesten ikke kjøtt hverken i den ene eller den andre burritoen. Ingen av oss fikk rømmedressing, der var ingen «knuste» chips i min i det hele tatt, den var hverken «cheesy» eller «crunchy» da den bestod i hovedsak av grønn salat, ris og saltet tacokrydder. Snuppen min sin burrito smakte mest bløt pommes fries og saltet tacokrydder.

Da jeg først så menyen tenkte jeg at dette var ok priser, faktisk nogenlunde rimelig. De hadde en signaturrett til 139 kroner som den eneste dyrere enn det to vi valgte. Våre kostet 118 kr hver. Men hallo.. en halvfull tacolefse med hovedsakelig salat og ris/pommesfries er ikke verdt 25% av denne prisen.

Jeg betalte for to burrito og to brus, 316 kroner.

Her i byen, uansett hvilket sted/gatekjøkken man velger så kan man heller kjøpe seg en rullekebab som er en hel del større, som inneholder mye mer kjøtt og mat og smaker mye bedre, til en adskillig rimeligere penge.

Og jeg kan love at for 316 kroner kunne jeg invitert venner til taco FEST hjemme hos oss. Et langbord for åtte personer og en langt mer velsmakende taco med masse kjøtt, ost, rømme og salsa. Og enda skulle jeg sittet med noen kroner igjen av de 316.

Los Tacos har et flott (tomt) lokale (der var seks gjester inkl oss). Jeg likte hva dem hadde gjort med stedet. Dispenser brusen var full av bobler og vi fikk isbiter uten å spørre. Men selv dette fikk ikke maten og «ut-å-spise»-opplevelsen opp til terningkast tre. Los Tacos i Drammen får intet høyere enn en toer fra oss. Dette var virkelig begredelig. Vi skal ikke tilbake dit!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#burrito #mat #service #kundebehandling #priser #innhold #opplevelse #matopplevelse #los #tacos #lostacos #drammen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg