Innsamling for mishandlede hunder!

Jeg finner det tragisk at så mange mennesker rundt omkring tar til seg husdyr og kjæledyr og behandler dem så dårlig at myndighetene er nødt å gripe inn. Vi hører om slikt stadig vekk her til lands, og det går faktisk innpå meg.

I disse dager er det slik at dyrebeskyttelsen Norge Ringerike har tatt inn mellom 30-40 hunder fra en større dyrevernsak. Alle disse hundene trenger omfattende behandling av tenner, flere må inn og trekke i 2 og 3 omganger. Mange har i tillegg andre utfordringer de sliter med som må utredes og behandles. Noen av disse hundene må i tillegg kastreres av dyrevernsmessige årsaker.

Med andre ord vil det bli store betydelige kostnader for å sørge for at de alle får god livskvalitet og et lykkelig liv etter alt.

Det foregår nå en innsamling (Spleis) for å skaffe penger slik at det blir økonomisk mulig å få hjulpet disse hundene med veterinærbehandlinger, medisiner, utstyr og mat fram til hundene blir omplassert i gode hjem der de i tillegg kan få kjærlighet, omsorg, oppmerksomhet – og ikke minst, familie.

Jeg har bidratt, og jeg vil med dette prøve å påvirke til at flest mulig vil gjøre det samme. Jeg vil også påpeke at jeg synes det i Norge bør innføres opplæring og kurs for å ha hunder. Ikke alle kan ha hunder, det er tydelig. Etter godkjent opplæring og bestått kurs tildeles et sertifikat for tillatelse til å ha hund. Jeg ønsker også Dyrepoliti i hele landet. En viktig sak som jeg vet Fremskrittspartiet brenner for.

Til sist vil jeg takke for at dere leser, og en ekstra takk til dere som bidrar til saken!!

Bidra her: Stor koloni hunder trenger hjelp!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#hunder #dyrevern #dyremishandling #dyrevernssak #dyreneskyttelsen #spleis #dyr #hund #husdyr #kjæledyr #veterinær #veterinærbehandling #kjærlighet #omsorg #oppmerksomhet #familie #bidra #innsamling #dyrepoliti #frp #fremskrittspartiet #opplæring #kurs #hundekurs #godkjenning #hundesertifikat #sertifikat #mennesketsbestevenn #bestevenn #venn #takk

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg