Vår statsminister Erna Solberg skremmer meg virkelig nå!!

Tidligere i dag skrev statsminister for Norge (?) en status på sin Facebookside: «Jeg skrev nylig en bloggpost hvor jeg forklarte hva migrasjonsplattformen er, hva regjeringen har vært opptatt av å få inn i den, og hvorfor vi nå slutter oss til den

Altså, Solberg har på ingen måter snudd i saken. Hun skriver rett ut at denne avtalen vil bli inngått uansett om folket i Norge har tydelig stått frem at vi ikke er opplyste nok og at vi ønsker å være med på denne avgjørelsen. Folkets vilje blir totalt ignorert!

Å underskrive en avtale uten et opplyst folk kan raskt tolkes som et forsøk på å føre folk bak lyset. Det er Erna klinkende klar over, så da har hun en gang for alle faktisk innrømmet at det er intensjonen hennes. Å føre det norske folk bak lyset og inn i mørket.

USA, Australia, Østerrike, Bulgaria, Kroatia, Tsjekkia, Estland, Polen, Israel, Ungarn og Italia er blant landene som tar AVSTAND og sier NEI til denne avtalen fordi den legger til rette for redusert ytringsfrihet i de landene som signerer. Det ytres også bekymringer ang migranters rettigheter til regulær innvandring uten at det nevnes hvilke konsekvenser det har for mottakerlandene.

Erna Solberg gjentar stadig at avtalen ikke er juridisk bindende. Hvis den ikke er juridisk bindende, hvorfor er det så mange land i Europa som ikke vil signere? I tillegg til stormakter som Australia og USA?!

Og hvorfor er den da så viktig for henne å signere?

I bloggen til Erna skriver hun selv:

«Det er om lag 260 millioner migranter i verden

«I den nye FN-plattformen er det enighet om at strømmen av irregulære migranter må bringes under kontroll».

«Vi har vært opptatt av å få til ordninger for retur

«Vi er fornøyd med å ha fått gjennomslag for mange av våre prioriteringer. Likevel skulle vi gjerne sett at avtalen gikk enda lengre på enkelte områder, for eksempel nye steg på retur og systemer for å begrense eksport av velferdsytelser

«Her i Norge har Fremskrittspartiet markert sin motstand og da regjeringen behandlet saken sa de seg uenig i regjeringens beslutning. FrP frykter plattformen kan begrense Norges handlingsrom i innvandringspolitikken.»

«Selv om avtalen anerkjenner at alle migranter, både de regulære og de irregulære, har grunnleggende rettigheter og at disse må respekteres fullt ut, tillater den landene å forbeholde visse rettigheter og velferdsgoder til de regulære migrantene.»

«Avtalen legger opp til at landene skal gjøre det mulig for migranter å nyttiggjøre seg opptjente velferdsgoder i de tilfeller de velger å flytte til andre land

Det er mange motsigelser i denne migrasjonsavtalen som visstnok ikke er juridisk bindende. Og en del ordkløveri som feks punktet om velferdsgoder til de regulære migrantene. Det fremkommer jo i avtalen at irregulære skal gjøres regulære, dvs at BÅDE irregulære og regulære blir «forbeholdt visse rettigheter og velferdsgoder» og BÅDE regulære og irregulære kan «nyttiggjøre seg opptjente velferdsgoder».

Hva med kostnader og konsekvenser??!!

Ikke et ord fra Erna..

Men signeres skal avtalen!

Er det for å minske uroen som allerede er oppstått, at Erna sier «plattformen» hennes ikke er juridisk bindende. Er det for å forhindre at alle godtroende, alle naive, alle sovende nordmenn ikke skal våkne før det er for sent?

Her er blogginnlegget til Erna.

Les selv: FNs Migrasjonsplattform

Her er TV- diskusjonen om migrasjonsavtalen fra 29. november.

Link: NRK debatten!

Her skriver Sylvi Listhaug sannheten.

Link: SylviListhaug.com

Og her er mer om migrasjonsavtalen og FNs Agenda 2030.

Link: Plattformen til Helvete!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#politikk #migrasjonsavtale #plattform #fn #erna #solberg #statsminister #fjerna #høyre #blogg #innvandring #frp #dissens #asylsøkere #frykt #velferdsordning #velferdsytelser #ytringsfrihet #handling #konsekvens #innvandringspolitikk #avsky #regulære #irregulære #rettigheter #ulovlig #redsel #innvandring #lovliggjøres #fn #verdensregjering #mistillit #overmakt #nrk #fremskrittspartiet #sylvi #listhaug #norge

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg