Kjemp mot vold og overgrep!

Vold og overgrep kan ramme mennesker i alle aldre, og omfatte flere ulike handlinger. Vold kan være fysiske handlinger som å slå eller sparke eller psykisk vold som trusler, degradering, kontrollering eller å bli utsatt for ydmykelser. Vold kan også være seksuell vold, som voldtekt, incest eller uønsket beføling.

Andre former for vold kan være handlinger som skremmer eller sårer men ikke skader fysisk, som materiell vold (ødelegge gjenstander av verdi eller som er skremmende å bevitne) eller økonomisk vold (materiell utnyttelse av andre, eller ikke å kunne råde over egen økonomi).

​Vold og overgrep kan grovt deles opp i det som skjer i nære relasjoner (vold i parforhold, vold mot barn eller mellom søsken til eksempel) eller vold i andre relasjoner (på arbeidsplassen, mellom venner og bekjente, eller i det offentlige rom).

All vold er potensielt skadelig, og vold er en ulovlig handling. Opplever du å bli utsatt for vold eller er vitne til vold mellom andre mennesker bør du oppsøke hjelp for å forsøke å få slutt på volden, eller å motta hjelp for eventuelle skader du er påført.

Vold og overgrep kan gi fysiske skader på kort og lang sikt, og psykiske plager eller lidelser. For flere av de som utsettes for alvorlig vold kan lidelsene handle om angstproblemer, depresjoner eller posttraumatisk forstyrrelse (PTSD).

Jeg har personlig vært utsatt for vold, flere typer vold. Vold i nære relasjoner, andre relasjoner, og i det offentlige rom.

Jeg ble som barn hjemme i Harstad utsatt for overgrep av voksne. Det samme som ungdom. På ferie i Oslo ble jeg overfalt av fem utenlandske ungdommer, en av dem med kniv. En annen gang fikk jeg en knust flaske mot strupen, vedkommende ville ha opplysninger om en kompis av meg. Jeg har en voldelig far som drikker mye. Jeg har en onkel som har gjort meg vondt. En vilt fremmed slo meg ned bakfra på et utested i nordnorge. En 'kompis' forsøkte å voldta meg. Noen homofober har jeg møtt. Noen mennesker er bare ustabile, feks så var det en som slo meg i ansiktet og knuste brillene mine på Unique her i Drammen, først var han hyggelig, så snudde han helt om. Og for et par måneder siden ble jeg utsatt for overgrep og vold av vakter på en tur med Stena Saga.

Han som knuste brillene mine er dømt. Saken på Stena Saga er anmeldt og etterforskes as we speak. Og som sikkert en del av dere har fått med dere så pågår det også en sak akkurat nå i Harstad, byen der jeg vokste opp. Hendelser fra min barn og ungdomstid.

Uansett hvem som utfører volden, uansett hvem som gjør overgrep, så ikke 'finn deg i det'! Forstå meg riktig! Det er ikke din feil, husk alltid det!! Har eller får du mulighet, gjør alt i din makt for å straffe vedkommende. Få overgriperne til å gå inn i seg selv for å skjønne at handlingene de begår er alvorlige og uriktige.

Jeg snakker selvforsvar, politianmeldelse, gapestokk i alle miljø og samfunn overgriperen beveger seg i..

Det er ikke rom for tilgivelse før overgriperen oppriktig angrer, det er ikke rom for tilgivelse før overgriperen viser at han oppriktig angrer, det er ikke rom for tilgivelse før du vet at vedkommende aldri skader deg eller noen andre igjen..

#vold #overgrep #misbruk #mobbing #politi #rettsak #harstad #oslo #drammen

Ikke les bloggen min!!!

Ikke les denne bloggen hvis ærlighet og en usminket sannhet ikke er noe for deg!

Hvis du foretrekker sminke, hairekstensions, skryt, meningsløse meninger og overfladisk preik, så er ikke denne bloggen noe for deg!

Hvis du foretrekker tenåringsgraviditeter. Interiørtips fra kjendisfruer. Motetips fra opportunister og tenåringer med 'sugardaddies', så er heller ikke denne bloggen noe for deg.

Jeg skriver om livet, på godt og vondt. Mitt liv, mine tanker, følelser, opplevelser, interesser og så videre.

Det jeg skriver kan være drøyt, det kan være ekkelt og ubehagelig. Noen ganger kan det være fint og flott – men hele tiden er det ærlig, oppriktig og rett fra levra.

Jeg skriver for å bearbeide, for egen terapi. Jeg skriver for å formidle at vi alle opplever dritt og elendighet, for å formidle at hverken du eller jeg er alene. Jeg skriver for min egen styrke, og for din! Jeg skriver for å huske det positive og bearbeide det negative. Vise deg og andre at det går!

Livet er en berg- og dal bane. Livet er urettferdig, men likevel fantastisk!!

Ja til livet!!!

Passer det deg ikke, så 'move on'!!

Takk for at du leser <3

#bunnytrash

De nye SOPERNE!!

Ordet faggot, forkortet til fag betyr opprinnelig "vedbunt" (bunt med kvister for å brenne), og av en eller annen merkelig grunn ble ordet endret til et ord for å fornærme andre. Det begynte i Nord-Amerika på slutten av 1600-tallet som et skjellsord til damer, så ble det et nedsettende ord om fattige, deretter ble det et ord for å fornærme de eldre.

Bruken har spredt seg fra USA i varierende grad til andre steder i den engelsktalende verden gjennom massekultur, inkludert filmer, musikk og internett og ble et nedsettende begrep om en feminin homofil mann, og nå et skjellsord mot alle homofile.

I land som Norge hvor man har et eget språk ble ordet faggot/fag desverre oversatt til soper etter at det ble funnet tungvindt å oversette "fag" til "vulgært, nedsettende ord om homofil mann" hver gang det ble brukt.

I går kveld så jeg på tv en episode av en Canadisk TV-serie der de tok opp akkurat dette. Barna i TV-serien synes det var så dumt at de homofile ble plaget med nedsettende tilrop, derfor bestemte de seg for å gjøre noe med det. Først fant de ut hvor ordet "fag" egentlig kom fra, så fant de ut hvordan ordets betydning hadde forandret seg gjennom årene. De bestemte så at en annen gruppe mennesker, de som oftest ropte nedsettende til homser, og de som bråkte mest skulle være "fags", eller "sopere" som det heter på norsk. Så da bestemte de at "de bråkete menneskene med Harley Davidsons" var de nye faggots/soperne. Dette også fordi motorsykkelfolket ofte skulle virke så tøffe at de tålte det meste, så da burde de tåle dette slik som damer, fattige, eldre og homser hadde gjort før dem.

Jeg lo godt da jeg så dette, men skjønte poenget. Jeg tenkte tilbake noen år til den gang jeg i et samarbeid med LLH Harstad prøvde å få til et treff-sted for homser og lesber i Harstad og områdene rundt. Vi fikk i gang en avtale med en Pub, satte annonse inn i Harstad Tidende for å gjøre de homofile obs på stedet. Da var det noen i en MC-klubb som reagerte kraftig og gikk til avisen og sa at denne puben var ikke og skulle aldri bli et møtested for homofile. Det var helt uaktuelt! Så joda, jeg kjente igjen den "vi er tøffe" og "MC-holdningen" mot de homofile.

Videre i tv-serien prøvde guttene å få skriftlig endret betydningen/definisjonen av "faggot/fag", slik ordet hadde blitt endret før. Før i tiden når en slo opp ordet "faggot/fag" sto der: "fornærmende ord mot eldre og damer". Nå står det: "nedsettende begrep om homofil mann". Guttene ville forandre det til "mennesker som kjører Harley Davidson". En fin måte å få fjernet et skjellsord!

Jeg er med!!

Tenk dere, hver gang en som kjører HD passerer så kan en si: "der kjører en soper". Når man sitter på puben og det kommer en inn med Harley Davidson -skinnvest. "Der kommer jaggu en soper!!" "Og der er en til. Sopere!!!" Og på disse MC-klubbene henger det bare sopere!!!

Helt greit for meg!! Harley Davidsonfolket ("Harley-riders") er de nye soperne!!!

SOPERE!!

Og bare så det er sagt, jeg har ingenting imot sopere, jeg kunne tenkt meg en Harley selv 😉

#fag #faggot #soper #sopere #homo #homofil #harleydavidson #bikere #bikers #mc #mcmiljø #llh

Ella Madonnas historie – den første måneden!

Første innlegget om Ella etter hun kom til oss og smeltet hjertene våre:

Nå har vi fått lille Ella Madonna hjem til oss. I dag er hun 8 uker. Hun er den nydeligste hunden jeg noensinne har sett noensinne.

I årevis har jeg ønsket meg hund, men det har aldri blitt til. Jeg lærte en gang at man måtte være helt sikker, og det er jo ganske logisk. Men det er veldig lett å være sikker på at en vil ha en hund. Men det er ikke så lett å ta det riktige valget av type hund.

Som mennesker er hunder også veldig forskjellige. Noen er veldig sporty og krever enormt med aktivitet. Noen krever mindre. Noen passer bedre i forskjellige miljøer enn andre. Noen liker å jakte, andre ikke. Det er så mange slike ting en må tenke på. Hvilken hund kan man ha, hvilken kan man ikke ha. Hvilken type hund, hvilken rase passer deg og livsstilen din best.

Dette er gjennomtenkt fra min side (Mops). Det er mye jeg må lære selvsagt, men det var mange ting som gjorde at mopsen ble mitt hjertes valg. Det går på tilpasning av livsstil, krav, sjarm, osv. Hun har kjent meg i tre timer, nå ligger hun oppå foten min og sover.

Tusen takk alle som har tatt del i prosessen for at vi har fått vår nydeligste lille ELLA MADONNA. Hun overgår skjønn!! Smeeeelt!!! Tusen takk snilleste mamma Evelyn Gabrielsen som har gitt meg verden, uten deg hadde ingenting vært mulig! Snuppen min Jan Jacobsen for at du lar deg bedåre, først var du så skeptisk, men plutselig så du bare forelsket ut!! Tusen takk Toril Dønheim for at du valgte oss, gleder meg veldig til å treffe deg på ordentlig. En utrolig gave du har gitt meg og min snupp!! Tusen takk Øystein Eide og hans fru for å gi vesla vår en trygg reise fra Ålesund til Oslo, veldig hyggelig å hilse på dere. Og hjertelig tusen takk til min alle tiders gode barndomsvenninne Tone C M Rasmussen for at du introduserte meg for Toril, for gode ord, måten du har stilt opp i denne prosessen og at du tok deg turen og bryet med å få lille Ella og meg trygt hjem fra Oslo til Drammen. Ser frem til neste gang Tone, veldig koselig, tenk 18 år siden forrige gang. Veldig god karma folkens!!

I ♥ U ALL!!! ♥ ♥ ♥

De første døgnene:

Å kjøpe en Mops er ikke det helt enkleste. Hunden er kjent for å kunne få diverse problemer i forskjellige alvorlighetsgrader. Så da var det en del research for å finne de beste oppdretterne på rasen. Jeg sendte noen meldinger til de som havnet høyest på listen. Jeg startet med de som hadde nylig fått kull og de som hadde planlagte kull. En prioritering var også hvor kennelen befant seg. Jeg synes egentlig det er en grei ting å besøke kennelen, kullet, valpen og oppdretterne. Men som jeg vet nå så er det ikke alt som lar seg gjennomføre 100 %. Folk som tipset meg om billige mopser på Finn.no måtte jeg forklare et-par ting eller tre. En kjøper ikke bare et dyr for å gjøre det.

Etter ytterlig research endte jeg på et-par-tre kenneler, og etter varme anbefalinger fra flere venner og kjennskap til dyr derfra håpet jeg virkelig at jeg skulle få gjennomslag hos Tangetoppen Kennel. Kommunikasjon foregikk via e-mail og etter første meldingen til Tangetoppen fikk jeg et veldig hyggelig og begeistret svar der det blant annet sto at jeg måtte gjerne holde kontakt og spørre hvis det var noe jeg lurte på. Ingen av mailene jeg har sendt i ettertid har jeg fått svar på, så da var det bare å innse at jeg ikke kunne kjøpe noen mops derfra.

I mellomtiden har venner fulgt meg og mitt ønske om mops både på Facebook og i bloggen min. Ei barndomsvenninne som heter Tone som jeg også gikk 8 år på skole med tok kontakt og tipset meg om en oppdretter i Ålesund. Og hun sendte link til nettsiden til kennelen. Tone fortalte at dette var veldig seriøse og dyktige folk, men jeg blåste det unna i første omgang, pga avstand. Men en tid etter sendte Tone meg igjen en link fra denne oppdretteren/kennelen i Ålesund. Der fikk jeg se de nydeligste mopsvalper, og kontaktet da oppdretteren på FB etter at min venninne hadde nevnt mitt navn til henne først. Uheldig for meg var de fleste valpene lovet bort. Hun fortalte at de hadde èn valp igjen, men det var en hann. Jeg var ute etter en liten tispe. Må jo ha litt balanse i hjemmet mitt.

En annen venninne av meg, som har en flott mops spurte meg for ikke så lenge siden om jeg hadde hørt noe mer angående mopsvalper og så videre. Jeg fortalte at jeg hadde bestemt meg for å legge det på hylla. Da gikk det bare få dager så kom det en ny link på siden min på Facebook at oppdretteren hadde endret seg angående en valpetispe. Mange ville kjøpe den, men det var blant annet begrenset hvor langt fra seg oppdretteren ville sende valpene sine. Så da kontaktet jeg oppdretteren og det ble avgjort at jeg skulle få kjøpe vesle "unbreak my heart" på tross av at kjøpere fra Danmark, Irland, Australia og rundt omkring hadde meldt sin interesse før meg.

Etterhvert begynte jeg å følge med utviklingen til kullet å la da merke til foreldrene i kullet. De er opprinnelig fra Tangetoppen kennel som var mitt førstevalg, pga kvalitet, seriøsitet, anbefalinger og ikke minst, beliggenhet. Massepremierte nydelig fawn mopser var foreldrene til kullet. Da begynte jeg vurdere å kjøpe hannen. Det ble litt frem og tilbake, og jeg bestemte meg for å holde meg til planen. Jeg skulle ha ei tispe. Den avgjørelsen tok jeg på tross av den utrolige flotte stamtavlen, og på tross av at jeg ble opplyst at dette var et meget spesielt kull som dem lenge har planlagt og jobbet med på kennelen. Flere forsøk var blitt gjort for at akkurat dèt mopseparet skulle få et kull.

Brått og plutselig ordnet alt seg likevel. En meget hundeinteressert mann og venn av oppdretter tok med seg valpen min fra Ålesund til Oslo. I Oslo tok jeg og min venninne Tone imot den søteste valpen i verden, og Tone fikk oss trygt til Drammen. Snuppen min tok imot oss, og da ble navnet Ella Madonna endelig bestemt.

Første natten til Ella gikk kjempebra. Hun sov hele natten. Vi var oppe èn gang tidlig på morgenen i sekstiden. Da var hun ute og tisset og bæsjet. Så gikk vi inn og sov noen timer til. Så tok vi med oss pledd og drikke og la oss på plenen. I èn time var vi der. Ella hoppet og tullet rundt på gresset og koste seg. Hun har allerede blitt venn med en nabomops, og en nabokatt. En liten jente fikk løfte henne litt, og det er tydelig at Ella liker barn. Og alle voksne som møter vesle Ella blir sjarmert i senk. Så måtte vi gå inn igjen så hun fikk slappet av å avkjølt seg litt. Senere var hun med snuppen min og meg på butikken og handlet middag. Så hjem igjen, alt har hun tatt med beste humør. Hun har drukket masse, hun spiser riktig, og slapper av når hun trenger. Og nå er det nettopp blitt en ny dag (tredje dag), og vi har enda ikke oppdaget at hun har tisset inne!!

Tredje døgnet:

I går var det 05:23 på morgenen da noe gjorde at jeg våknet. Jeg løftet litt på hodet og der kikket vesle Ella tilbake på meg. Den bittelille halen, frem og tilbake i en forunderlig fart. Joda, da var det bare å stå opp å gå en liten tur ut. Vi var ikke mange minuttene ute før hun hadde gjort det hun skulle. Så gikk vi inn igjen og lekte og koste litt. Bare litt, jeg var så trøtt at jeg måtte sove litt mer.

Rett før 07:30 ble det en ny luftetur sammen med snuppen min som skulle på jobb, så fikk hun tisset litt til, da han gikk kom hun å la seg sammen med meg igjen.

En gang rett før, eller rundt 11 sto vi opp igjen. Så gikk vi ut og Ella var like flink. Denne gangen fikk hun også hilst på vaktmesteren vår og en bråkete gressklipper. Så bar det inn igjen og spise og drikke litt. Så lekte vi, men ikke så lenge, Ella var veldig trøtt enda og sovnet før 12. Vet ikke om det var varmen som gjorde det slik, eller hva.. jeg hadde uansett vinduer åpne og luftet godt hele dagen. Så mens vesle babyen min sov fikk jeg gjort unna oppvask, ordnet diverse økonomidokumenter, målt av strøm og sendt inn, og surret litt på Facebook.

Rett før 15:30 våknet Ella igjen, gikk ut og gjorde både 1 og 2. Så fikk hun lekt litt med nabojenta før vi gikk inn igjen. Plutselig var det full fart på lille nurket. Vi var ikke lenge inne og prøvde slappe av før vi fikk koselig besøk av en stor Rottweiler, Cæsar. Ei venninne, Siv, som ikke bor så langt unna kom på besøk med han. Da ble vesle Ella litt satt ut. Men hun var tøff nok til å nærme seg han litt og litt, etterhvert som tiden gikk.

Etter et par timer i hagen sammen med Cæsar så var det tid for litt kveldsro. Vesle Ella brukte ikke lange tiden før hun sloknet inntil stolen ved inngangsdøra. Tar det som et tegn på at hun allerede begynner føle seg trygg på leiligheten og tilværelsen, og ikke bare på oss som bor her. Resten av kvelden ble det mest soving, var bare våken innimellom for å gå ut å tisse, spise, leke og kose litt.

I dag skal jeg på ESC Grand Prix Cruise med en del venner med masse farger. Mye glitter og fjås blir det, og det blir sikkert moro, men det blir tungt å forlate vesle Ella et helt døgn. Vi er jo bare på tredje døgnet. Men hun har snuppen min sammen med seg da, og det blir lenge til neste gang. Så tredje døgn skal hun få kvalitetstid sammen med… siden jeg er "far" så kanskje snuppen vil være "a mor". Hehe.. dette har vi ikke snakket om enda..

Uansett, dem får det sikkert fint sammen. Satser på at dem drar en tur til Svelvik for å hilse på familien til snuppen som bor der. Da får Ella sin første busstur. Veldig viktig at hun sosialiseres og blir kjent med ting vi kommer til å benytte en del i framtiden. Siden hverken snuppen min eller jeg kjører bil, så blir det nok en del buss og tog i fremtiden. Blir spennende å høre hvordan det gikk.

Ella's første tur i regn:

I går sto Ella og jeg opp flere ganger før vi virkelig sto opp. Vi var så enige om at det var deilig å ligge lenge. Jeg vet hun var enig, for hvis ikke så hadde hun ikke ligget så veldig inn i armkroken som hun gjorde.

Når vi omsider sto opp spiste vi litt før vi gikk på butikken for å kjøpe hundeposer og ta ut penger til bussen. Siden det var sol og varmt fant vi ut at det var best at vi tok bussen til byen slik at det ikke skulle bli for mye sol og varme på oss.

Så da tok vi altså bussen til sykehuset til snuppen min. Kollegaene hans hadde så lyst å hilse på Ella, så hvorfor ikke ta en titt innom. Snuppen tok imot oss utenfor sykehuset, og Ella ble så glad at hun tisset der og da. Hun er ei skikkelig gladjente, og veldig glad i folk.

Etter visitten på sykehuset gikk vi til Magasinet kjøpesenter ved Bragernes Torg. De møtte vi ei venninne av meg som vi har spesialbestilt bryllupsgave hos. Vi var veldig fornøyde med gaven, og vi synes det er artig å kunne gi noe som vi vet ingen andre kommer til å gi. Hvem som skal gifte seg? Søsteren til snuppen min og hennes kjære. Bryllupet er førstkommende lørdag, så det var deilig å få gaven unnagjort.

Også skjedde det som ikke skulle skje.. det fine været ble til øsregn. Vi ble gående inne på senteret og vente på at regnet skulle gi seg litt. Vi gikk innom matvarebutikken og hentet en matvogn. Så la vi jakken min nedi, så kunne Ella sove på den i vognen. Hun ble så sliten av alle som skulle hilse på sykehuset. Men det var ikke lett å få sove i den vognen, fordi alle på senteret ville jo også hilse på. Ella er jo så nydelig at folk klarer ikke la være å komme bort til henne.

Sulten tok oss, så da endte det med å kjøpe to billigparaplyer på Nille, for så å løpe over Bragernes Torg til Lizzies Restaurant. Der spiste vi pizzabuffet og koste oss. Vi ble overmette, men klarte likevel å gå hjem. Ella nektet å gå, og sta som hun er endte det med at snuppen min bar henne hele veien hjem.

Snart blir det seriøs gåtrening på Ella <3

Ella på shopping:

I går var Ella med på bytur. Vi hadde avtalt tidligere på dagen med snuppen min at vi skulle ta buss kvart over tre hjemmefra, slik at han kunne gå på samme buss fire på halv fire fra sykehuset hvor han jobber. Så i øsende regn trasket Ella og jeg til busstoppet. Eller, jeg gikk, med Ella under armen. Ella nektet å gå, for makan til vær hadde hun aldri sett før.

På halvveien til sykehuset kom Elin på bussen. Elin er ei venninne som jobber på stampuben min (les:) Palmen, hun er yndlingsbartenderen min i Drammen. Elin koste med Ella hele veien til der hun skulle av, så de blir nok gode venninner. Noen busstopp før Elin gikk av, kom snuppen min på. Så det ble mye oppmerksomhet og kos på Ella, så hun har ingen problemer med å reise med buss, tvert imot.

Bussturen endte langt oppe på Åssiden i Drammen. Det er et godt stykke "oppover" i Drammen på andre siden av elva i forhold til hvor vi bor. Fra busstoppet ble det fem minutter spasering i det plutselig så flotte været. Ella gikk også, hun vet hva hun vil, når hun vil. Plutselig var vi fremme på Europris. Ella fikk sitte på veska til snuppen min i handlevogna vår. Veldig greit å være liten vofse, små vofser får liksom være med overalt.

På Europris fant vi et flott hundebur/transportbur som vi fant en lilla pute til som vi hadde inni. Ella hadde ingen argumenter imot, og la seg uten problemer i buret. Der lå hun bare å kikket og koste seg underveis på ferden. Hun fikk også seler, så nå skal hun lære seg å gå pent på tur, riktig side osv. Hun fikk også en orange tennisball med hundefotspor på, et tykt kort tau med knuter i begge ender, et tykt kort tau med en tennisball i hver ende og en liksomhamburger som lager lyd.

Etter å ha kost oss ei stund på "Mækkern" kom en kollega av snuppen og hentet oss. Hun bor på Åssiden. Hun hadde med seg Luna. Luna er en hundevap, tispe på et halvt år. Vi dro hjem til oss. Ella og Luna lekte lenge i hagen, de var utrolig bra sammen, så vi fant ut dette må vi gjøre flere ganger.

Truet med slagvåpen;

I går fikk min lille familie en dårlig start på dagen. Det er ferie og vi tar det helt med ro på morgenen. Bare tusler rundt i leiligheten mens vi ordner oss sakte men sikkert. Er ute å går litt med Ella i hagen, spiller Madonna i bakgrunnen på anlegget, koker egg og spiser brunsj istedet for frokost og lunsj.

Høres ut som en bra start, men det var ikke det, for når vi hadde gjort dette ble resten av dagen ganske så ødelagt.

Vi hadde bestemt oss for å gå en tur til byen, jeg hadde et par småærender som jeg ville ha unnagjort, så da bestemte vi oss for å gå alle tre. Snuppen min, Ella og jeg. Vi bruker å gå langs elva fra oss, så derfor gikk vi ned Aabysgate ned til elva. Dette er en blindvei som fører ned til togskinnene og en tursti. Turstien vi bruker gå.

Nesten nede ved turstien, ved siden av hovedkontoret til 05060 Drammen Taxi finner vesle Ella en liten plastflaske som hun vil ha med seg. Mens hun holder på med den så kommer det en ny fin sølvgrå Mercedes kjørende ned veien. Han kommer sakte kjørende og har mange mange meter han kan kjøre forbi Ella på. Men denne karen kjører sakte men sikkert mot Ella, og snuppen min som holdt båndet til Ella måtte dra henne til seg, noe som skulle vært helt unødvendig. Vi ble sjokkerte, for det er ingen grunn til at noen bil skulle kjøre der, i enden av en blindvei. Mens snuppen min dro båndet til seg kom det ut av han "hva fan er det du driver med?" Fyren i mercedesen hadde vinduet åpent og kom ut av den i et voldsomt sinne.

"Fjern den bikkja" ropte han. Han skrek til oss og var veldig truende. "Få vekk den bikkja, den har ikke noe her å gjøre". Vi ba han slappe av, "det er en valp" sa vi. "Hold kjeft å fjern den bikkja nå" skrek han. Jeg prøvde å holde meg på et område mellom han og Ella. Jeg var livredd for at han skulle sparke henne eller skade henne på noe vis. Fyren var helt gal i oppførselen sin.

På balkongen til Drammen Taxi stod en kvinne å så på. Snuppen min ropte opp til henne: "du får med deg hva som skjer her"? Kvinnen nikket bekreftende.. "Hold kjeft" gjentok idioten. Vi bevegde oss rolig unna psykoen, samtidig som jeg tok bilde av fronten på bilen hans..

En kvinne til kom ut på balkongen til Drammen Taxis kontorer. Snuppen min, Ella og jeg bevegde oss til turstien, mercedes-sjåføren hoppet inn i bilen ropende og skrikende og viste fingeren ut av vinduet da han kjørte tilbake den veien han kom fra. Det var tydelig at han ikke hadde noe i den gata å gjøre. Han skulle bare bråke med oss, skremme en liten valp og true oss andre.

I det han viste fingeren ut av vinduet besvarte jeg av ren refleks med å vise fingeren tilbake. Han stoppet bilen, kom ut av den igjen, åpnet bakdøra og hentet ut slagvåpen som han truet med. Det var noe kjettinggreier av noe slag. Vi sto ikke å ventet på han, vi lusket oss inn på turstien, fortvilet, sinte og sjokkerte.

Tidspunkt for hendelse:

13:35 ca.

Beskrivelse av vedkommende:

Tynn/Slank, opp mot 180 cm over bakken. Kortklippet, frisert. 1-2 dagers sjeggvekst og Helly Hansen jakke. Iraner? Iraker? Indisk? Pakistaner?

Jeg sendte registreringsnummeret på bilen han kjørte til Statens Vegvesen og fikk tilbake følgende data:

PX41900, MERCEDES-BENZ:

KHALIDA PARVEEN

DRAMMEN

Jeg har ikke noe imot at karma besøker denne karen, så Drammen omegn send videre.. !!

Disse seks avsnittene er mine seks første blogginnlegg om Ella etter hun kom til oss. Mai 2012. Vi har elsket hvert minutt sammen med henne, og vi har skjønt at det er mange gærninger der ute. Etter et par møter med gærninger kjøpte jeg meg balltre, og aldri har noen skadet Ella.

Hun er fantastisk snill, elsket og beskyttet, hun er selve symbolet på ekte kjærlighet <3

#ella #ellamadonna #familie #mylittlefamily #minlillefamilie #mops #mutilakennel #mu-ti-lakennel #mitilaålesund #ålesund #oslo #drammen #mops #hund #slagvåpen #innvandrer #innvandrermedmercedes #innvandrermedvåpen #innvandrermedslagvåpen #mercedes #truetmedslagvåpen

http://www.kennelmutila.com

Tenkte jeg skulle ringe politiet i dag.

Tenkte jeg skulle ringe politiet i Harstad i dag. Forhøre meg hva som skjer i pedo-saken fremover, og få vite hva som faktisk skjer. Om dem vet noe om når det blir rettsak, hvem advokaten i saken er osv.

Men jeg ble vekket i morges av at mobilen ringte, og da var det politiet i Manglerud. Saken med overgrepet på Stena Saga var havnet der. Hun som ringte meg var etterforsker i saken og ville bare informere meg at de har nå startet etterforskning med å avhøre vitner. Så har de lagt inn krav om å få se video fra kameraovervåkingen ombord, og skal avhøre vaktene. Videre lurte hun på om hvordan jeg hadde det, og hvem legen min er.

En stund etter den samtalen fikk jeg melding fra politiet her i Drammen som lurte på om jeg kunne komme til gjennomlesing av avhøret mitt om pedo-saken nå førstkommende fredag. Noe jeg sa ja til med en gang. Det jeg vil er å få alt overstått så fort som overhodet mulig.

Alle i politiet jeg har snakket med har vært veldig hyggelige, forståelsesfulle og medfølende. I begge disse sakene. Og det er veldig bra, det er ille når dem gir deg følelsen av at du er den som har gjort noe galt, at du er den kriminelle. Det har jeg opplevd flere ganger av autoriteter, men heldigvis ikke denne gang.

Men på tross av hyggelige politi ble jeg helt utmattet bare av dette lille. Ikke akkurat slik en ønsker å starte dagene sine. Men jeg må bare stå i det, det blir nok mange slike dager.. uker.. måneder.. føkk!!

Så i morgen må jeg nok ta den telefonen til Harstad, og bruke resten av dagen på å slappe av. Fredag blir det politi, terapi, og en del research på advokater.

Herre Madonna hvor jeg skulle ønske alt dette bare ordnet deg av seg selv..

Gleder meg til helga, da skal jeg drikke meg FULL!!

Noen som er med? 😈

❤❤❤

#politi #avhør #rettsak #advokat #stenasaga #stena #stenaline #overgrep #pedofil #pedofili #etterforskning #manglerud #harstad #drammen

Ella Madonna – 5 år i dag!! <3

Den dagen vi fikk Ella inn i livene våre 'døde' hjertene våre litt, og livet ble aldri det samme igjen. Det er helt utrolig at det nå har gått fem år siden hun ble født. Så mye moro, og enda mer kjærlighet – dette er verdens mest fantastiske lille mops!!

Gratulerer med dagen Ella Madonna <3

Du er et symbol på ekte kjærlighet <3 <3 <3

#ella #ella5år #ellamadonna #ellamadonna5år #ariel #arielmadonna #familie #ektekjærlighet #drammen

Nå ser jeg virkelig fram til FERIE!!

Nå er det rett før jeg begynner å telle ned dager. Ferien ble bestilt for en stund siden, og turen går til et sted jeg aldri har vært før (jeg har vært i det landet før da), ingen av oss har vært der før.

Det har seg nemlig slik at i år blir det en liten familieferie. Snuppen min og jeg skal reise sammen med mamman min og samboeren hennes.

Jeg har ingen ord for hvor mye jeg gleder meg!!

Noen som ser hvor det er vi skal? 😉

God Natt alle sammen :-*

#ferie #familie #familieferie

Helt føkka i hodet – mer terapi!

I dag var jeg på malekurs igjen. Det var greit, men ikke like fungerende som det bruker være. Det var bra at jeg hadde avtalt med terapeuten min at hun skulle komme innom kurset i dag.

I løpet av samtalen fant vi ut at jeg nå skal øke timene hos henne fra en time hver tredje uke til en time i uken (pluss). Det skal også søkes om psykiatrisk hjelp, psykiater, til meg, ihvertfall for perioden pedofilisaken pågår. Og som alt annet i her til lands, så har jeg skjønt at ting tar tid, og en slik hjelp og støtte kommer godt med.

Jeg har jo også en pågående sak mot Stena Saga etter overgrepet og volden vaktene utsatte meg for. Og oppå dette igjen så har jeg en mobber på nakken som slenger drit til meg og om meg, og som visstnok har anmeldt meg for at jeg skal ha blogget om adferden hans.

Det er gjort avtale med legen min om et spesialmøte, det samme med NAV. Og vi er nå, terapeuten min og jeg, i gang med å vurdere advokater. Skal jeg bruke den bistandsadvokat som er satt til saken i Harstad, eller skal jeg finne en egen her. Jeg sitter med tips om to kvinnelige advokater i Drammen som er dyktige på dette feltet.

I tillegg skulle jeg til nå ha begynt å sette meg inn i hvor langt saken er i Harstad, hvor mange vi er som nå har anmeldt. Og i løpet av uken skal jeg bli innkalt til politiet i Drammen for å lese forklaringen min og signere den.

I går kveld ble jeg kontaktet på Facebook av en av de 'utsatte'. Om han har anmeldt eller ikke vet jeg ikke, jeg kjenner han på ingen måter fra før, og jeg har ikke fått meg til å svare han enda.

Hodet mitt er virkelig i mørket nå. Det er tåkete og ekkelt her. Jeg lever i en boble. Jeg er nummen. Jeg er zombie. Jeg er frustrert, trist, i der hele talt ganske føkka.

Jeg har null evne til å snakke med mine nærmeste om saken i Harstad. Jeg er helt åpen om de andre sakene. Jeg håper jo å få medhold mot Stena Saga. Og han mobberen, han fordømte fjærkreet, han knuser jeg lett når den dagen kommer. Anmeldelsen må bare komme i postkassen min først. Og da! Han vil ikke engang få med seg hva som skjedde!!

Eneste AKKURAT NÅ er at jeg må godta situasjonen jeg sitter i, ikke sette meg i mot hva som skjer. Jeg er i fare for å kunne se rødt, skade noen, skade et fjærkre.

Nå skal jeg sove litt. Er så glad jeg har #minlillefamilie #mylittlefamily – gode venner, og en knakende dyktig terapeut!! 🙂

#terapi #terapeut #malekurs #malingsomterapi #maleterapi #psykiater #pedofil #pedofili #harstad #overgrep #vold #politi #drammen #avhør #advokat #mobbing #fjærkre #vakterpåstenasaga #stenasaga #stenaline #avhør #forklaring #bunnytrash #bunnytrashblogg #bunnytrash.blogg.no

Sophie Elises påskeegg i forkledning!!

Husker dere da Sophie Elise skrev et blogginnlegg om at vi bør boikotte Freia Påskeegg fordi de inneholder palmeolje som ødelegger regnskogen. Ja nemlig, den berømte 'Palmeoljedebatten'!

Gjennom hele vinteren nå har Freia solgt Freias Snøballer. Det er akkurat samme produkt som Påskeeggene, bare at de har skiftet innpakning og navn. Innholdet er akkurat det samme, og hovedingrediensene er nemlig, ja nettopp ja.. sukker og vegetabilsk fett – palme, shea!!

Jeg synes Freia fremstår som arrogante og prøver lure kunder til å kjøpe et annet produkt pga nedgang i kjøp av Påskeegg. Så nå skal vi lures til å kjøpe produkter vi egentlig ikke vil ha.. ikke nok med det, nå nærmer det seg påske, og påskeeggene er tilbake i de fleste butikker.

Så har vi dobbeltmoralske Rema. Siden påske-eggene fra Freia allerede har fått så mye negativ omtale pga palmeoljen, så selger Rema nå Påske-egg fra Nidar uten palmeolje. So what??!! Det gjør jo ikke situasjonen noe bedre. Så lenge de selger Freias Snøballer så kan de jo like gjerne selge Freias påskeegg!! Hallooooo..

Link: Remas Påskeegg-strategi

Jeg leste i bloggen til Sophie Elise at hun nå syntes Rema var OK siden de hadde fjernet palmeolje-eggene og fått et tilsvarende produkt uten palmeolje (Nidar). Hahaha.. Slik jeg ser det så er det jo verre at de selger snøballer med palmeolje hele vinteren, enn påske-egg med palmeolje ved påsketider…

Hele denne saken er føkka! Freia er føkka!! Og Rema er mest føkka!!!

.

.

#freia #freiapåskeegg #freiasnøballer #påskeegg #snøballer #palmeolje #palmeoljedebatten #nidar #nidarpåskeegg #påske #sophieelise #rema #remapåskeegg

Glede!! <3

Min glede er her,

min glede er nær,

snuppen min, Ella og Ariel,

for alltid ❤

Vårt hjem, vårt liv,

våre turer og reiser,

våre nærmeste venner,

for alltid ❤

Mamman min,

den tryggeste, mest pålitelige,

alltid nær, alltid her,

for alltid ❤

Madonna,

mitt store idol,

mitt livs kalender, min dronning,

for alltid ❤

Med masse kjærlighet, søt musikk og et godt liv, så har en alt en trenger. I en verden med så mye menneskeskapt elendighet, er det så hjertelig å være en av de gode ❤

❤❤❤

#familie #kjærlighet #poesi