Norge fra i dag: dette er lov/ikke lov!

Dette er lov:

En familie kan invitere fem gjester fra ulike husstander.

En familie på seks kan invitere fem gjester.

En familie på seks kan invitere seks gjester fra samme husstand.

Et kollektiv på ti kan invitere fem gjester.

En person kan invitere to par fra samme husstand og en venn fra en annen husstand – totalt fem gjester.

Et kjærestepar som ikke bor sammen kan invitere fire gjester.

Et barneskolebarn kan invitere ti venner fra kohorten på skolen.

Dette er ikke lov:

En familie på fem kan ikke invitere seks gjester fra ulike husstander. Overskrider antall gjester fem, så må de komme fra samme husstand.

En person som bor alene kan ikke invitere seks gjester.

En person kan ikke invitere tre par.

En person kan ikke invitere tre fra en husstand og tre fra en annen husstand.

En ungdomsskoleelev kan ikke invitere ti venner fra skolen.

Et kjærestepar som ikke bor sammen kan ikke invitere fem gjester.

En familie kan ikke invitere fem personer fra samme husstand og en person fra en annen husstand.

Men man kan være 72 stk i én buss!!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#korona #tiltak #restriksjoner #pandemi #corona #covid19 #virus #2020 #norge

Psykisk psyk blogger!

Ligger på sofaen og scroller på mobilen. Bare surfer gjennom masse greier mens jeg ligger her og hviler etter middagen. Vi har spist godt krydrede sommerkoteletter med stekt løk og potetmos.

Veldig enkelt, og veldig godt.

Etter min lille familie og jeg flyttet hit til Fjell her i Drammen har jeg funnet det rasende festlig å steike svinekoteletter og bacon. Bare la den deilige svinete lukten spre seg i oppgangen her. Fyfy, I’m bad 😂

Men jeg er jo psykisk psyk også da. Fordi jeg skriver blogg. Det er jo hva bloggere er, psykisk psyke. Jeg leste nettopp et blogginnlegg i bloggen (link:) Lenalykke.blogg.no.

Lenalykke skrev følgende: «For en stund siden var jeg på forelesning om psykiske lidelser, og fikk høre at blogging i seg selv kan være tegn på en psykisk sykdom. For bloggere har et «unormalt behov» for eksponering. Er dette sant? Velger jeg å tro på dette?
Det er jo et kjent fenomen at det er en stor andel folk med psykiske lidelser blant bloggere. Men er det fordi at blogging betyr at man har en form for psykisk ubalanse, eller fordi at vi får høre oftere om psykiske lidelser blant bloggerne fordi bloggerne selv er åpne om dette?
Jeg personlig var åpen om angsten min her på bloggen, men jeg mener ikke at det er en automatisk kobling mellom det å være blogger og det å ha en psykisk lidelse. Jeg blogger ikke mindre nå som jeg er angstfri, for å si det sånn. Derfor blir dette spørsmålet ubesvart for min del.
Hva tenker dere?»
Ja, dette var jo interessant. Jeg har jo selv vært åpen om at jeg over en treårsperiode gikk i terapi én til tre ganger i uken. Jeg hadde det veldig tøft lenge før. Det er vel rundt ti år siden jeg ble veldig syk, mistet håret mitt, fikk alvorlige smerter i munn og kjeve, begynte å sovne av på de mest utrolige plasser, fikk pustestopp og var døden nær, opplevde panikkangst og så videre. Jeg måtte slutte i jobben min som jeg elsket.
Det var da alt dette begynte at jeg startet en dagbok på internett, som etterhvert fadet over i blogging. Jeg trengte utløp, og å skrive hjalp meg mye.
Jeg forsøkte lenge å få profesjonell hjelp og forståelse. Jeg havnet på AAP i cirka 8 år før jeg ble godkjent uføre. Men systemet er så føcka at før jeg endelig fikk noen form for hjelp ble jeg psykisk utslitt. Leger, spesialister og to sykehus var enige om mine diagnoser og min uføre relativt raskt. Men NAV ønsket at jeg skulle knekkes psykisk i tillegg til somatiske smerter og flere diagnoser som jeg ikke engang hadde hørt om, før jeg selv fikk dem. NAV gjorde meg psykisk psyk!
Jeg ble frustrert, sint, deprimert. Følte at jeg holdt på «å klikke» til tider. Det var helt jævlig. Ved den minste mangel på forståelse så skjøv jeg vekk folk. Fuck the world! Men så kom jeg i kontakt med en fantastisk terapeut.
At det kort tid etter jeg startet i terapi ble startet en etterforskning i en overgrepssak hvor tilnærmet 40 andre barn, og jeg, var utsatt for «for hundre år siden» var «hell i uhell». Hadde jeg ikke allerede vært i terapi da plutselig politi og journalister begynte å kontakte meg, så vet jeg ikke hvordan jeg hadde taklet det. Det hadde nok blitt en lengre vei å komme til hvor jeg er i dag.
Jeg har det helt utmerket i dag. Uten å utbasunere så mye mer om veien for å komme hit. Men ingen terapi mer. Er kun hos vanlig fastlege en sjelden gang for å sjekke blodet mitt og sånn. Bank i bordet. Jeg har alltid vært en tøffing, så slik er det med det.
Det er i motbakke det går oppover. Av livet skal en lære. Det som ikke ødelegger deg, gjør deg sterkere. Men poenget var at det å skrive en blogg har fungert veldig som selvterapi, spesielt i de tider jeg gikk i uvisshet med masse smerter, pustestopp og uten hår og ikke fikk noen forklaring på noe som helst fra noen.
I dag er bloggen mer om samfunn og politikk enn om min helse og historie. Så hvis bloggere er psykisk syke, så er vel alle som skriver i media og på sosiale media psykisk psyke?
Så tilbake til Lenalykke og det hun skrev i innlegget jeg leste, hvor jeg kan sitere henne fordi jeg kunne skrevet hennes ord selv. Rett fra mitt hjerte og min lever:
«Jeg personlig var åpen om hva jeg gikk gjennom her på bloggen, men jeg mener ikke at det er en automatisk kobling mellom det å være blogger og ha en psykisk lidelse. Jeg blogger ikke mindre nå som jeg har lagt ting bak meg, for å si det sånn.
Hva tenker dere?»


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#helse #psykiskhelse #mentalhelse #psykiatri #nav #blogging #kamp #sykdom #somatiskhelse #jatillivet

Hvorfor lyver du om slankeoperasjon?!

Det er noe med det å ytre seg på sosiale media. Stikker en hodet frem så er det alltids noen som prøver å hugge det av. Som en islamist, en IS-terrorist rett og slett!

Det er rart hvordan folk opptrer og er mot hverandre på det store internettet. Utrolig mange mister delvis, men også helt, det filteret man ellers har. Jeg mister også litt filter på nettet, men det er mest fordi jeg ikke er så brautende ellers. Kommer liksom ikke til ordet i muntlige diskusjoner.

Mange tror at det er de som roper høyest er de som blir mest hørt. Det er ikke slik, det er de som høres mest, men det er ikke de som blir hørt. Det er faktisk to forskjellige ting. Personlig lukker jeg ørene når folk roper og skriker for å få frem poengene sine.

På nettet blir det ofte veldig til takhøyde i diskusjoner, og det er greit, men diskusjonene sklir ofte veldig ut også. Man tyr til skjellsord og utsagn som «du er jo faen meg «steike stokk dum». Derfra går en bort fra saken og på personen. Man blir stygg!

Den slags har alltid provosert meg, og noen ganger har jeg begynt å synke ned på motpartens nivå. Jeg lar meg ikke provosere like ille i dag som tidligere, men det skjer.

Som veldig aktiv på sosiale media, og med høy eksponering på meninger og følelser her i bloggen har det blitt en del ganger at noen har prøvd å kappe hodet av meg. Men hodet mitt er enda godt påskrudd.

Innimellom kommer det kommentarer i bloggen som ikke blir fanget opp av spamfilteret eller søppelbøtta. Feige personer som prøver å gjemme seg bak «anonym» og pseudonym.

De skal liksom fortelle meg hvem jeg er. Som om jeg ikke vet det best selv. De synser og tror, antar og kommer med beskyldninger. Vrir og vender på mine ord og tolker mine ytringer i en retning de aldri var ment.

Jeg ser meg ikke pliktig til å svare på slike uforskammete uttalelser. Det meste er bare vrøvl fra feiginger uten noe liv, og de ønsker ondskapsfullt å la sin bitterhet og sjalusi gå ut over andre. I disse tilfellene meg.

Så kommer det; jeg er sånn og sånn, fordi ditt og datt. Beskyldninger. De ser ikke ikke selvmotsigelsene i hva de skriver. De ser ikke seg selv og hvordan de opptrer. De bare kjører på og mener de er i sin fulle rett. Jeg humrer og ler godt når de beskylder meg for å være, for å gjøre, akkurat dét de selv gjør. Jeg skjeller ut, jeg er ufin, jeg ser ikke meg selv, ingen liker meg, blablabla. De ser ikke seg selv i det hele tatt, men JEG ser dere 😜

Det er da ikke jeg som gjemmer meg som «anonym» og oppsøker noen for å komme med drit. Hahaha..

Så kommer kommentarer om at jeg ikke er velkommen her og der. Jeg er til og med utvist fra utesteder hvor jeg aldri har vært.

Og nå her om dagen fikk jeg meldingen «Hvorfor lyver du om at du har tatt slankeoperasjon. Du har operert deg, så hvorfor skryter du av at du har slanket deg. Det er ikke det samme som å ha slanket seg når en opererer bort fettet. Alle vet du lyver. Hvorfor fortsetter du?»


Jeg har hatt, og har, til en viss grad et par ‘stalkere’ fordi jeg skriver blogg. Noen blir visst fanatisk opphengt, og klarer ikke la være. Det er ikke ofte jeg får slike dumme og stygge kommentarer i bloggen om min person i dag.

Det skjer en sjelden gang.

Meningsmotstandere er det litt mer av, folk som er uenige og negative til mine ytringer, og kanskje er litt røffe i språket. Men de ønsker jeg velkommen, med en viss saklighet selvfølgelig. Men de som bare er ondskapsfulle, de gidder jeg sjelden og svare.

Men innimellom må jeg bare.

Denne kommentaren om at jeg lyver om å ha tatt slankeoperasjon gadd jeg ikke svare på. Bestemte meg heller for å lage et innlegg om det. Jeg har ikke tatt noen slankeoperasjon. Hvorfor skulle jeg lyve om det?

Hvis jeg hadde tatt slankeoperasjon hvorfor skulle jeg lyve? Hvilken grunn skulle jeg hatt? Det hadde jo ikke vært noe problem for andre å finne ut av. Jeg er jo ikke illuminati akkurat. Jeg ville heller brukt det som en gylden mulighet til en serie blogginnlegg om hele prossessen. Delt det med andre som sliter med overvekt.

Forberedelser, utgifter, bilder fra sykehus og eller klinikk. Hva en må gjennom fysisk og psykisk. Jeg kunne lagt ut mye, og jeg tror nok jeg hadde fått en god andel nytt publikum til bloggen her da det faktisk engasjerer mange.

Fedme og overvekt er et økende problem, og helseutfordringene en får på grunn av overvekt er også økende. Livstilsykdommer.

Det JEG har lagt ut om er prosessen ved å faste to dager i uken, kutte ut sukkerbrus og ikke overspise resterende dager. Jeg har lagt ut om turer jeg har gått og hvor aktiv jeg har blitt. Prøvd å inspirere andre som trenger inspirasjon og motivasjon.

Gjennom det hele har jeg blitt fulgt opp av Dagbladet og kostholdsekspert Tine Sundfør og teamet rundt disse, som med planlagte mellomrom har tatt blodprøver av meg, målt omkretsen min og hatt meg på vekt. Hele prosessen er dokumentert, og jeg tok av meg 28 kilo på 7 måneder.

Flere ganger underveis har det vært sak om meg i Dagbladet, med bilder før og etter. Så enhver påstand om at jeg har tatt slankeoperasjon kan motbevises. De nesten 30 kiloene jeg har tatt av, har me, myself and I, gjort all by my self!!

Man er bra TAPERE når en bedriver med å anklage folk, komme med beskyldninger og ufine påstander. Men samme det.

Om jeg hadde tatt slankeoperasjon så hadde det vært min sak, jeg hadde stått ved det. Om jeg ikke hadde funnet en metode som fungerte for meg, og ikke hatt min indre styrke, så hadde jeg muligens tatt slankeoperasjon. Det er ingen skam. Det viktigste her er helsen og trivselen. Jeg trives veldig godt med meg selv nå, og helsa mi er bedre enn den har vært på over 10 år!!

Ha en riktig fin lørdag alle sammen, og da mener jeg ALLE sammen. Det skal jeg 😜


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#helse #trivsel #slankeoperasjon #løgnere #nettroll #feiginger #anonymefeiginger #rasshøl

Når noen avlyser blir jeg litt trigget!

Det er så vanskelig å glede seg til noe når folk så lett avlyser sammenkomster, festligheter og arrangementer. Nå har det skjedd igjen, og ikke bare synes jeg det er trist, men jeg blir litt trigget også.

Dette året har vært en rad av planer som har blitt skrinlagt, eller borte for alltid. Dagen etter lockdown skulle snuppen min og jeg vært i Paris på Madonna-konsert. En konsert som ikke ble utsatt på ubestemt tid, men rett og slett avlyst.

Reisen og konserten var planlagt og ordnet et år i forveien. Noe vi hadde gledet oss til lenge. Madonna er for oss det største vi kan oppleve på en konsertscene. To slike turer til Paris mistet vi, den andre turen var med billetter til Disneyland. Begge turene på ordentlig flotte hoteller.

Vi har også mistet flere turer til Sverige, et par til Tyrkia, i tillegg til en del eventer, men vi har hele tiden gjort det beste vi kunne ut av situasjonen. Jeg vet ikke hvor mange timer vi har sittet ved kjøkkenbordet i år og spilt kort, Yatzy og Gruble. I måneder var vi bare oss. Det sosiale ble borte. Jeg vet jeg er ikke alene om dette, men etterhvert ble det veldig tøft å ikke treffe venner og møtes sosialt.

Etterhvert har jo ting løsnet litt, Bent Høie uttalte etterhvert at vi har kontroll i Norge. Så da ble det åpnet litt i samfunnet og en kunne være mer sosial med forsiktighet. Derav har vi kunne møte venner litt i helgene og hygget oss. Og dét har vi gjort.

Jeg er enda ikke klar for, og det skal man ikke heller, å sosialiseres med nye mennesker, fremmede. Så vi har holdt oss til de samme. Nærmeste omgangskrets. I disse tider er gode venner alt!

Vi nærmer oss slutten av oktober, og innenfor vennekretsen har vi blitt invitert til et par-tre eventer. Halloween neste helg, og et venners julebord om en måned. Og så var vi invitert til Oktoberfest i morgen.

Denne Oktoberfesten har snuppen min og jeg gledet oss til i flere uker. Vi må jo glede oss over det lille vi har, og det lille vi får. Vi har aldri vært med på Oktoberfest før. Så vi har kjøpt oss lederhosen, tyrolerhatter og tyrolerstrømper.

Fullt antrekk, ikke bare noen billige etterligninger fra Europris.

Men så, når vi endelig var kommet til denne uken festen skulle være, så ble det avlyst. På grunn av laber interesse, blant annet folk som ikke gidder svare på invitasjon engang.

Jeg kjenner jeg blir trigget, irritert. Jeg skjønner ikke hva det er med folk som tar ting slik for gitt?! Det er da hyggelig å bli husket på? Hyggelig å bli invitert? Hva med å verdsette det litt? Jeg gjør det, alltid. Og i tider som vi lever i nå så synes jeg man bør sette mer pris på det man faktisk har. Og de vennene en har!

Men ikke alle tenker slik, tydeligvis. I sommer feiret jeg bursdag og inviterte noen venner. Noen kunne ikke komme, av legitime årsaker. Men jeg avlyste ikke selskapet. Mange ganger er det veldig hyggelig å bare være få. Samtalene blir ofte mer åpne og fortrolige. Og igjen, når man har mistet det sosiale over flere måneder, så verdsetter i hvert fall jeg slike muligheter, enda mer. Så derfor blir jeg litt trigget, provosert og lei meg.

Jeg ergrer meg over folk som tar ting for gitt. Som ikke verdsetter. Det kan fort bli slik at landet stenger helt igjen. Nyhetene i dag er at situasjonen har toppet seg, over 270 smittede siste døgnet, tall vi ikke har sett siden i mars.

Det kan fort bli at vi ikke kan treffe noen venner, ikke være sosiale i det hele tatt.

Takk for at dere leser min lille utblåsing, det hjalp å få skrevet noen ord, selv om jeg ikke helt vet om jeg har klart å være helt tydelig om mine følelser rundt dette. Det er ikke alltid lett å bli forstått riktig når en skriver.

Håper bare ikke Halloween og Venners julebord blir avlyst. Alt er så usikkert i disse tider.. Men som alltid så gjør snuppen min og jeg det beste vi kan ut av situasjonen.

Så i morgen blir det lederhosen, tyrolerhatt og tyrolerstrømper. Må jo brukes når vi har investert. Vi setter fram snacks på balkongen, spiller musikk, tar noen drinker og ønsker våre gode venner velkommen hjem til oss i stedet for – håper noen følger opp!

Ja til livet!

Riktig god helg alle sammen!! ❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#corona #korona #pandemi #covid19

 

Det blinker rødt for ytringsfriheten og demokratiet!

Jeg er så utrolig lei av dette herrens politiske året 2020 med alle disse metodene for politisk makt i Norge, i Europa og i verden.

All denne såkalte klimaktivismen, linker på internett som «innsamlingsbøsser» hvor folket kan bidra med penger for å fjerne plast fra havet.

Penger som går til «lønninger» for eliten i WWF, og en betydelig andel som går til å bygge vindturbiner som sviner til med utrydding av planteliv, dyr, fugler og natur. Slitasjematerialet som spres i den gjenstående naturen er, ironisk nok, microplast.

Jeg har ikke bidratt med en krone, og det er faktisk det beste jeg kan gjøre for å bidra for klimaet.

Jeg ser på de dumme og naive som bidrar. Jeg ser hyklerne og klimaaktivister som stiller opp for mindre plast i havet, men som smeller av mengder fyrverkeri ved nyttårsskiftet og den forurensningen det gir. Jeg ser hvem som plukker opp dritten første nyttårsdag. Er det klimaaktivistene?? Yeah, right!!

Demonstrerer en for miljøet så er vel fyrverkeri også en del av det?

Coronapandemien. Også for politisk vinning og makt. Samfunn stenges ned. Arbeidsplasser har blitt og blir borte. Bedrifter har forsvunnet, og dette har ikke stoppet opp.

Folk blir nektet behandlinger i form av nødvendige operasjoner, psykiatri og mye annet. Det sosiale livet blir aldri det samme. Vi har sett på at alt uteliv har blitt tatt fra oss «på grunn av smittefare og smittespredning».

Alt som ikke er politisk korrekt er skamstemplet og smittefarlig, mens blant annet en samling på 15000 mennesker i Oslo i demonstrasjon for «black lives matter» ikke var så farlig.

Vi ser en regjering som har satt i gang med tiltak og restriksjoner i forhold til sport, idrett, musikk og kultur «for å få ned smittetall og smittespredning». Mens befolkningsrike områder og bydeler kjører med overfylte busser og trikker.

Den meteren, den meteren..

I stedet for å sette inn flere avganger for buss og tog i disse områdene opplevde vi gjennom sommeren at de halverte avgangstider på disse. Ikke nok med det, noen steder ble det togstans og satt inn buss for tog. Det er tydelig at smittetallene ikke ønskes ned i null, men at her ønskes å opprettholde et nivå av smitte.

Snart ser vi en vaksine, hva denne vaksinen gjør med oss, gjenstår å se. Men noen rike blir nok særdeles rikere. Jeg tar den ikke frivillig, og ikke under tvang. Jeg tar heller overdose narkotika og avslutter livet opptent som et amerikansk juletre.

De som ikke har så mye fra før får mindre. Fattigdommen øker. Krona er mindre verdt. Vi får ikke dra over grensene og handle varer med mye lavere avgiftsnivå. Her setter vi heller opp avgiftene. Vi presses til å kjøpe halal-stemplede usunne kaloribombe first price produkter.

Det heter seg at matvarer bare har hatt en prisøkning på 1,6%. Men her regnes det blant annet ikke inn verdien av norske penger. Som har hatt, og enda har, stor nedgang i verdi. Det beskrives også som om at varene har økt jevnt over. Nei, slik er det ikke. Økningen er i hovedsak på billige varer som folk flest kjøper. Beluga-kaviar koster akkurat det samme.

Pensjonister, uføre og etterlatte har fått mindre kjøpekraft enn tidligere og blir presset ut i fattigdom i en tid, og under en «dugnad hvor det viktigste er å vise hensyn og ta vare på hverandre».

Det er så mye korrupt som skjer, vi snakker om globalisme, ACER, EU og FN og masse bakvendte avtaler som koster milliarder på milliarder, men som ikke gagner folk flest. Mer penger og makt til eliten, dette er den røde tråden i alt som skjer i vårt kjære Norge, i Europa og i resten av verden.

Vi ser en president i Amerika som omtales i media som det verste mennesket på jord. Som om han er dén verste terroristen, og det største problemet på denne planeten.

Ethvert ord og enhver handling fra han settes under lupe og legges ut om i media med en vinkling som skal få folket til å tolke hans ytringer og handlinger i verste hensikt.

Han skal latterliggjøres og fremstilles slik at folket skal bli skremt. Enhver overskrift er beyond patetisk og latterlig. Hver videosnutt er gjennomarbeidet. Hvert bilde er nøye utvalgt. Donald Trump brukes av media til å stjele fokus fra viktige ting som skjer i verden, ting som virkelig angår oss og som vi burde bekjempe.

Virkeligheten i eget land, går de fleste hus forbi.

Donald Trump er ikke politisk korrekt, han er ikke en gang politiker, og det er så jævla ergerlig for den politiske makt og elite, så de gjør alt for å knuse han så de kan forsette sin maktagenda sammen med fake news media.


Massevold, overfall, lemlestelser, tortur, drap og mye ondskap blir gjennomført av islamister i Islams navn og Sharia. Moskeer bygges i store tall rundt om i ikke-muslimske land, av imamer og islamister. IS-terrorister blir tatt imot som flyktninger i land som lenge har vært fredelige og trygge.

Nå er det stadig bilbranner i hovedstaden vår Oslo, og litt rundt om kring. Det var slik det begynte da det ble skikkelig ille i vårt nærmeste naboland. Det var 257 bombinger i Sverige i fjor og hundrevis av skudd. Kun én måned i løpet av de siste tre årene har gått uten et gjengrelatert drap. Der er utallige »no-go» soner, hvor bare folk av islam kan ferdes. Politiet har gitt opp.

Nylig ble to politimenn i Frankrike skutt i beina, og en fikk i tillegg kraniebrudd fordi de identifiserte seg som politi til tre islamister. To dager etter bombet førti islamister en politistasjon der. Og en uke etter ble læreren Samuel Paty halshugget etter å ha undervist om ytringsfrihet og vist fram tegninger av Islams profet Muhammed.

Viste fram noen tegninger faktisk. Hvis det skal så lite til for å bli krenket, se for dere hva som skjer hvis noen for eksempel hadde rivd i stykker et bilde av denne figuren..

Det ser ut til at Frankrike tar grep, men blant annet her i Norge har vi SV-politikere, Islamsk Råd, journalister og venstrevridde som rettferdiggjør terror og drap med å uttale at handlingene ble provosert frem.

En norsk mann fikk fire politibetjenter på besøk etter å ha hengt opp noen tegninger av den islamske profeten Muhammed. Det brukes mer penger i Norge på islam og bistand, enn til politi, sikkerhet og trygghet for det norske folk. Og så misbrukes disse ressursene til tull som dette i et land hvor vi liksom skal ha og verdsette ytringsfrihet?’

Se for dere Sylvi Listhaug og hennes tilhengere fly rundt med jernstenger, bomber, kniver og macheter for å halshugge og drepe folk etter maleriet av henne hengt på et kors i Bergen, for så å bli spredt i media og sosiale media. Hadde noen rettferdiggjort dét tro? Og hvor er politiet i forhold til drapstrusler mot forkjempere for å bevare ytringsfriheten i dette landet?

Regjeringen har innvilget mange millioner i statsstøtte til Faktisk.no som eies av blodrød media VG, Dagbladet, NRK og TV2. De har da blant annet avtale med FB om å sensurere og hysje ned meningsytringer som ikke er politisk korrekte. Dette går hardt ut over alternative media, opplysende media, og engasjerte privatpersoner som heller ikke bøyer seg i støvet for politisk korrekthet.

Kritikk av islam og islamisering fører til utestengelse i korte og lengre perioder fra FB og Instagram. Folk flest blir hjernevasket til å blindt tro på og svelge en konstruert sannhet og politisk maktelites propaganda. Hvis folk hadde giddet å faktasjekke selv, så hadde de funnet ut at det viser det seg at Faktisk.no sine faktasjekker faktisk er fulle av feil. Guess why!!

Når en overlater faktasjekking til en organisasjon med en politisk agenda, og tar deres ytringer som sannhet og svelger dette som god fisk.

Det er hjernevask!

På toppen av fjellet her i Norge sitter en dame og spiser kake og kaller seg vår statsminister. Hun skal være det norske folks fremste ansatte for å ivareta det norske folk og landet vårt sine interesser. Skal være, burde være.. men er hun?

Alt tyder på en egen agenda, hun er med på alt skrevet om over. Er dét i Norge og nordmenns beste interesse??

Bygging av vindturbiner, milliarder til karbonfangst-og lagring, underlige koronarestriksjoner for vedlikehold(!) av smittetall og press til vaksinering, stans av livsnødvendige operasjoner og behandlinger, ruinering av det norske samfunn, lavere velferd til fattige, mer til de rike, og enda mer til seg selv.

Sist gang vår statsminister Erna Solberg ga seg selv lønnsøkning var den på 55 000 kroner. Hun tar privatfly på inntil 981 437 kroner per tur på staten og skattebetalernes regning.

Erna Solberg øser ut milliarder i sin jakt på mer makt og stilling i FNs Sikkerhetsråd. Hun islamiserer Norge med statstøtte til Islam, moskeer og sharia, mens norske sykehjem legges ned. Hun tråkker på ytringsfriheten og snakker om «tankefrihet» som er et ord egentlig ingen bruker i noen sammenheng.

Ikke tro at Jonas Gahr Støre er noe bedre i denne sammenhengen eller i statsministerstolen. Disse to har samme mål og agendaer. Verden er virkelig snudd på hodet, og utrolig mange gjør seg blinde for faresignalene.

Tusen takk til dere som deler! Tusen takk til dere som hjelper de blinde og står opp for oss alle! Det blinker faktisk et stort rødt lys over ytringsfrihet og demokrati i Norge. Det burde være umulig å ikke se!!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#ytringsfrihet #demokrati #verden #jorden #klima #korona #pandemi #korrupsjon #ideologi #penger #makt #politikk #eu #fn #amerika #president #trump #ernasolberg #statsminister #jonasgahrstøre #sylvilisthaug #islam #sv #islamisme #terror #globalisme #islamisering #profet #muhammed #ukultur #muhammad #sharia #audunlysbakken #profet #mohammed #mohammad #sverige #frankrike #europa #norge #norskeverdier #rødtlys

Noe å tenke på, men vær positiv. Del din positivitet, derav kommer gleden!

Det er jo slik at jeg kan ikke si noe annet enn at 2020 har være et merkelig, trist og vondt år på mange måter. Veldig mange måter.

Flere planlagte reiser har blitt kansellerte, drømmekonsert gikk i vasken, Disneyland måtte vi bare glemme. Utelivet forsvant, byen ble tømt og landet gikk i lockdown. Det sosiale ble uaktuelt. Nære venner har slitt med sykdommer, operasjoner og behandlinger blitt avlyste.

Mange har slitt (og sliter) med ensomhet, depresjon og angst. Jeg selv får ikke behandlinger jeg skulle hatt. Mine gudforeldre, min tante og onkel ble satt i karantene med korona. Min svigermor døde under lockdown da restriksjonene var som verst. Snuppen min har vært i dyp sorg, og har enda dager som er veldig tunge og tøffe.

Vi opplever en politikk rundt dette med smittevern som ikke henger på greip. Store forsamlinger som er politisk korrekte er greit, mens andre litt mer sårbare grupper blir hengt ut i main stream media. Når smittetallene går ned, så endres det på tiltak for å få tallene litt opp igjen. Man skjønner at staten ikke vil dette skal forsvinne, men holdes på et ‘bestemt’ nivå.

Bedrifter som restauranter, utesteder og puber sliter som konsekvens av å holde stengt, men det settes ikke inn ekstra busser og kollektiv transport i folkerike bydeler. Her jeg bor er det et mindretall som kjører og et flertall som er avhengig av kollektiv transport. Her er det smekk fulle busser med mennesker som ikke bryr seg og ikke viser hensyn. I en periode halverte Brakar og Vy bussavgangene, når de egentlig skulle gjort det motsatte. Og over en måned i sommer gikk det ikke tog her.

Så er det teknikken for å holdet motet oppe. Hvordan leve et liv, ikke bare overleve? Hvordan ha glede i hverdagen når det er så lite å glede seg til? Å legge planer går bare ikke. Våre storbyferier og sydenreiser trenger vi inntil videre ikke tenke på. Vi er enda i 2020. Lyset i enden av tunnelen er veldig lite, ingen som vet hvor lang denne tunnelen er. Plutselig er Oslofjordtunnelen utrolig kort og svusj-svusj så er man framme.

Heldige er snuppen min og jeg som har vært to fine turer med Kielferga de siste månedene. Vi var på første tur med Magic etter lockdown. Og vi har nettopp kommet hjem fra tur nummer to. Vi får ikke gått i land i Tyskland, men vi har kost oss med billige cocktails og tax-free drinker. Spist på restaurant. Spilt på Casino. Vært noen timer på Spa og i boblebad. Fått deilig massasje. Og ikke minst har vi fatt shoppet og handlet mye digg med oss hjem.


Ellers har vi fått med oss mye lokalt, og gått
masse turer i og rundt Drammen denne tiden som har vært. Jeg kan nevne den heftige trappa i Vikersundbakken, turen til Madonna-statuen, Topp7-turen her i Drammen. Alle fine områdene i Finnemarka og ved Røysjø. Og ikke minst akkurat her vi bor. En tur til Harstad og besøkt min mamma har vi også. Så det gjelder å være positiv. Prøve å være positiv i hvert fall.

Er man positiv så er dagene bedre enn hvis en ikke er positiv. Det sier seg selv. Jeg sier ikke at det er lett, for man får jo hver dag situasjonen, restriksjoner og tiltak slengt i ansiktet. Mange har nær familie og folk man er veldig glad i som man ikke får treffe. Men positivitet hjelper. Og er du positiv kan du gjøre dagen bedre for andre, løfte dem med din positivitet.

Vi har alle gode minner vi kan mimre ved. De gode minner vi allerede har kan mimres. Vi har mobiler og sosiale media hvor de fleste av oss kan dele dette. Jeg har for eksempel noen gode minner jeg vil dele med dere i dag.

I oktober i fjor var det jeg startet slankeprosessen min. Jeg var på det første inspirasjonsmøtet til 5:2 11. oktober i fjor. To dager etter hadde jeg min første «fastedag». Etter cirka 7 måneder hadde jeg tatt av meg 28 kilo.

Ikke bare det, i dag er det 1 år siden vi signerte kjøpekontrakten på leiligheten vår. Når jeg tenker på det nå så er det fantastisk, vi fikk ordnet alt i «grevens» tid. Der vi bodde var en mørk leilighet på bakkeplan, fikk lite lys og sol inn der. Vi trivdes, men der hadde blitt tungt å være under #stayhome #staysafe.

Leiligheten vår nå er lys og trivelig. Nyoppusset i andre etasje. Mange vinduer og innglasset balkong. Her har vi mye lys og sola skinner på balkongen hele dagen når det er godværsdager. Der har jeg mange flotte planter, og vi koser oss morgen og kveld, enten det er tirsdags-yatzy, lørdagsdrinker, eller bare en vanlig rolig dag med musikk i bakgrunnen og kaffebaileys på bordet.

Vi er jo fire da. Våre to herlige firbeinte jenter som viser en kjærlighet som er så varm og gledelig at ord ikke kan beskrive. Så er det snuppen min og meg som tar like mange år til fremover, som vi har lagt bak oss, på strak arm. #mylittlefamily #minlillefamilie vi har det godt.

Ting harmonerer. Takk for at dere leser, og vær positive. Med positivitet kommer glede 😘
Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#minner #mimring #gidetvidere #deldinpositivitet #værpositiv #del #positivitet #gi #positiv #jatillivet ❤️

Gi en refleks til en venn, og husk å bruke refleks selv!

Jeg må ærlig innrømme at dette med refleks har jeg ikke vært så god på selv, men hver høst er det slik at jeg tenker at jeg må ordne noen reflekser å feste på jakkene mine. Noen ganger blir det faktisk gjort, men det er bare en eller to reflekser, og når jeg da plutselig tar på meg en annen jakke, så glemmer jeg refleks. Det er veldig hips om haps med å huske dette. Men nå har jeg lagt inn en bestilling på mange reflekser.

I morgen, torsdag 15. oktober markeres refleksens dag i hele Norge. Da er det ofte at organisasjoner og lignende markerer dagen ved å dele ut refleksvester til lokale barnehager og deler ut reflekser i gatene. Gode tiltak, men ikke helt som da jeg var barn da man fikk refleks overalt, hele tiden. De lå gjerne i skranken i banken eller på disken andre steder en var innom.

Nå vet jeg ikke om det blir noen utdeling av reflekser i år på grunn av korona og smittevern. Men uansett koster det ikke mye for reflekser. Veldig lite faktisk i forhold til at disse faktisk redder liv.

Kjøp gjerne reflekser til de du har rundt deg, venner, familie og de du er glad i. Å bruke refleks når det er mørkt handler ikke bare om trygghet for deg og dine. Det handler om trygghet for alle som ferdes langs veien. Så selv om det kan fremstå som et lite bidrag, så kan det å ta refleksen på, bety så uendelig mye.

Jeg har lagt inn bestilling til hele #minlillefamilie, eller snuppen min og meg. Jentene har vi alltid vært flinke til å holde med refleks. De har refleksvest, reflekshalsbånd og duppeditter som blinker i mørket. Nå er det bare å finne dem frem!

Vi har ingen å miste. Trafikken er farlig. Livet er farlig. Vi må passe på, og verne oss så godt vi kan. Blir spesielt dumt å sprade rundt i disse koronatider med antibac og munnbind, men så glemmer vi refleks. Farene er mange, og vi må ta dem på alvor. Refleks redder liv!!

Takk for at dere leser 😊


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#refleksens dag #15oktober #refleks #elskdinneste #tryggtrafikk #tryggitrafikken #mørketid #refleksredderliv #verdsettlivet #jatillivet ❤️

Sverige brenner, Frankrike brenner, Norge brenner, Europa brenner – men #50erikkenok !!

Sveriges politimestre har advart om at de ikke klarer å hindre landets økende tidevann av innvandrernes mafia-kriminalitet. I flere tiår har politikere nektet å innrømme at forbrytelsene og volden helt og holdent kommer fra innvandrersamfunn. Nå er problemet så alvorlig at politimyndighetene har gått ut offentlig og uttalt seg – og klandrer politikerne og masseinnvandringen.

Det var 257 bombinger i Sverige i fjor og hundrevis av skudd. Kun én måned i løpet av de siste tre årene har gått uten et gjengrelatert drap.

I en ekstraordinær hendelse nå sist august satte Gøteborgs mest beryktede kriminalitetsfamilie, Ali Khan-gjengen, veisperringer nordøst i byen for å finne rivaliserende gjengmedlemmer.

Erik Nord, politimester i Gøteborg, har nå uttalt i internasjonal massemedia følgende: ‘Vi trenger mer politi for å håndtere denne situasjonen raskt. Ellers blir vi til et gangstersparadis!!’.


Samtidig ser vi hendelser i Frankrike. Natt til nå sist torsdag møtte to sivilkledde
politibetjenter tilfeldig på tre menn i Val-d’Oise i Herblay, en forstad til Paris. Da politimennene identifiserte seg, gikk mennene til angrep. De tok politibetjentenes våpen og skjøt dem begge i beina, totalt ble det utløst seks skudd. I tillegg fikk den ene av politibetjentene kraniebrudd.

Natt til søndag, altså tre dager etter, var det et nytt angrep på fransk politi. Denne gangen gikk en gruppe på om lag 40 menn til angrep på en politistasjon i Champigny-sur-Marne, også en forstad til Paris, med ulike sprengstoffvarianter, prosjektiler, jernstenger og andre grusomme dødelige våpen. I nesten en time foregikk angrepet. Innenriksministeren og flere politikere med han omtaler tilstandene i Frankrike som ‘krig’, hvor masseinnvandringen til landet har medført islamdominerte ‘no-go-soner’ hvor ingen utenom islam er trygge.


I Norge bedriver godhetstyranner med #50erikkenok for å få økt innvandringen til
Norge. Dette på tross av at vi har sett en enorm økning av innvandrerkriminalitet i form av gjengvold, massevold, og overfall.

Hittil i år er det registrert 82 overfallsvoldtekter i landet vårt. Siste årene har bydeler i og rundt Oslo vært preget av bilbranner, knivstikkinger og angrep med macheter. Black lives matter demonstrasjonen i Oslo gikk ikke stille for seg da ikke bare alt av politi ble angrepet, men også tilfeldige forbipasserende. Vi vet også at det er stadig økende angrep med vold mot enhver som ytrer seg kritisk til innvandring, koranen og islam.

Det er i Norge vedtatt at det skal hentes inn 3000 kvoteflyktninger i året, med det følger familiegjenforeninger med islamister, voldsbølger og terror. Det ønskes å øke kvoteflyktningsraten opp til 4000 fra neste år.

Her går det unna gunnar!!


Dere som er for denne innvandringen, økning av antall kvoteflyktninger og skriker #50erikkenok i media og på sosiale media. Hvorfor tar dere ikke selvmord? Jeg bare spør,
det er ikke det at JEG ønsker at noen skal ta livet av seg. Men jeg tenker at det er hva DERE ønsker. Det ville vært mer humant og medføre mindre lidelse å bare skyte eller henge seg. Og det ville ikke gått så hardt utover oss andre her som ønsker livet og verdsetter det. For å sette ethvert liv i fare, familie, venner, barn, for sitt eget godhetstyrranis vinning, det er bare verre enn det grusomste en kan ønske for noen.

Takk for at dere leser!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#vold #voldmotytringer #voldmotbarn #ideologi #islam #kultur #demonstrasjoner #blm #koranen #motdemonstrasjoner #islamisme #muslimer #islamister #innvandrere #regjering #ekstremisme #msm #blacklivesmatter #utlendinger #voldskultur #sjikanering #krig #trakassering #sharia #kniv #våpen #bomber #selvmord #slagvåpen #voldtekt #overgrep #overfall #media #politikere #politi #sverige #frankrike #gøteborg #stockholm #paris #50erikkenok #utøvendemakt #ungdom #europa #storting #regjering #drammen #bergen #oslo #norge

Overskriften er metafor for dagens virkelighet, og bildene illustrasjon, men tatt fra virkeligheten.

I dag ble jeg kontaktet om sex med sex-roboter!

Jeg fikk dagens innvendige latterkule rett etter klokken 13:52 i formiddag. Jeg hadde satt av fire timer til vaskedag i dag fra klokken 10:00 til klokken 14:00. Vi har et felles vaskeri i kjelleren her, og jeg var litt fram og tilbake da jeg plutselig hørte det plinget i mobilen min på stua. Følgende forespørsel var da kommet fra en som jobber som fotograf/redigerer for BI Norwegian Business School. Han har tidligere vært journalist hos NRK.

«Hei Xxxxx!

Håper alt står bra til!

Jeg er ansatt som fotograf i en videoteam for Handelshøyskolen BI der vi ønsker å lage en kort og morsom snutt på forskning på sexroboter.

Det vi er på utkikk etter er en mekanisk robot, men etter vår research så er ikke det helt på markedet ennå.

Det vi likevel vil er å bruke en så tilnærmet sexrobot, eller da en dukke, der vi spiller inn noen veldig uskyldige scener som ikke er noe grafisk.

Det skal være mer humoristisk og for å understreke det forskningen sier.

Det er denne artikkelen som er utgangspunktet:https://www.bi.no/forskning/business-review/articles/2020/07/er-det-greit-at-partneren-din-kjoper-seg-en-sexrobot/

Så spørsmålet er om vi kan besøke deg, bruke denne dukken eller det som er så avansert som mulig til noen scener og ta et kort intervju med deg.

Snutten er da for våre sosiale kanaler og for nettsidene våre; bi.no, forskning.no og så bruker vi av og til å få det delt på linkedin.

Hører fra deg!

Xxxxxxx»

Først tenkte jeg bare «hæ» og «wtf», litt sånn vantro over meldingen. Så fikk jeg latterkule inni meg og tårene begynte å trille. Det er faktisk DETTE de går på høyskole for 😂

Jeg undret meg om hvordan noen hadde funnet ut at de skulle spørre akkurat meg om dette. Surrealistisk. Så kom jeg på at helt på begynnelsen av fjoråret skrev jeg et innlegg om sexdukke-bordeller, og tenkte at de hadde fått opp mitt navn i et søk om temaet. Da jeg svarte var det første jeg skrev følgende:

Svaret jeg fikk var litt vagt, det kunne være innlegget mitt som var årsaken til at de kontaktet nettopp meg, eller så kunne det være en google-tilfeldighet, jeg orket ikke henge meg opp i det, men hva skulle jeg svare? Vi tastet litt til fram og tilbake, under kan dere se litt av samtalen:

😂😂😂

Etterhvert fikk jeg telefonnummeret hans. Så kan dere gjette hva vi ellers kom fram til i samtalen vår og om dette er noe jeg har sagt ja til å være med på eller ei 😜

Takk for at dere leser, ha en riktig fin kveld!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#sexrobot #sexdukke #bi #gay #BI #handelshøyskole #fotograf #intervju #videoinnpilling #video #sosialemedia #norge

Hvordan gå ned 28 kg på 7 måneder.

Jeg har gått ned 28 kg på 7 måneder. Dette gjorde jeg fra midten av oktober 2019 til mai 2020. Nå er vi kommet til oktober igjen, og det er et år siden jeg startet denne prosessen som ikke bare har gitt meg en fantastisk vektreduksjon, men også mye bedre helse, fysisk og psykisk.

Det jeg har gjort er følgende. Hver uke hadde jeg to «fastedager». Tirsdager og torsdager. Disse to dagene spiste jeg under 500 kalorier om dagen. De andre dagene spiste jeg normalt, men litt sunnere. Etterhvert i prosessen aktiviserte jeg meg litt mer enn tidligere. Det høres enkelt ut, men en må være tøff med seg selv og ha en sterk vilje. Alt ligger i hodet!

Her er linker til innlegg jeg har skrevet om dette tidligere:

Super-effektiv slankemetode!

Her svarer jeg på spørsmål om slanking.


Denne metoden fant jeg gjennom en forespørsel fra en journalist i Dagbladet som søkte en gruppe mennesker å følge i en slankeprosess. Vi ble da fem mennesker som begynte prosessen samtidig.

Underveis de første månedene møttes vi fire ganger etter det første møtet der vi fikk informasjon om metoden (5:2) og forslag til menyer.

De neste møtene var for å oppdatere den eventuelle fremgangen, og kostholdsekspert Tine Sundfør var tilstede for råd og veiledning.

På første og siste møtet ble vi avbildet og det ble laget sak på oss i Dagbladet. Siste møtet hadde jeg tatt av meg 10-11 kilo. Det ble laget en ekstra sak på meg senere da jeg hadde passert over 20 kg i vekttap.

I dag er jeg 28 kilo lettere enn jeg var i oktober i fjor. Som sagt greide jeg dette på cirka 7 måneder. Da sluttet jeg å faste to ganger i uken, men følger med vekta, og når den har gått litt opp så tar jeg en fastedag eller to. Alt ettersom.

Nå sist torsdag møtte jeg gjengen som var med på disse møtene jeg nevnte og som har fulgt denne metoden som jeg anbefaler. Vi er alle sammen i dag slankere, sunnere og har oppnådd gode helsegevinster.

Er det noe dere lurer på så er det bare å stille spørsmål i kommentarfeltet, jeg svarer alle. Takk for at dere leser, riktig god søndag videre ❤️


Følg Bunny Trash på MeWe: Link!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!

#diett #slanking #overvekt #vektreduksjon #5:2 #slanketips #kalorier #kcal #faste #fysiskhelse #psykiskhelse #slankespørsmål #kosthold #fasting #vekt #overspising #spørsmål #svar #5:2dietten #kilo #helse #råd #tips #godhelse #helsegevinst #gidetvidere #jattillivet 👍🏾