Transformation going on!!

Da har jeg påbegynt «transformasjonen». I dag skal snuppen og jeg i bursdag. Det blir grillfest med tema. Derfor neglakken. Vi blir en herlig gjeng, og festen begynner litt tidlig. På grunn av temaet så trenger jeg litt tid, og derfor blir det lite blogging i dag. Jeg gleder meg veldig, for vi trenger litt fest og moro her i livet, særlig i disse tider. Blir moro å treffe gjengen. Håper alle dere der ute, lesere av bloggen her, deres familier, venner, alle sammen har det så bra som dere kan ha det. Riktig god lørdag ønskes dere alle ❤️


Følg gjerne bloggen min Bunny Trash på MeWeLink!! eller på FacebookLink!! Det hadde vært hyggelig 😜

Hate me!


Denne er bare sååå amazing, holder på å spille i hjel det albumet denne er på, keeps me going!!

Go ahead, you can say it’s my fault
If it still hurts at all
I thought one of these days you might call
When you were feeling small
Drowning in my thoughts
Staring at the clock
And I know I’m not on your mind
I wonder what would happen if I die
I hope all of my friends get drunk and high
Would it be too hard to say goodbye?
I hope that it’s enough to make you cry
Maybe that day you won’t hate me
Go ahead, you can say that I’ve changed
Just say it to my face
One drink and I’m back to that place
The memories won’t fade
Drowning in my thoughts
Staring at the clock
And I know I’m not on your mind
I wonder what would happen if I die
I hope all of my friends get drunk and high
Would it be too hard to say goodbye?
I hope that it’s enough to make you cry
Maybe that day you won’t hate me
Wonder what would happen if I die
I hope all of my friends get drunk and high
Would it be too hard to say goodbye?
I hope that it’s enough to make you cry
And maybe that day you won’t hate me

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#musikk #mileycyrus #hateme #plastichearts

Moralister kjøper også vin (og whisky)!!


Det er med den største selvfølge jeg må le av folk i Norge og den stadig økende dumheten som bedrives med godhetstyranni, moralisme, fascisme og islamisme. Det er hva landet vårt består av nå. Og dette innlegget vier jeg til moralistene som ikke for så lenge siden tok helt av på sosiale medier og i medias kommentarfelt for å hundse og moralisere for alle og enhver som ønsket åpne vinmonopol og muligheten til å ihvertfall ha litt godt i glasset når man likevel har fått beskjeden om å holde seg mest mulig hjemme, sosial distansering, smittevern og alle disse greiene.

Tidligere denne uken satte Vinmonopolet ny døgnrekord for salg av alkohol i 2021. Onsdag handlet nordmenn med seg 960.000 liter til langhelg denne langhelga med himmelsprett og 17. mai. Beskjeden har jo vært at nasjonaldagen vil det være strengere restriksjoner i år enn i fjor. En kan trygt si at dagen vi feirer Norge er avlyst, i hvert fall på tradisjonelt vis. Folk bes om å holde seg til sine kohorter og blablabla.. vi har alle hørt mantraet tusen ganger.

I dag meldes det om at det er 600 kunder i minuttet innom Vinmonopolet. Med det så er oddsene store for at onsdagens rekord vil bli passert. Polene stenges nå i dette øyeblikk, men jeg tenker ikke vente på oppdateringer om det ble ny rekord, for tallene er enorme.

Jeg har ikke vært på polet i dag. Enda ikke vært ute av leiligheten. Jeg har drevet med å plante om planter til høy musikk og egentlig koset meg innendørs. Nå kom sola så derfor er jeg i sittende øyeblikk på balkongen med en Mocha Kaffe fra min Tassimo som jeg nyter med en sigarett attåt. Men anyways, jeg var på vinmonopolet på onsdag, og gjett hva jeg observerte..

Joda, i køen og inne på polet så jeg ansikter jeg kjente igjen fra kommentarfeltene. Moralister som fikk seg til å kalle folk for alkoholikere, egoister, tapere og gudene vet hva. Folk tror visst at man ikke ser dem når de kommenterer på nettet med profiler og profilbilder og hele pakka. De tror folk ikke legger merke til, ikke husker. Jeg gjør det. All unyttig informasjon klistrer seg inn i hjernen min, slike ting husker jeg bedre enn nyttige ting. Jeg husker hvilke klær jeg hadde på meg på to-årsdagen min, og nei jeg har ingen bilder fra den dagen. Jeg husker telefonnumre til klassekameratene mine i grunnskolen. So, oh yes, jeg husker bøllete godhetstyranner som moraliserer i kommentarfeltene.

Dette viser bare hvor mye falskhet vi har i vårt samfunn. Ærlige flotte nordmenn, solidariske og lojale, står sammen i en dugnad og støtter hverandre. Nok en gang: yeah right!!

Jeg synes det er bare flott at Vinmonopolene har åpent og at folk evner å kose seg. Jeg unner oss det, og jeg unner dere det. Om dere ikke liker alkohol, så javel, jeg unner dere uansett å kose dere med hva dere liker å kose dere med. Men bedriver dere og jævler mot andre, og slenger dritt om andre folk og hva andre folk gjør, og i tillegg gjør dette selv, da har dere ingen respekt fra meg. Den munnbleien dere dro av dere utenfor Vinmonopolet, den var svinete altså!!

Lev som dere preker, eller hold kjeft!!

Er dere med meg folkens?! 😜😘


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#godhetstyranner #moralister #vin #fascister #vinmonopolet #polet #polkø #alkohol #dobbeltmoral #samfunn #vodka #whisky #baileys #norge

Media Norge. Illusjonen Palestina. Landet Israel!


Det skremmer meg at så utrolig mange politikere, politiske partier og vanlige borgere her i Norge støtter Hamas og palestinerne. Ensidig propaganda fra politikere som er involvert i avtaler som skaffer dem personlige gevinster, og samarbeidet med journalister i statsstøttet media er vel hovedårsaken til at folk flest i dette landet har kastet seg på bølgen om å trykke ned Israel som forsvarer sine innbyggere og landet sitt.

Vi ser her et klipp fra Memri Tv hvor man kan se og høre Fathi Hammad, høytstående medlem av Hamas’ politiske byrå og tidligere innenriksminister. Her oppfordrer han arabiske innbyggere i Jerusalem om å «kutte hodene av jøder» og han illustrerer det med en håndbevegelse hvordan de skal kutte av hodene ved hovedpulsåren.

Videre ytrer Hammad at en kniv bare koster fem shekel: «for fem shekel kan dere ydmyke den jødiske staten».

«Jøder sprer korrupsjon og opptrer arrogant, dommens dag har ankommet» avsluttet han.

Det er rart at folk her i Norge biter på dette. Her står altså Hamas fram og sprer hat, terror og oppfordrer til de mest bestialske umenneskelige handlinger. Dette havner ikke som ‘headliner’ på NRK, TV2, Dagbladet og VG. Derimot bedriver disse nevnte media og fremmer en agenda som skal nedverdige og ydmyke enhver som ikke tenker slik som de politisk korrekte folkevalgte og nevnte statsstøttede media. Aftenposten har også kastet seg på bølgen hvor de ønsker at alle som har en mening som ikke er politisk korrekt skal stemples som konspirasjonsteoretikere.

Nylig leste jeg en lengre artikkel i Aftenposten, og den er tydelig en del av de folkevalgte og medias intensjon om å kneble folk. Skrevet av såkalt anonym. Det jobbes hardt med å bringe de som er imot enkelte tiltak i forbindelse med koronapandemien til taushet. De som av forskjellige grunner er skeptiske og ikke ønsker vaksineres. De som er imot koronasertifikat og et fascistisk styre. Disse latterliggjøres og fremstilles som konspirasjonsteoretikere, og i enhver artikkel om dette så sidestilles disse med mennesker som tror jorda er flat, at amerikanerne selv sto bak 9/11, at der ikke var en månelanding og klippene på TV var regissert av Stanley Kubrick, Prinsesse Diana ble drept av det britiske kongehuset, Paul McCartney er død, Elvis Presley lever, at Illuminati styrer verden og Bill Gates microchipper befolkningen. For å nevne noe.

Link: Mamma er konspirasjonsteoretiker (Aftenposten)

Konspirasjonsteoretikere er mennesker som tror at det eksisterer korrupsjon i verden. La oss forholde oss til dét, og ikke skjære alle som har en eller annen teori under samme kam. Det blir som å si at siden Anders B Breivik har dyssosial og narsissistisk personlighetsforstyrrelse så har alle nordmenn det. Alle nordmenn er rasister og potensielle massemordere. Yeah right..

Det til side. Poenget er at i Norge skal man fremstilles som konspirasjonsteoretikere latterliggjøres i det samme øyeblikk som en ytrer at en er betenkt om noe, eller er skeptisk, og man skal ikke høre på slike. For all del! Samtidig har vi terrororganisasjonen Hamas og Palestina som stadig ytrer seg om korrupsjon og konspirasjonsteorier i tillegg til terroren og faenskapet de utfører, men de skal nordmenn og Norge støtte. De verste konspirasjonsteoretikerene! Det ønsker de folkevalgte, og det ønsker media.

Dette er vanvittige kontraster, dobbeltmoralsk og rett og slett galskap. Hvorfor kan ikke media lengre bare formidle hva som skjer i samfunnet og i verden, være objektive og la folk tenke selv? Hvorfor skal man ikke kunne danne seg oppfatninger og ha egne meninger?

I nyhetskanalene våre er palestinerne ofrene, det er helt vanlig fremstilling, de stakkarsliggjøres på norske statskanaler mens Israels folk fremstilles som grusomme mennesker som må fordømmes.

Hvike tanker og reaksjoner får dere når jeg nå skriver at det var Hamas som begynte å skyte raketter, og det har de bedrevet med hele tiden, i mange mange år?! De skyter ut raketter fra sykehus, skoler og boligblokker.

Når da Israel reagerer og skyter tilbake sender de beskjed hvor de skal sende rakettene slik at sivile kan komme seg vekk derfra. Dette gjør ikke Hamas. Men det får vi ikke høre noe om fra våre media, våre statskanaler. Rart det der.. eller?


Det de, media, derimot gjør er å fremstille det som om at konflikten er mellom jøder og arabere, der jødene er rasister og så videre. Sannheten er at dette er en krig mellom islamister og jøder. I hele verden er Islam i krig med noen. Jihad. Noen steder utføres Jihad stille gjennom dokumenter, endringer i lovverk, bygging av moskeer. Høres det kjent ut? Andre steder utføres verbal Jihad. Palestinerne utfører fysisk Jihad. Islam har alltid sagt at jøder skal utryddes.

Det var de islamske landene som startet krigene mot Israel og dessverre for dem vant Israel alle krigene. Og dermed også landet. Det er slik verden har blitt som den er, gjennom kriger og kamper har grenser blitt laget og land har oppstått. I absolutt så og si alle kriger, også i 2. verdenskrig, vant de vinnende nasjonene land. Slik er det bare, det er bare å forholde seg til fakta, ikke la seg manipulere til å tro noe annet.

Det var etter tapet av 6 dagers krigen som ble startet av islamske land mot Israel at oljekrigen mot Europa startet. De firedoblet prisen for å bruke som press for å få det Europeiske økonomiske fellesskap og dagens EU til å gå med på fordømmelse av Israel. Så med det spres hatpropaganda mot Israel gjennom statskanaler (NRK, TV2 etc) tilhørende land som har agendaer og avtaler innad og med EU. Alt som skjer i Norge i dag er under direktiver fra EU.

Israel okkuperer intet land. Israel er et land, Palestina er ikke et land. De såkalte palestinerne har land å reise til, de har faktisk mer enn 50 land de har mer tilhørighet i enn Israel. Men det er ikke interessant, for målet er å islamisere verden. Da må de erobre Israel. De må erobre Sverige. De må erobre Norge. Islam er tålmodig.

Jeg er nasjonalist og ønsker et trygt og godt Norge. Det samme ønsker jeg for jødene i Israel. Derfor støtter jeg Israel!

Måtte dere gjerne bli opprørte nå for at jeg ødelegger narrativet deres fra norske folkevalgte og norske statsstøttede media!

I 2016 ble palestinernes Hammad satt på terrorliste i USA. Hamas ER en terrororganisasjon! Se videoen under med Jonas Gahr-Støre om Hamas.


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#palestina #israel #hamas #fathihammad
#nrk #tv2 #vg #dagbadet #faktiskno #storting #regjering #krig #jihad #jøder #islamister #islam #korrupsjon #konspirasjon #sverige #konspirasjonsteorier #eu #eec #oic #konspirasjonsteoretikere #jonas #terror #jonasgahrstøre #sv #ap #krig #fred #norge
#ja til livet ❤️

Er morgenblogging påbudt??!

God morgen alle sammen! Jeg ser at veldig mange poster blogginnlegg på morgenen. Er det sånn vanlig greie? Er det da flest leser blogger? Skulle gjerne gjordt det, men jeg er veldig variabel når det gjelder morgener. Jeg har alltid vært et «nattedyr», og i tillegg har jeg søvnapné og diverse greier, så..

Har spist frokost, snuppen ordnet med eggerøre, røyket laks, beluga-kaviar, nøkkelost, laksepaté og ristede minirundstykker. Frokost er vel egentlig det koseligste måltidet man kan ha sammen, så jeg er litt tidligere oppe når snuppen min er hjemme. Jeg er det.

Anyways, nå er det tid for morgenrøyk og deilig Toffee Kaffe fra min Tassimo. Denne seansen utføres som vanlig på balkongen her. Så da kan dere heller ta en titt på disse gamle bildene jeg har hatt lagret, så sees vi kanskje senere 😜😘

Forresten, det nederste bildet er helt nytt. Ja man forandrer seg…. 🤣

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#ja til livet ❤️

Hvilke av disse synes du er kulest?!


Nå er det simpelthen bare slik at det smeller og dundrer løs her i Drammen. Plutselig kom det bare. Det flasher blått lys inni stua her. Lyn og torden. Heldigvis er ikke jentene redde, så da er alt greit. Slikt vær plager ikke meg så mye. Jeg er så glad i sofaen vår at jeg ligger behagelig uansett. Men ikke noen vits å lese noen bok, det er for rart lys til å konsentrere seg. Så da lager jeg heller bare et siste blogginnlegg her for å runde av kvelden. Tenker det blir litt NetFlix før jeg sovner. Egentlig ganske slått ut etter å ha vært i sola og på skogsvandring i flere timer i dag. Sover nok godt 😜

Bildene under her er av meg og morsomme dyr. Hvilket av disse foretrekker dere? Ville du heller holdt en slange fremfor å ri på kamel, eller motsatt? Jeg digger slanger, elsker reptiler de er fascinerende. Ellers elsker jeg mops mest, siden to av familiemedlemmene her er mops, så sier det vel seg selv. Og så har jeg en underlig forkjærlighet for pandaer og pingviner. Hva er dine favorittdyr?

Sleng gjerne inn noen ord og fortell, gjerne også hvorfor. Jeg liker så godt å høre fra dyreelskere og historier om dyr, ikke noe trist da ❤️ Natta

Mucho love 😘


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

Overskrift skaper harme og sinne!


Uffda.. nå har jeg visst gjort det igjen. Folk er rasende for innlegget jeg la ut i morges. Her kommenteres det med sinne og aggresjon på slikt høyt nivå at selv ørner kan bli redde. Jeg ser nå for meg at både kongeørn og havørn søker dekning fordi en liten Bunny fra nordnorge har postet et innlegg med tittelen (link —>) «Det Norske flagget skal bort!»

Og hvorfor er dem sinte? Joda, selvfølgelig fordi deres nasjonalfølelse er krenket ved at noen forsøker å bytte ut det Norske flagget. Men det er ikke engang det som er tilfelle. De har bare bestemt seg for å bli krenka uten at det er noen grunn til det, for det er deres menneskerett. Disse hissigproppene som minner om Gollum i Tolkiens bøker har ikke skjønt det å lese teksten som medfølger overskriften. Neida, de leser en overskrift, that’s it, og dermed har de skjønt alt!! Tror og mener de!!

Så dumme er folk, gi dem en tom flaske og fortell dem at det er veldig god drikke i den, og de drikker!! Glugg-glugg-glugg!! Burph.. Gi dem cyanid og kall det vaksine, nei huff, den var stygg.. men de leser det jo ikke likevel!

Det er jo håpløst med mennesker som dette, å spørre om de ikke leser det de kommenterer FØR de kommenterer virker bare til å provosere enda mer. Så slik er det altså, man kan ikke snakke med folk lengre for bare luft mellom ørene. Hvordan disse kom seg gjennom skole og utdannelse er for meg en gåte. Ikke at jeg har sjekket livssituasjonen til alle disse folka, for det er det faktisk for mange til. Derfor må jeg gå ut i fra at dette er mennesker som på en måte fungerer i samfunnet. Jeg må gjette at disse er de samme som sitter alene i bilen med munnbind på, de som går tur alene i skogen med munnbind på.. undres om de sitter alene hjemme foran TV med munnbind? Hva ser de på? «Hvordan svi en hjerne, minutt for minutt?»

Har disse eksperiment-fluene til Bill Gates (<— link) allerede vært i Norge? Sugd hjernemassen ut av store deler av den norske befolkning??

Nå snakker vi Walking Dead altså!!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#thegreatreset #newworldorder #detnyenorge #norge

 

Nydelig vær(t) på tur, podcast og reality-TV.

Dra meg langt inn i fuglekassa og ta meg etter noter for et fantastisk nydelig vær her i Drammen i dag. Helt klart ikke innevær, men utevær. Vi la ut på tur, men la først ut en forespørsel om det var noen som ville være med på turen. Vi la jo merke til at flere man kjenner bare satt hjemme med kaffekoppene sine og trykket på nett. Fri fra jobb og gode muligheter. Men neida, var ikke en kjeft som ville være med på turen.

Jeg tenker om vi hadde vært kjendiser, bare sånn bittelitt kjendis, sånn hurramegrundt med Henriette Lien, Kokkejævel og Sophie Elise, da hadde folk blitt med. Det er jo litt sånn at kjører man en podcast som c-kjendis og legger ut på tur opp en skråning og over en hekk så er folk med, det sitter faktisk folk å ser på. 71 grader over en bekk med Charter-Svein, Kari Jaquesson og Plumbo-Lars, det skal man se på, men man skal ikke gjøre ting selv. En skal ikke leve livet selv, det blir «too much». Hahaha.. Man velger heller å leve gjennom andre. Og blir man fratatt muligheten, så sutrer man, selv om en egentlig aldri hadde til intensjon og klatre over den hekken eller fise litt under blå himmel og sol.

Er det ikke rart, det er faktisk mennesker som sitter og ser på «Hurtigruten, minutt for minutt». Så innbiller dem seg at de har vært ute på tur, på havet, fått med seg livet og naturen? Kritthvite i trynet som om de har verpet egg i fjøset hele sommeren. Hahaha.. dét er så vilt! Tenk at det er nå vi faktisk har muligheter, etter måneder med klaging i mørketid og fiselukt i stuen. Jadda, neida, skulle vært c-kjendis med podcast og reality-program, da hadde folk vært med på tut og kjør med Bunny Trash og Snuppen hans!

Igjen, for et nydelig vær, for en fantastisk dag. Først deilig frokost med ristede minirundstykker, kokte egg, bacon, ost, røyket laks, melk og d-vitaminer fra Svinesund. Så ut på luftetur med jentene, en Toffee Kaffebaileys på balkongen her og så tok vi turen her hjemmefra Fjell og ned til sentrum. Derfra opp zikk-zakken til toppen av Spiralen for en liten lunsj bestående av en slice kebab-pizza fra Backstube og iskald Solo. Så gikk vi ned Strøtvedt og til Strømsø og handlet noe No1 sushi og videre hjem.

Den sushien står nå på kjøkkenbenken og godgjør seg noen timer, mens vi nå alle fire ligger på sofaen, kokte i trynet med sylindervifte på fullt ned kald luft, åpen balkong og sol rett inn. Nå har vi deilige dager da gitt. Satser på at det fortsetter! Peace out 😘

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#fjell #sol #spiralen #sommer #glede #spiraltoppen #drammen

«Det Norske flagget skal bort!!»


Ja slik kunne en virkelig tolke det da nestleder i Stopp Islamiseringen Av Norge (SIAN) postet en liten del av en plakat i flere temagrupper på Facebook. Etter å ha vært tilstede under et par av demonstrasjonene til denne organisasjonen og hørt på hva dem har å ytre, så hadde jeg faktisk et inntrykk av at de forholder seg til faktainformasjon.

Det de sier at står skrevet i Koranen, står skrevet i Koranen. De opplysninger de deler, er faktaopplysninger. Så med det så hadde jeg ingen grunn til å tvile på at når nestleder i denne organisasjonen skriver på sosiale medier følgende: «Dette står nederst på alle plakatene foran stortinget. Nå er det i gang – det norske flagget skal bort», så har det med islamisering å gjøre. Noen ønsker å fjerne det norske flagget. Bytte det ut med et annet. Jeg ble provosert, så delte jeg det på min Facebookvegg, og enda flere ble provosert.

Så begynte jeg tenke. Litt for sent, jeg beklager, men likevel. Jeg stilte så spørsmål under en av disse postene fra nestleder i SIAN. Fikk ikke noe svar fra henne eller noen. Det var sent, kanskje hun sov. Men det var mange kommentarer til disse postene, og ingen steder kom det fram det jeg fant ut med å lete litt rundt på nettet. Disse plakatene med følgende tekst var en del av en utstilling:

«Hvilket flagg ville du valgt – om vi ikke skulle hatt det vi har i dag? Stem her


Det representanten for SIAN utelot var at disse plakatene hun henviste til er fra en flaggutstilling som viser flagg som Norge har hatt gjennom tidene. Det er ikke snakk om å bytte ut noe flagg. Ikke snakk om å bytte ut Norges flagg i det hele tatt. Det er et spørsmål om hvilket av flaggene vi ville valgt dersom det norske flagget vi har i dag ikke hadde blitt til.

Alternativene er altså norske flagg. Det er bare en greie for å rangere hvilke av de norske flaggene brukt som er best likt. Det har ingen politisk agenda whatsoever.


Om dette er bevisst fra representanten fra Stopp Islamiseringen Av Norge, om det er ment for å provosere, noe som SIAN er kjent for, eller om det er en misforståelse, eller manglende kunnskap om hva plakatene var en del av, om hun ikke hadde sjekket.. Dét vet jeg ikke!

Uansett var det lett å tro at der fantes offisielle plakater hengt opp ved Stortinget i Oslo med en agenda og en vilje til å bytte ut Norges flagg. Klart det provoserer! Men det er ikke noen pågående agenda, eller vilje til å bytte ut Norges flagg på noen måter. Dette har ikke noe med islamisering å gjøre. Det Norske flagg skal ikke bort! Norges flagg består!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#detnorskeflagg #sian #norgesflagg #utstilling #flaggutstilling #nasjonalflagg #rødthvittblått #norge

Nå kommer eksperiment-myggene!!


Første gang jeg hørte om disse myggene lo jeg av den som fortalte meg dette (beklager), jeg rett og slett blåste det bort som en konspirasjonsteori og tenkte ikke mer på det. Men det er altså høyst reelt. Det er sant, dette er virkeligheten, og de kaller det «Jurassic Park-eksperimentet». Eksperiment faktisk, når jeg hører slike ord så får jeg «bad vibes», alltid når noe er et eksperiment så er det slik at man vet ikke bivirkningene, konsekvensene eller resultatene av det.

Verden det siste året er jo rett og slett blitt som science-fiction filmer. Bare det at jeg faktisk kan like noen slike filmer, men det er veldig lite jeg liker av realitetene i vår nye virkelige verden.

«Jurassic Park-eksperimentet» faktisk!! Jeg har sett de filmene..

Det hele er planlagt over ti år, og er angivelig et forsøk på å bekjempe sykdommer som gulfeber, zika og denguefeber som spres av gulfebermyggen, derfor sender myndighetene nå ut 12 000 genmodifiserte mygg i USA. Dette er første fase, i løpet av de neste ukene skal det settes ut 144.000 mygg, og deretter, senere i år, skal det settes ut 20 millioner mygg. Myndighetene har faktisk godkjent at det blir satt ut 750 millioner av de genmodifiserte myggene.

Det er bare de kvinnelige gulfebermyggene som stikker og dermed sprer sykdom. Derfor er disse genmodifiserte myggene hannmygg som skal sprer gener som tar livet av jentemygg mens de fortsatt er larver. Dette for å fjerne smitte påstås det. Jeg grøsser!

Myggene har også blitt modifisert til å ha et fluoriserende lys. Det gjør at det blir lettere å fange dem etter hvert, slik at man kan forske videre på dem. Både lokalbefolkning og miljøgrupper er bekymret for at man ikke kjenner godt nok til de langsiktige virkningene.

Sannheten er at folk er livredde, skremt nesten fra sans og samling, muligens er mange skremt fra sans og samling. De får liksom dette nå, midt i coronapandemien og all skremselen som har pågått og all frykten millioner av mennesker lider under. Det er i tillegg kommet fram at det er ikke gjort noen seriøs analyse av farene dette kan ha for miljøet, flora, natur, dyr og mennesker. Hvem blir da ikke naturlig redde når man blir brukt som et eksperiment?! Det hele starter i Florida Keys, og «hvis det går bra» skal dette gjennomføres flere steder utover USA.

Og hva er neste?

Tidligere har det vært satt ut genmodifiserte mygg i deler av Brasil, på Cayman-øyene, i Panama og i India.

Brasil, India..
Ringer det noen bjeller?

Nylig hørte vi om noe som kan forklare katastrofetilstandene i India. Noe som kan forklare den mye omtalte stigende smitte og økende alvorlig sykdom og dødstallene på 4000 på én dag. Angivelig Covid19, koronavirus. Det handler om en overhyppighet av et spesielt gen (der har vi ordet gen igjen) hos befolkningen.

Jeg har i tidligere innlegg skrevet om en rød tråd. Den er ganske blodrød nå. Så rød at jeg blir nesten redd. Fra muterende virus til muterende genmodifiserte mygg??!! Jeg tror faktisk vi burde være redde, veldig redde!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#bill #gates #billgates

#covid #koronasertifikat #jurassicpark #eksperiment #genmodifiserte #mygg #florida #fascisme #brasil #india #usa #norge