Hør min bønn.


Det blir liksom personlig når noen lager blogginnlegg om meg og mine uttalelser, fremstiller mine innlegg litt annerledes, vrir om på og formulerer seg dithen at ens lesere skal ledes til å få et syn der den vedkommende skriver om ikke innehar troverdighet. Det at Kjerringtanker har som misjon i livet å komme med forsøk på latterliggjørelser av sine medbloggere er ikke noe nytt. Hvis en blogger får litt høyere antall sidevisninger og lesere enn henne selv en dag så faller det ikke i god jord hos henne, da benytter hun anledningen. Der bloggere som Gryende jobber aktivt for å skape et godt miljø oss bloggere imellom, har jeg personlig inntrykk av at Kjerringtanker gjerne ønsker det motsatte.

Nettopp fordi jeg vet av erfaring og at det faktisk er blitt mediesak av det, så er det ikke til å stikke mellom to stoler at Kjerringtanker næres på sine forsøk på å trampe på andre. Karakteristikker av sine medbloggere har ikke gått upåaktet hen, der nedsettende uttalelser om tynne mennesker, kokker, innvandringskritikere og hva det måtte være slenges ut i tide og utide. Hun elsker hersketeknikker og er en av forkjemperne for å utvide begrepet rasist, med det kaster hun rasistkortet ut som en Vortebiter på grønnplanter.

I andre bloggeres kommentarfelt kan hun ytre at hun liker bloggere som står for sine meninger og ikke vingler, men jeg vet ikke hvor mange som har fått med seg at henne selv faktisk ikke står for hva hun selv skriver og gjør. For meg er det ikke ukjent at hun kan slette egne innlegg nettopp fordi hun ikke har argumenter for de uttalelser hun kommer med.

Kjerringtanker er ikke noen vis gammel dame, hun begir seg ofte inn på områder der hun har liten og ingen kunnskap, ikke fordi at saken engasjerer henne, men for å skape mistillit til og mellom andre. Forsøk på å latterliggjøre, frata andre troverdighet. Dette sier seg selv, for hun kunne jo fint tatt opp saken om bønnerop uten å dra mitt navn i det hele. Da er det ikke så viktig med kunnskap, for det er ikke saken som betyr noe, her er det rett og slett å kaste dartpiler på Bunny Trash som er agendaen. Det er faktisk viktigere for henne å komme med utspill mot meg, enn å faktisk forsøke å skjønne at denne saken med å innføre bønnerop er ødeleggende for samfunnet og oss mennesker imellom. Hun som skal fremstå som antirasist burde jo virkelig innse hva som vil skje her. Men hun støtter det faktisk!

Med meg i siktet kastet Kjerringa seg på tastaturet og hennes gode venn Google ble benyttet, Så startet besserwisser-formuleringen, nok en gang. Hun påstår selv at hun har en glimrende penn, for meg fremstår den mer som giftig. Jeg personlig har derfor så godt jeg kan unngått å lese Kjerringtankers blogg. Men stadig blir jeg dratt inn i uttalelser fra den kanten. Morsomt er det at hun omtaler meg som en provokatør i de stunder jeg snakker eller skriver rett fra levra uten noen tanke om å provosere. Det er ikke urimelig å påstå at der hun prøver å fremstille andre, for eksempel meg, som provokatør, så er det vel heller slik at det er hun som ønsker å la seg provosere. Og provosere andre. Jeg skriver om ting som engasjerer meg, ting som betyr noe, jeg ønsker en bedre verden, jeg skriver om saker jeg brenner for. Der er Kjerringtanker min motsetning. Karakteristikker og å tilegne andre egenskaper, det er levebrød for Kjerringtanker. Men for all del, hun vet bedre.. hun vet tilogmed bedre enn homofile hvordan det er å være homofil. Hvordan homofile opplever ting og hvordan følelser en har.

Påstanden om at homofile opplever det som verre å få stygge kommentarer fra fanatiske kristne på sosiale media, enn å bli utsatt for hets og hatvold fra islams følgere ute i samfunnet, den var hardnakket. Hun er bastant og har faktisk påberopt seg å mene at vi homofile opplever netthets fra kristne verre enn da jeg for eksempel ble overfalt av fem unge menn fra en moské i Oslo, og fikk en kniv satt mot halsen min.

Hva tror dere er verst folkens, bli overfalt av fem islamister med våpen, og se døden i hvitøyet, eller bli kalt «satans yngel» av en kristen Demokrat-politiker? Jeg bruker dette som eksempel fordi jeg er homofil og har opplevd begge deler. Så igjen, svar meg, hva tror dere oppleves verst?

Denne dama, Kjerringtanker, representerer partiet Rødt, et kommunistisk parti som ikke lengre omtaler seg som kommunistisk parti fordi ordlyden kan oppfattes negativt. Kommunisme brukes til å beskrive både en politisk ideologi som springer ut av en sosialistisk tradisjon, og den politiske praksisen under regimer som er blitt betegnet som kommunistiske, slik som Sovjetunjonen. Uansett beskrivelse, så er det ingen usannhet at både Kjerringtanker og partiet hun representerer er tilhengere av kommunismen.

Og når vi er inne på ideologi, så skal vi herved bevege oss til sakens kjerne. Årsaken til mitt «angrep» her på Kjerringtanker. Jeg vet ikke hvor mange ganger nå denne dama har omtalt meg i bloggen sin. Som sagt jeg prøver unngå å lese den, for jeg vet at iblant alt hun kan velge å skrive om andre bloggere, så er det ikke for å heve eller løfte noen. Altså, man kan bruke sin blogg til å gjøre gode ting i samfunnet, en kan forsøke å redde liv, men det hun velger er å diskreditere og forsøke frata andre troverdighet. Nok en gang i går kom det seilende inn meldinger til meg at «nå skriver Kjerringtanker om deg igjen, har du ikke sett det, det burde ikke være til å unngå, overskriften er jo som om det skulle stått: til Bunny Trash»!

Link: Bønnerop fra Bunnytrash(Kjerringtanker)

Javel, her har dama valgt, av alle innlegg jeg har skrevet, å ta for seg det siste av flere innlegg jeg har skrevet om at jeg ikke ønsker bønnerop fra moskeer i Norge. Hun er ikke inneforstått med at hvis én moské får tillatelse til å gaule bønnerop, så vil resten følge. Hun skriver at jeg overdriver når jeg forteller at det nærmer seg 300 moskéer i Norge, fordi hun har googlet og lest i HRS at det er 220. Først og fremst er det ironisk at hun henviser til HRS, nettopp fordi da jeg en gang henviste til alternative media så skrev hun et helt innlegg om meg for å fremstille meg som rasist.

Speil, speil på veggen der..

Videre unnlot hun bevisst å fortelle hvor mange år, hvor gammel artikkelen hun hentet dette tallet fra faktisk er. For både Hege Storhaug og Rita Karlsen, ekteparet som drifter denne alternative nettavisa HRS vet like godt som meg at det er flere moskeer i Norge i dag enn 220. Faktisk så sluttet de å oppdater dette tallet i 2018, noe jeg har gjort rede for i tidligere innlegg. Jeg har skrevet om moskeer som har poppet opp i etterkant, og jeg har skrevet om moskeer som bygges ut. Da artikkelen Kjerringtanker googlet seg fram til ble produsert var her 8 bygg som ble brukt som moskeer her i Drammen, 8 forskjellige islamske samfunn. I dag er det 21, om ikke flere.

Videre fremstiller Kjerringtanker Islam som fredens religion. Javel. Hvor på kloden er det minst fred? Hvilke land er det mest krig og uro? Hvilken type befolkning er overrepresentert her? Faktisk er det slik at der hvor islam kommer til blir det helvete. Men knytter en bind for øynene så kan en ikke forvente å se heller.

Kjerringtanker ønsker islamske bønnerop i Norge. Jeg tviler på at hun helt skjønner omfanget og hva dette innebærer når hun sammenligner med kirkeklokker i Tyskland da hun var ung eller noe, det var vel før islam, i 80. Islam kom på 600-tallet. Argumentene til Kjerringtanker er å dra fram bakgrunnen til de personene jeg har nevnt i mitt innlegg. Hun drar inn Jon Helgheim som politiker, skriver noen setninger om hans karriere i forsøk på å sverte han, diskreditere han og dermed forsøke ytterligere å frata både meg og han troverdighet. Det hun bevisst unnlater å fortelle sine lesere er at Jon Helgheim er mot bønnerop på grunn av at hvis nettopp denne moskeen på Fjell får iverksatt dette så vil flere følge. Dette er unorsk. Hun argumenterer med at Islam er den nest største religionen i Norge. Det kan så være, men det er ikke fordi nordmenn har omfavnet islam eller ønsker islam. Nei det er fordi Norge har hjulpet tusenvis av flyktninger, gitt dem stabilitet og trygghet, velferd og et nytt hjem. Norge har vært god mot disse menneskene, til og med bygget moskeer som i snitt får 1 million i året hver i statsstøtte. Til gjengjeld ønsker de nå å skrike ut over landet vårt: at Allah er større enn alt, større enn hva enn vi andre måtte tro på. Her snakker vi om utrop for å krenke alle og enhver som ikke tror på islam. Enhver med en annen tro, og troløse. Vi snakker indoktrinering. Og når vi snakker om flyktninger og islam, så er det også en stygg ting at den aktuelle moskeen vi snakker om her er toppunktet av et bittelite område på 4 km2. Meget tettbodd. Dette lille området innehar over 3500 mennesker med en høy andel kommunale boliger derav ganske mange med psykiske problemer, og ganske mange som har flyktet fra islams grusomheter, mennesker som har vært utsatt for islams vrede. Det er jo nettopp derfor disse omtales som flyktninger. Det er ikke alle som har kommet til Norge som er økonomiske migranter, det er ikke alle som er kommet for å snylte på det norske velferdssamfunnet og nav. Noen er faktisk reelle flyktninger.

Fjell er i høyden, på en skråning. Bønnerop fra toppen vil høres langt utover området.

«Allah er større, Allah er større. Jeg vitner at det ikke finnes noen annen guddom enn Allah. Jeg vitner om at Muhammed er Allahs sendebud. Kom til bønn. Kom til fremgang. Allah er større (enn alt), Allah er større (enn alt). Det finnes ingen annen guddom enn Allah».

Dette mener Kjerringtanker skal være greit at vi får skrikende inn vinduene våre! For det bevisst utelot hun i sitt innlegg at både Jon Helgheim og jeg har engasjert oss i denne saken på privat plan, fordi vi er naboer til denne moskeen. Barna til Helgheim vokser opp her. Min lille familie har et hjem her. Egentlig så tror jeg hun driter i det. Hun ønsker bare å provosere meg, nok en gang. Og denne gang har hun greid det. Jeg har vært utsatt for islams følgere så mange ganger at jeg vet hvor farlig det er om de får ytterligere fotfeste. At vi har religionsfrihet i Norge burde enhver religiøs sette pris på, men det er ikke religionsfrihet at noen skal rope inn vårt soveromsvindu at Allah er størst. Det er ikke sammenlignbart med noen lyd. Dette er sterke religiøse, politiske, ideologiske påtrengende utsagn. Det motsatte av frihet.

Jeg har kjempet hele mitt liv for et eget hjem. Jeg var 8 år så havnet jeg på gata første gang. Min mamma og jeg endte i en muggen kjeller som ikke var godkjente rom for å bo i, det var en vond og tøff tid. Mitt barndoms hjem gikk på tvangsauksjon. Jeg har kjempet, og igjen mistet mitt hjem. Det er en grusom følelse. Endelig her for to år siden greide jeg å få til noe eget. Mitt. Vårt. Hjem. Hvis vi, ikke bare min lille familie, men mange familier her på Fjell nå skal måtte flykte fra våre hjem, miste den stabiliteten her, trygghetsfølelsen, på grunn av dette. At nordmenn skal flykte i eget land fordi man har hjulpet flyktninger etter beste evne på alle mulige måter, til og med bygd moskeer, det er for drøyt, og virkelig skremmende.

Kjerringtanker forteller at hun har Googlet Nasir Gondal, styremedlem i moskeén her på Fjell og SV-politiker i Drammen, og på grunn av hans tidligere meritter så mener hun at hans uttalelser om at moskeen ønsker bønnerop fem ganger om dagen er bare tull. Hun forteller at han er en bråkmaker og vi kan ikke stole på eller høre på han!! Bingo kjerring!! Her taler hun imot sine argumenter om bønnerop, her taler hun imot det hun fremstiller som fredens religion. For Nasir Gondal sine uttalelser står uimotsagt fra moskeen og islams følgere. Nasir Gondal er representant for denne moskeen, dette viser jo  hva slags typer mennesker som drifter moskeen her på vegne av islam. Bråkmakere!!

Samtidig hyller Kjerringtanker Arbeiderparti-politikeren Yosif Gilani. Så flink som hun er å Google og dra fram ting om fortiden til andre, komme med karakteristikker for å diskreditere, så nok en gang unnlot hun bevisst noen detaljer. Da jeg flyttet til Drammen fløy denne samme Yosif Gilani rundt på togstasjonen her i byen, på Strømsø torg og bestemte steder langs elva her og betalte narkomane og uteliggere, de svakeste i samfunnet, 50 kroner per person for å stemme på Arbeiderpartiet. Han benyttet seg av og utnyttet de som sliter mest i samfunnet. Han utnyttet deres situasjon på det groveste. Dette vet jeg, dette var jeg vitne til, men Kjerringtanker vil nok påstå noe annet med sitt ordkløveri og fremstillinger. Men med sin forkjærlighet til Google, så er det jo bare å google Yosif Gilani og 50-lappene hans.

Så mye som Kjerringtanker enn måtte like å støtte ukultur og traumatisere de som har flyktet fra islam, traumatisere psykisk belastede i kommunale boliger ytterligere, støtte at nordmenn må rømme fra sine egne hjem, støtte at jeg nok en gang skal miste mitt hjem, så skal ikke jeg ønske det samme for henne. Jeg ønsker faktisk at folk skal kunne leve trygt og stabilt. Jeg ønsker at man skal kunne ha et felleskap i samfunnet. Og jeg ønsker at folk skal kunne føle tilhørighet og ha egne hjem å gå til. Innføring av bønnerop og islam i det offentlige og tvangspåført andre er motsatt vei å gå. Selv om jeg virkelig ikke liker Kjerringtanker, hennes handlinger, hva hun representerer og står for, til motsetning hva hun ønsker for andre, så ønsker jeg henne alt godt.

Klikk her —> Underskriftskampanje mot bønnerop fra muslimske moskeer i Norge!!


Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #moské #samfunn #islamisme #sv #frp #ap #statistikk #koranen #jihad #sharia #rødt #yosifgilani #kjerringtanker #islamisering #mohammed #bønnerop #allah #jonhelgheim #hjemløs #drammenkommune #nasirgondal #fjell #blogg #drammen #norge #bunnytrash

Kjærringa måtte bare!! Fit*e!!!


Nei, ikke alt handler om deg 😂

Enkelte ting har jeg litt tungt for, lærer liksom aldri. Men dette hadde jeg ikke trodd, det bruker liksom ikke være så ille, men denne gangen synes jeg faktisk det. Så ille at jeg faktisk ble dårlig, ikke morsomt i det hele tatt. Jeg kan liksom «skryte» titt og stadig over at jeg har tykk hud og tåler en støyt, men dette ble litt for drøyt for selv meg. Altså det har skjedd, gjort er gjort, sett er sett, men jeg får det liksom ikke ut av hodet.

Jeg følger liksom denne mannlige modellen på Facebook. Homofil sådan, frekk i figuren, stiller opp i sexy (øyet som ser) undertøy, poserer i diverse stillinger og liker veldig godt å vise seg fram. Colby Melvin heter han (bilde lengre ned), og her tidligere i dag kom det opp et innlegg om at han faktisk har spilt inn noen pornofilmer. Jeg har fulgt han to-tre år, og har gått glipp av den delen. Så nysgjerrig som jeg er måtte jeg jo søke på nettet å se om dette er noe han driver på med i dag, om det er seriøse greier eller bare dårlig skvip-porno uten substans (slik den meste porno er).

Joda, jeg får opp Colby Melvin på pornosøk og der er et par videosnutter. Jeg klikker så på dette, og istedet for at videosnutten kommer opp så spretter det frem en sånn «pop-up». Altså en slags kort videosnutt, en spam-video som legger seg foran den videoen jeg ville se, og den begynner spille av seg selv.

Det jeg så får se er en «close-up» av et kvinnemenneske som ligger naken på rygg og skræver alt hun kan. Ser faktisk rett inn i hølet på henne, og dette var jo ikke hvilket som helst høl, det så jo ut som Oslofjordtunnelen, og ikke nok med det, området rundt så ut som krøllete pannekaker marinerte i balsamico og magesyre, og ut hølet kommer faen meg en aubergine faktisk, den skyter ut rett mot kamera etterfulgt av en megasprut ala Niagara falls gone wild!! Dette skjer liksom i løpet av et sekund, og det tar meg ytterligere et sekund å få det bort. Og nå har jeg det som en lang film inni hodet mitt, og den går bare ikke bort!! Fytte helvette, kjærringfitte altså!!

Heldigvis er det lørdag i dag, klokken er 16:00, og vi skal ta oss noen drinker senere, spille musikk og kose oss med spekemat, potetgull og chillidip. Tenker jeg skal greie å få vekk den slufsa fra netthinnen. Vi bruker vanligvis å sprette flaska klokken 19:00, men tror det blir litt tidligere denne gang.

Ha en fin kveld alle sammen 🍆Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#colbymelvin #aubergine #bunnytrash

Jeg har 70 par sko.


Tenkte jeg skulle skrive et slik «5 ting du ikke visste om meg»-innlegg. Det kan jo være noen der ute som vet noen av disse tingene, men sånn generelt så er ikke dette noe folk flest vet om meg.

01) Yupp, som overskriften sier så har jeg 70 par sko. Jeg har mine sider som er veldig sterke og standhaftige. Men jeg har også mine svake sider, jeg har dessverre lett for å bli avhengig når det er noe jeg liker. Klarer liksom ikke stoppe. Sko er en slik greie.

Plutselig må jeg bare kjøpe et par, derfor har jeg et sådan elsk/hat-forhold til skobutikker. Jeg «hater» (misliker sterkt) at skobutikker her til lands består av ensformige kjedelige sko, spesielt for menn. I tillegg er sko i Norge dyre, sånn generelt. Det blir for dumt mtp utvalget og til tider ikke den beste kvalitet. Jeg prøver stort sett å passere skobutikker og steder som selger sko. Jeg greier det stort sett. I 2021 er det reklame på sosiale media og internett som er verst, men med årene så har jeg blitt flink til å ignorere. Det var verst i starten etter jeg ble nykter etter mange års rusmisbruk.

Mesteparten av skoene mine er ikke kjøpt på ordinære skobutikker, de som er kjøpt på skobutikker er stort sett kjøpt i utlandet. En annen morsom greie med dette er at det paret jeg bruker mest er et par sølvgrå Crocs som jeg kjøpte da jeg begynte å jobbe på sykehuset her i Drammen for 14-ish år siden. De er så nedslitte og stygge at snuppen min sliter med at de faktisk eksisterer, jeg kan se han vemmer seg. Men i dag er de som støpte til føttene mine, lettvintde, jeg bare «hopper» inn i dem når jeg skal med på vaskeriet, lufte jentene en snartur og så videre.

Føler jeg at jeg er kald på beina så er det lettere å «snoppe» på seg crocsene enn å finne fram lester (ullsokker). Det nyeste paret med sko kjøpte jeg her om dagen, denne uka. Det er det paret dere ser på bildet øverst her. Lekre ikke sant?! 😜

02) Jeg har også en «samlemani» hva vinylplater og CD-er gjelder. Pluss DVD og Blu-Ray. De to sistnevnte har jeg greid å slutte å kjøpe, Netflix og slike streamingtjenester har faktisk hjulpet meg der, men jeg greier ikke kvitte meg med samlingen. Har prøvd utallige ganger, men jeg har enda ikke klart det.

Det samme gjelder CDer hvor jeg har flere ganger tenkt at jeg bare skal kvitte meg med de skivene av band og artister som jeg har kun et eller to album med, og beholde den delen av samlingen som består av favorittartister og band. Men når jeg står der, så klarer jeg ikke, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne engang.

Når det gjelder Vinylsamlingen min, så er den hellig. Den inneholder skatter rett og slett, både når det gjelder vanskelighetsgrad å få tak i disse for samlere, nostalgisk verdi og verdi i penger. Har skiver andre er villige til å betale mange tusen kroner for. Enda kjøper jeg vinylplater når jeg gjør såkalte «funn».

CDer kjøper jeg når favorittene mine som Madonna og Ozzy Osbourne etc gir ut noe nytt. Jeg tilhører generasjon «fysisk format» slik er det bare, og det tærer litt i hjerterota at det siste live-albumet til Madonna (Madame X – Music from the theather experience) ikke ser ut til å bli gitt ut i noen fysiske formater.

03) Mange reagerer på at jeg drikker alkohol da jeg har hatt et voldsomt rusproblem gjennom mange år. Noen tror i dag at jeg drikker alkohol flere dager i uka, at når jeg sitter på en pub og prater med folk så drikker jeg. Joda jeg drikker, men det er alkoholfritt. Hovedsaklig kaffe. Altså jeg har ikke noe problemer med å ta meg en øl eller fem på uteservering uansett dag i uka hvis jeg skulle føle for, men hittil i år har jeg gjort det én gang, da ble det to halvlitere. Den dagen var det knallsol og nydelig vær.

Jeg drikker ikke alkohol til mat. Jeg drikker brus. Favoritten min er Coca-Cola, men det går mest i Solo Super og innimellom Solo.

Jeg tenker folk får tro hva dem vil. Snuppen min og jeg bruker å kose oss med noen drinker om lørdagskveldene. Er vi på ferie så kan det bli to kvelder i løpet av en uke. For eksempel i Alanya der man for så mange gode friske fine Cocktails til litt mer fornuftige priser.

På tross av at jeg har slitt med rus. At jeg gikk rusa fra dagens startpunkt til innsovningspunkt så har jeg aldri slitt med alkohol. Mitt største problem med alkohol har vært andres avhengighet. Min far var alkoholiker og jeg har hatt mange slike i mitt liv, men jeg kan ikke leve mitt liv med hensyn til andres problemer.

Jeg har selvsagt hatt såkalte «fyllekuler», «gått på fylla» i mine yngre dager, må jo bare skrive det så ikke noen fra Harstad kommer inn her og skal fortelle hvor falsk og løgnaktig jeg er. Med en brokete fortid så er det alltid noen som skal «ta» meg for noe. I tillegg blogger jeg, og bloggere er jo ofte utsatt for nettroll.

Men altså, alkohol har aldri vært et problem for meg personlig. Da jeg hadde problemer, alle de årene jeg ruset meg, så var det amfetamin og andre ting som var problemet. Jeg kunne gå våken i dagesvis på speed. «Kokte hodet» og spekulerte i nye måter og metoder for å skaffe penger til mer.

Tidvis inntok man mye annet som ble satt rett i årene, virkelighetsflukten var viktigst, så jeg tok det man fikk tak på, om det var ritalin for adhd-personer, temgesic, «hyppere» eller heroin. Jeg var en «slitt» ung gutt med en «gammel sjel», langt hår ned til halebeinet, mørk rundt øynene, dødt blikk, 1,72 over bakken og 54 kg. Sterkt preget av utenforskap i familien, kriminalitet, overgrep og mye dritt en måtte tåle og oppleve. Jeg kjempet for å overleve, og rusen ble min vei.

Den beste rusen for meg var fleinsopp, på høsten etter første frostnatt var jeg den første til å komme meg ut på jordene å plukke flein. Aldri har jeg sett verden så fantastisk vakker, så varm og full av kjærlighet, aldri har jeg sett og opplevd så mye godt som da jeg var i psylocibin-rus, altså fleinsopp.

I dag røyker jeg prince-sigaretter, drikker litt kaffe på morningen og tar noen drinker på lørdagskveldene. Folk får bare tenke og tro hva de vil, de må dømme meg så mye de bare orker, jeg sier bare: skååål!! 😘

04) En annen «avhengighet» er sex. Denne «avhengigheten» innehar de fleste, i større eller mindre grad. Jeg leste en blogg her om dagen hvor hun som hadde skrevet hadde laget et innlegg om hva som var ikke-temaer for henne i bloggen. Der stod blant annet sex. Sex var tabu.

Dette synes jeg er trist. At sex skal være et ikke-tema er trist. Det er slik man får tenåringsbloggere med tre barn. Det er slik kjønnssykdommer sprer seg. Jeg tenker at jo mer vi snakker om sex, desto bedre.

Altså, her snakker jeg ikke om å skrive detaljer om hva en selv liker, om det er å få en svær dildo opp i åpningene, ha sex-med flere på en gang, om hvem som liker å bli tissa på og hvem som squirter og whatever. Haha..

Ser ikke problemet med at venner deler erfaringer, ser ikke problemet med at man blogger om at sex er greit, men kan være farlig, at å «hoppe av i svingen» for å ikke bli gravid er en tåpelig ide. Bruk alltid kondom når det er kun snakk om sex. I faste forhold, snakk med partneren din. Ikke føl deg presset til sex, vær alltid sikker, og ikke bare ha det for å ha det. Følelsen etterpå er ikke god. Snakk om det. Det er ikke noe galt i å ha analsex. Det er helt vanlig å suge pikk. Noen tenner på pupper, andre på romper. Og gutter, hvor er g-punkt?! Og hva er klitoris?

Altså, hvorfor skal man føle seg som en «freak» for å like sex, være glad i sex? For å utforske. Hvorfor skal man ikke prate om det for å lage tryggere rammer og færre risikoer?

Jeg personlig blir irritert på voksne mennesker som lager hysteri rundt det at ungdommer har sex, at de ikke kan snakke om dette med tenåringene sine istedet for å forby, ikke dele kunnskap, det å faktisk true med husarrest og straffer er jo beyond latterlig. Jeg er ganske sikker på at da øker de bare negative konsekvensene rundt sex, fremfor å forebygge dem. Flere graviditeter og mer flatlus, haha..

Denne serien på Netflix «Sex Education» er en morsom serie, men der er mye sannhet i den. Se den, god underholdning!

Og hva med legning, og utenforskap? Det hadde vært så mye bedre for enhver hvis man har et avslappet forhold til seksualitet og legning, si at det er greit å like hva man liker, det er greit for jenter å like jenter, og gutter å like gutter. Jeg vet det hadde hjulpet meg mye, mye bedre det enn en far som prater om «skitne homsejævler», eller en fetter som sier «hvis han derre typen din kommer i nærheten av meg så slår jeg han rett ned».

Jeg skammer meg ikke over å fortelle at jeg er homofil, jeg er åpen om det, og om andre har problemer med det, synd for dem. Det er hverken unormalt eller uvanlig å være homofil, enkelte kan bare påstå det så mye de vil, det er bullshit. At mennesker ikke er like er det som er å være menneske. Bare man ikke skader og gjør andre vondt. Homofili har alltid eksistert, og det er ingen unormal sjeldenhet. De fleste tør enda ikke være åpen om det. At man ikke har aksept for andres kjærlighetsliv og seksualitet skaper bare problemer. Hva skal det gagne noen med disse homofile som lever i heterofile forhold og ødelegger både seg selv og partneren innvendig?

For meg var det kjempetøft lenge å ha kommet ut, mistet både familie og venner, men uansett verdt det. Disse ‘haterne’ hadde jeg ikke villet ha i livet mitt likevel. Man blir dømt av de samme for et eller annet uansett, dømt for hvem foreldrene sine er, dømt for å ha rusproblemer, dømt for å være seksuelt aktiv, dømt for å være homofil.. er man åpen om hvem man er, snakker om det, så forsvinner de fordomsfulle haterne, så det er jo en gevinst i seg selv.

Jeg skammer meg heller ikke over å fortelle at jeg har spilt i pornofilm. Det var i Nederland for cirka 15 år siden. Alt var under trygge rammer, safe sex, noen erfaringer rikere og en avgjørelse jeg tok for meg som en voksen myndig person. Enkelt og greit 😜

05) Dette innlegget ble mye lengre enn jeg trodde, jeg liker orkidéer og mange vet at det er en favoritt hos meg. Av ville blomster som vokser ute i vår norske natur, så er Forglemmegei favoritten 🥰

Ha en fin dag alle sammen 😘


Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#sko #avhengighet #fetish #musikk #vinyl #film #cd #bluray #dvd #lp ##narkotika #rus #speed #amfetamin #heroin #fleinsopp #fordommer #homofobi #rusproblem #alkohol #madonna #ozzy #osbourne #sex #legning #tabu #åpenhet #homofili #seksualitet aksept #orkide #forglemmegei #bunnytrash

Statistikk over signeringer mot islamske bønnerop i Norge!


For noen uker siden nå sto moskeen på Fjell i Drammen fram med at moskeens styre har vedtatt å starte med bønnerop fra moskeen på fredager. Dette ble ikke godt mottatt av øvrig befolkning og dermed bestemte moskeen seg for å legge dette på is til stemningen hadde roet seg.

Link: Moskeer og bønnerop i Norge.

Men det gikk ikke lange tiden så sto Nasir Gondal, styremedlem i moskeén og SV-politiker i Drammen fram i media og uttalte at de nå ønsker å gå lenger enn de to minuttene det har vært snakk om én gang i uka til fredagsbønnen. Han uttalte at de nå har intensjoner om å innføre bønnerop hver dag og fem ganger om dagen, det er drømmen.

Link: Det kan bli lyssignaler og 5 bønnerop hver dag.

Jon Helgheim, tidligere representant for FrP satte igang en underskriftskampanje mot bønnerop i Norge, vel vitende om at moskeen kan få tillatelse til å utføre sine islamske bønnerop om Mohammed og Allah.

Det heter seg at da moskeen fikk byggetillatelse var det under forutsetning at det ikke ville bli bønnerop. Men ingen ser ut til å finne noen skriftlig avtale om dette, og det kan se ut til at Drammen kommune er på glid til å la islams følgere få sin vilje.

Tross mye protester første uka etter at moskeen på Fjell i Drammen offentliggjorde sine ønsker og hensikter så har det stilnet ellers i befolkningen. Norge har en befolkning på 5,4 millioner mennesker. I skrivende stund har 10 450 mennesker signert underskriftskampanjen for å forby muslimske bønnerop i Norge.

Altså dette er tall som burde minst vært 5 ganger høyere til slik en underskriftskampanje å være. Altså 50 000 burde virkelig ikke være noe problem, og noen som har uttalt seg sier at det må være minst 30 000 signaturer for å i det hele tatt bli tatt seriøst.

La oss se på statistikken:

I Oslo har 718 personer signert.
I Drammen har 555 personer signert.
I Bergen har 335 personer signert.
I Trondheim har 216 personer signert.
I Stavanger har 174 personer signert.
I Sandnes har 139 personer signert.
I Fredrikstad har 133 personer signert.
I Skien har 125 personer signert.
I Sandefjord har 117 personer signert
I Tromsø har 113 personer signert.

At det er flest fra Oslo kan man skjønne da Oslo har størst innbyggertall. Men 718 stykker, er det noe tall i forhold? At Drammen står som nummer to skulle en jo tro var bra. Men med tanke på at det er nettopp her det er snakk om at bønneropene vil starte, så skulle en tro at tallene ville vært høyere.

Det er nok mange som ikke har fått med seg enda at denne underskriftskampanjen pågår. Er det slik at vi har så mange av islams følgere i Norge nå at folk ikke tør dele underskriftskampanjen på sosiale media og er redde for represalier? Redde for å bli utsatte for vold og overgrep? Hvis så er tilfelle så er det veldig synd. Tenk på alle som har kjempet for Norge før oss. Sikkert mange som kommer til å snu seg i sine graver hvis disse bønneropene starter. Det er skamfullt.

Noen tror vel at islams følgere har gitt seg, men det har de altså ikke. Vær klar over at denne saken er ikke over, moskeen på Fjell i Drammen har ikke gitt seg, så langt derifra. De har derimot gått steget videre, hvilket beviser intensjonene om å innføre bønnerop i hele landet. De har må også planer om å sende lyssignaler fra minareten til moskeen, i tillegg til bønnerop 5 ganger om dagen.

Det nærmer seg 300 moskeer rundt om i lille Norge. Hvis én moské får tillatelse til å iverksette dette, så er det garantert at de andre moskeene vil følge!!

Underskriftskampanjen pågår enda, men det hjelper ikke skrive «signert» eller «nei» på Facebook. Det er observert at mange tror det, men her må man bruke hodet og signere selve underskriftskampanjen!! Det kan dere gjøre her, teksten som er markert i en annen farge er en link dere kan klikke dere inn på for å signere.

Klikk her —> Underskriftskampanje mot bønnerop fra muslimske moskeer i Norge!!


Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #moské #samfunn #islamisme #sv #frp #statistikk #koranen #jihad #sharia #islamisering #mohammed #bønnerop #allah #kniv #jonhelgheim #drammenkommune #nasirgondal #fjell #norge #bunnytrash

Nummer 1!!

Magiske 7

Vi har 7 verdenshav, 7 synder, 7 farger i regnbuen og 7 dager i uken.

Tallet 7 er det naturlige tallet som kommer etter 6 og kommer før 8. 7 er også et primtall, det neste primtallet er 11.

Tallet 7 topper statistikken over de tallene som har blitt trukket ut flest ganger i Vikinglotto-trekningene i 2020. Ikke bare det, 7-tallet også trukket ut flest ganger i vanlig Lotto.

I eventyrene er tallet 7 regnet som et «magisk tall». «Snehvit og de 7 dverger, «Den 7ende far i huset». Askeladden hadde 7 gjenstander som han brukte da han skulle målbinde prinsessa, og slik fortsetter det.

Den britiske matematikeren Alex Bellos spurte 44 000 mennesker over hele kloden i 2014 hva som var deres favorittall. Svaret var krystallklart. Tallet 7 seiret med overlegen margin.

Lykketall med andre ord!

I Numerologien er først av alt nummer 7 relatert til åndelig liv. Når en ser dette tallet, betyr det at en bør henvende seg mer til sin åndelighet. Englene dine sender deg et tegn på at det er tid for åndelig oppvåkning. Nummer 7 er relatert til indre visdom, mystikk, intuisjon og indre styrke. Hvis en ser dette tallet, betyr det at en bør ha mer tro på sine vergeengler, men også på egne evner. Din indre visdom vil hjelpe deg å ta de riktige valgene og ta gode beslutninger.

Grunnlaget for Romas storhetstid ble ifølge mytologien lagt av byens 7 første konger, mens Allah ifølge islam skapte 7 himler oppå hverandre. Koranen selv som består av 666 sider omtaler 7 himler og et omfattende univers som opprettholdes av Allah hvor 72 koner venter på de gode muslimer.

Tallet 7 er også det tallet som brukes oftest i Bibelen, 735 ganger, og symboliserer det fullstendige. Gud skapte verden på 7 dager.

Av hver art rene dyr og fugler ble det tatt inn 7 i Noas ark. Det ble gitt Noa 7 dagers varsel. I Mosebøkenes offerlover og høytider forkommer 7 lamper, 7 usyrede brød som skulle nytes i 7 dager. 7 årlige høytider, 7 uker, 7 år, 7 ganger 7 år og 7 dagers atskillelse på grunn av urenhet. Blodet ble stenket 7 ganger, og det var 7 altre og 7 lam.

Dette fortsetter helt fram til Johannes Åpenbaring med de 7 sendebrevene til de 7 menighetene, de 7 ånder, de 7 gullysestaker, de 7 stjerner, de 7 øyne, de 7 basuner, de 7 tordener, de 7000 personer som ble slått i hjel, dragen med de 7 hoder og de 7 kroner, de 7 plager, de 7 skåler, de 7 fjell og de 7 konger….

Jødene gikk rundt Jeriko 7 dager på rad, og 7 ganger siste dagen. I Johannes Åpenbaring hilses det til 7 menigheter, og 7 er et tall som brukes 54 ganger i Åpenbaringen.

Bibelen har noe med tallet 7 å gjøre. Forskere verden over regner tallet 7 for å symbolisere *fullkommenhet*.

Tallet 7 anses å være det perfekte tall.

Leiligheten vår består av 7 rom og 7 dører.

Søndag har siden 1973 blitt regnet som den siste dagen i uken, også her i Norge. Dette er den internasjonale sivile standarden. Likevel er søndagen alltid første dagen i uken i ekklesiastisk sammenheng, det være seg i jødedommen, kristendommen eller islam.

Så jeg er altså født på ukens dag 7 i måned 7 i året 77.

I dag ligger bloggen min Bunny Trash som nummer 7 på Topplisten. Og det er jo perfekt!

Ha en fin dag 😜

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#bunnytrash

REFLEKSJON OM RASISME.

I dag gjorde jeg en morsom liten oppdagelse. Nemlig klikket jeg meg inn på et innlegg av Torjus Dølo for andre gang, og reaksjonen min etter denne gangen er at dette er en mann likeså meg, som tør å ytre meningene sine. Han gjør det ikke helt på samme måte, han har litt humor i det, samtidig som man skjønner at han mener alvor.

Jeg måtte rett og slett gjengi hele innlegget hans, for det er så sant som det kan bli sagt (iflg. Dølo himself), so here it goes:

«I gamle dager, som ikke er så lenge siden, var definisjonen på rasisme omtrent slik:

«Forestilling om at etnisitet og hudfarge bestemmer menneskers egenskaper og verdi».

I de senere år har rasismedefinisjonen lagt på seg, blitt ganske lubben. Nå er kultur- og religionskritikk inkludert i rasismebegrepet, likeledes det som kalles usynlig rasisme, som ettersom den er usynlig, er vanskelig å påvise.

Lengst går de som mener at alle hvite mennesker er rasister, slik som samfunnsforsker Sandra Fylkesnes, spesialist på kritiske hvithetsstudier.

Sist ute er den svenske hiphopartisten Jason Michael Robinson Diakité, best kjent under navnet Timbuktu. Han mener at begrepet svenske tilstander er rasistisk og han vet hvor det kommer fra: Norge.

Timbuktu ber alle nordmenn øyeblikkelig slutte å bruke dette uttrykket, som han mener henspiller på Sveriges ganske mangfoldige multikultur, og det har han helt rett i. Timbuktu mener altså at situasjonsbeskrivelse i et land må inkluderes i rasismebegrepet.

Vel vel, jeg har alltid ment at svensker er litt dumme, artig å få det bekreftet påny – av Timbuktu…»

Torjus Dølo

Torjus Dølo

Torjus Dølo er en mann som skriver «..litt løst og endra mindre fast». Han er 60 år og har med sin fortellerstil en del på hjertet kan man si.

Dølo har driftet denne bloggen med interessante refleksjoner siden november 2017, altså i hele 4 år, og det er først siste tiden jeg har lagt merke til Torjus-bloggen. En annen morsom oppdagelse er jo at han er bosatt her, i Drammen. Kanskje vi kræsjer på hverandre en dag 😜

Hva tenker dere om at rasismebegrepet stadig blir mer omfattende og at rasismekortet blir dratt opp i tide og utide?Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#torjusdølo #torjusdoelo #torjus #doelo #rasisme #kultur #religion #kritikk #usynligrasisme #meningsytring #ytringer #kritiskehvithetsstudier #hvithetsstudier #timbuktu #multikultur #situasjonsbeskrivelse #fæletilstander #rasismebegrepet #sandrafylkesnes sverige #svensketilstander #drammen #norge #bunnytrash

5 uker faste og snuppens gresskarlykt!

Joda dere – jeg holder enda på med 5:2-dietten. Har ikke gitt meg med den selv om jeg skeiet ut og fråtset i helga som var. Skal jo ikke fråtse eller overspise, men hvor ofte får man reist utenlands for tiden? Som uvaksinert attpåtil.. ikke mange land som er grønne. Turen til Polen var kjempebra, og fastedagene er tirsdager og torsdager. Vi dro til Polen fredag og kom hjem mandag ettermiddag. Men vektresultatet etter denne uka blir vel det mest spennende mtp nettopp denne weekendturen. Har jeg gått opp i vekt?

Ja for det skjedde faktisk ved et par anledninger da jeg høsten 2019 – våren 2030 reduserte vekta med 28 kilo at jeg gikk opp i vekt. Tror en av gangene var selve juleuken. Vet dere at så lite som 100 gram tynnribbe tilsvarer cirka 520 kalorier?! Til sammenligning er det cirka 130 kalorier i 100 gram kyllingfilet og cirka 180 kalorier i 100 gram juleskinke.

Anyways, en må holde fastedagene uansett, og i dag er det dag 2 fastedag, uke 5. Så i morgen skal jeg på vekta, og søndag får de av dere som ønsker, lese resultatet her i bloggen. Tirsdag spiste jeg 180 gram trukket torsk med 200 gram grønnsalat, i dag har jeg spist en halv nygrillet kylling. Fjernet skinnet, så det spiste jeg ikke. Drikker fremdeles kalorifritt, vanligvis Solo Super, men i dag kjøpte jeg en halvliter av den nye Urge-brusen. Den er sukkerfri og skal egentlig smake «fruity», for meg smakte den «syntetic bullshit», så den kjøper jeg ikke igjen, for å si det sånn.

Tirsdagen holdt jeg meg hjemme hele dagen, motivasjonen til å gå tur eller noe gikk rett i bunn da jeg så slapseføre ute. Winther sucks! Men i dag har jeg «boostet» fastingen med en 8 kilometer gåtur. Snuppen min hadde vært på skogstur (16km) så han møtte jeg i sentrum, så gikk vi sammen hjem. Underveis gikk vi innom butikken og kjøpte et gresskar. Noe vi aldri har gjort før, så nå har han sittet på kjøkkenet og for første gang i hele sitt liv laget gresskarlykt!

Vi skal ha en liten Halloweenfest her neste helg (bildet under er 8 år siden nå) 😜 

Hvis dere liker bloggen min så følg meg gjerne i gruppene mine på Facebook og MeWe. Beste alternative bloggen i Norge!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#diett #52 #slanking #kosthold #mat #tips #råd #vektreduksjon #kcal #kalorier #motivasjon #gresskar #faste #halloween #gresskarlykt #bunnytrash

Kaffen i halsen og røyk ut ørene!


Noen ganger må jeg stille meg selv spørsmål om hvorfor jeg mange ganger får så kraftige reaksjoner på hva jeg legger ut i bloggen. Jeg føler selv, eller jeg vet, at disse temaene jeg tar opp er viktige. Hvordan kan ting bli bedre hvis man bare lar ting fare? Hvordan kan ting bli bedre hvis man ignorerer og later som om at alt som skjer i samfunnet ikke angår en selv? Unntatt når det er «politisk korrekt».

Jeg lurer ofte på hvorfor så mange enten ikke bryr seg, eller sitter passivt på sidelinja og tror at en ikke har noen påvirkningskraft på det som skjer. Klart man har. Det er jo nettopp fordi de som faktisk engasjerer seg at ting har blitt som de har blitt.

Dyrere strøm og mat, høyere avgifter, islamisering, ideologiske overbevisninger, økt voldskriminalitet, parallell og ghettosamfunn, terror. Alt skjer jo fordi de med feil overbevisninger tar makt, de som engasjerer seg har en annen agenda enn du og jeg. De som styrer vil noe helt annet enn oss. Folk må jo engasjere seg. Om man ikke greier i et steinkast å stanse feilutviklingen, så kan en sannelig være med på å bremse den, og da er sjansen større for å sende samfunnsutviklingen i en annen, bedre retning.

Marokkoavtalen, Acer, EU/EØS.. alle negative avtaler som påvirker oss i hverdagen og livet vårt fremover har jo blitt til fordi folk ikke er våkne og ikke engasjerer seg.

Tenk at vi har mennesker i rike lille Norge som sitter innelåste i sine hjem ekskluderte fra samfunnet på grunn av funksjonshemminger som konsekvens av feks ALS, CP og Kreft. Vi har psykisk psyke som ikke får hjelp og utvikler seg til å bli en fare for andre. Mennesker som har vært i ulykker som sitter i årevis for å motta vedtak for å få hjelp til å bli inkludert i samfunnet igjen. Vi har mennesker som skor seg på dette, de som har engasjert seg mest bor i pendlerboliger i Oslo på statens regning. Stadig flere småbarnsfamilier havner under fattigdomsgrensen her til lands, det har i mange tiår blitt bedrevet menneskehandel med barn i Norge, hvor barn blir stjålet av barnevernet og «solgt» videre til såkalte beredskap- og fosterhjem. Titalls av disse sakene har havnet i Strausbourg og Norge blir dømt gang på gang for dette, uten den helt store fokus og oppmerksomhet her på berget.

Vi sitter med en statsstøttet media som styrer tankesettet til befolkningen med egenproduserte versjoner av det som skjer i samfunnet, konstruerte virkeligheter. Den som våger seg på å henvise til alternative media, en type media som faktisk jobber for egen lønn og stort sett ikke mottar støtte fra staten, de som belyser de viktige sakene, den blir stemplet som rasist, konspirasjonsteoretiker, hatefull og så videre, nettopp fordi det er slik alternative medier fremstilles av de som mottar den betydelige statsstøtten. Og folk biter på.

Ingen media skulle mottatt statsstøtte, de skulle alle fått jobbet for sin lønn, lagt objektiv fakta på bordet, belyst virkeligheten, iheller gått staten i sømmene fremfor ensidig jobbe for å ikke miste statsstøtten. Ikke la seg kjøpe. Men slik har vi det gående, fordi veldig mange ikke engasjerer seg, og de som faktisk engasjerer seg har feil retning og mål.

Dette har de som ikke engasjerer seg mesteparten av skylden for. Og dette er arven de gir til sine barn og barnebarn. Når en får barn og barnebarn, er ikke poenget at man skal forsøke gi dem et best mulig liv?

Nå er det gått så langt at ytringsfriheten knebles stadig mer og mer, andre bestemmer hva vi kan si, meningene våre kan ikke ytres hvis de ikke er riktige. Vi har faktisk meningspoliti som angriper enhver som ikke holder seg innenfor de politisk korrekte rammer. I Oslo blir kjøttet «vannet ut» på helseinstitusjoner og sykehjem. Maten blir blandet ut med linser. Er man islam- eller innvandringskritisk så er man rasist. Er det én vaksine man ikke ønsker å bli injisert med så er man vaksinemotstander. Vi har fått et samfunn hvor stadig flere mennesker blir ekskluderte og opplever utenforskap.


Nå for tiden driver folk å deler på sosiale media, og gir støtte til TV-aksjonen som denne gang omhandler å stoppe barneekteskap. Tenk så lettlurte er man, saken er god, men den er ineffektiv.

I verden i dag blir en jente giftet bort hvert tredje sekund. Altså, dette handler om overgrep, mishandling, voldtekt og mye faenskap. Folk reagerer på hva jeg skriver om, sier de setter kaffen i halsen og noen er så uenige med meg at «det nesten ryker ut av ørene» på dem. Samtidig støtter man denne TV-aksjonen, for det er det politiske korrekte. Men hvem tør snakke om at dette er islam? Tvangsekteskap og barnebruder er islam!

Hvor tas det ikke opp at det er hovedsaklig i islam det er tvangsekteskap og barnebruder? Dette er koranen. I islam skal mannfolka søke å bli som profeten og sendebudet Mohammed, landeveisrøveren som hadde slaver og ønsket død over alle vantro, mannen som fikk seg barnebruden Aisha på 6 år og penetrerte henne da hun var 9 år!

Her i Norge spretter det opp moskeer, det nærmer seg 300 nå, på statens regning. I tillegg får i snitt hver moske 1 million i bidrag fra staten årlig, om ikke mer. Til hva? Strøm? Husleie? Hvor naive er man når en tror at støtten er for å dekke utgifter?!

Norge bruker mange mange milliarder på å finansiere islam og islamisering, småjenter hopper rundt i hijab, de giftes bort mot betaling, voksne kvinner tvinges til å gå i burka, og så skal vi sitte hjemme å la oss lure til å gi støtte av lave lønninger og trygd mens alle utgifter ellers skyter til værs, fattigdommen øker, og dette skal vi gjøre fordi det nå skal «trende» å være mot barneekteskap som Norge selv finansierer i stor skala?!

Hvis man ikke vil snakke om elefanten i rommet, ikke høre eller vite om sannheten, så må man gjerne få en skogbrann i ørene, eller sette kaffen i vranghalsen for min del!

Se på bildet under som de bruker i forbindelse med TV-aksjonen. Tror dere det er slik en islamsk barnebrud ser ut? Eller er dette bildet kun ment for å manipulere? Se litt på bildet lengre opp, og tenk litt.. God morgen alle sammen!Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#barnekteskap #tvangsekteskap #islam #burka #overgrep #moské #samfunn #menneskehandel #barnebrud #manipulering #islamisme #tvaksjonen #mishandling #koranen #jihad #sharia #nrk #media #aisha #barnevern #islamisering #korrupsjon #mohammed #bønnerop #allah  #norge #bunnytrash

 

The Bunny

Prøver meg på et «litt om meg»-innlegg, er en stund siden sist, so here it goes:

T for Takknemlig.

Takknemlig for snuppen min, jentene mine, leiligheten vår, mammaen min, Madonna og musikk. Mye å være takknemlig for, viktigste er å huske på å være takknemlig. Ja til livet og kjærligheten 💜

H for Homo.

Det faktum at jeg er homofil blir veldig ofte et tema, det er ikke til å komme unna. Setninger som «jeg har ikke noe imot homofile, men». Spørsmål som «hvem er mannen og hvem er dama i forholdet». Holdningene en møter fra religiøse kristne og fordommene fra islams følgere. Det å bli omtalt som «homsene» som om man er intet annet enn dét. Vi lever i 2021 og mange tror at homofile har det så bra, og jeg har det bra, vi har det bra, men utfordringene er hver dag, og veldig mange homofile har det slettes ikke bra i Norge i dag. Det er en myte, det er noe folk flest sier til seg selv for å fraskrive seg ansvar og ha det bedre med seg selv. De største utfordringene ligger selvsagt i den økende islamiseringen her til lands som da legitimerer deres syn på og behandling av homofile, en ideologi forkledd som religion 💜

E for Empati.

Empati er viktig. Empati betyr innlevelse, evne til å identifisere, forstå og anerkjenne gyldigheten av andres følelsesmessige tilstand og reaksjoner. Som religion- og islamkritiker har jeg opplevd den misforståtte tolkningen av å være hater og rasist. Som tidligere rusmisbruker, utsatt for overgrep, som homofil og en rekke andre karakteristikker så har jeg ingen problem med å sette meg inn i følelsen av å bli urettferdig behandlet, bli dårlig behandlet pga hudfarge eller etnisitet. Empatien derimot ender hvor mennesker tar et valg om å underkaste seg for noe som skader andre, her stiller jo religion, fordommer, islam, penger og politisk makt høyest. Hvor andre ting har mer verdi enn medmenneskeligheten 💜

B for Bunny Trash.

Bloggen, tenketanken, ytringsplattformen, stedet for selvterapi, refleksjoner og dialog med andre for bredere synspunkt og oppfatninger. Bloggen gir bredere perspektiv, og etter så mange år som blogger er Bunny Trash rett og slett blitt en del av meg. Mange flotte folk har jeg blitt kjent med og møtt, rett og slett på grunn av bloggen ❤️

U for Underlivet.

Tolk det som du måtte ønske 😜

N for Norsk.

Jeg er norsk, jeg bryr meg om Norge og ønsker at Norge skal være et bra land. Jeg kjører ikke bil selv, jeg beveger meg mye i samfunnet, går, tar buss og tog, reiser fra sted til sted, fra by til by. Jeg sitter ikke i noen boble hvor jeg beveger meg fra A til B uvitende om hva som skjer. Jeg sitter ikke i ro. Jeg har reist langs hele norskekysten, og vært på småsteder de færreste har hørt om. Utviklingen er ikke bra, spesielt ikke i hovedstaden og byene, hva man nå tillater skjer her til lands er en farlig retning. Folk trenger å få opp øynene å ta bedre vare på Norge, vårt hjemland 💙

N for Nederland.

Fra mitt første besøk i Nederland, og fremdeles nå etter X antall besøk i det fantastiske lille landet så føler jeg stor tilhørighet der. Ordet «normal» forsvinner i mengden hvor aksept og likeverd settes høyt 💜

Y for Ytringsfriheten.

Ytringsfriheten står sterkt hos meg, og den må vi ikke ta for gitt, ytringsfriheten er truet, og vi knebles stadig mer av sosiale media, media, politikere, ideologiske fanatikere og en pengesterk elite. Jeg vil alltid kjempe for din rett til å være uenig med meg, din rett til å mene noe jeg synes er fullstendig dumskap og ignorant idioti!


Hvis dere liker bloggen min så følg meg gjerne i gruppene mine på Facebook og MeWe. Beste alternative bloggen i Norge!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#bunnytrash