Avkledd utfordring 😜

Frodith og meg.

I dag fikk jeg et brev i posten med 8 ballonger og en utfordring. Utfordringen lød som følgende» «Blås opp ballongene, bruk din fantasi og lag noen morsomme bilder. Lag et innlegg på bloggen med bildene».

Okeeei tenkte jeg, hva i all verden skal jeg finne på, jeg kan jo ikke bare blåse opp ballonger, ta bilder av dem og legge ut på bloggen, ikke noe morsomt i det. Ballonger er jo morsomme i seg selv, men å lage morsomme bilder med dem, ehh.. what to do??


Så da var løsningen å tegne Frodith
på en ballong, siden det er hun som har sendt meg denne utfordringen. Så tok vi ansiktsmaske sammen og hadde det riktig hyggelig. Så spurte jeg henne om hva hun ville gjort hvis det var hun som fikk utfordringen.

Frodiths svar var som følgende: «jeg ville bare hatt det moro, og laget meg en fargerik kjole, det viktigste er å ha det moro underveis».


Så da fulgte jeg hennes råd og laget meg en kjole, så fløy jeg rundt her i leiligheten og hadde det moro med meg selv. Jentene har sjeldent sett så forundret ut. Men utfordring er utfordring, vel bekomme 😜

Nå håper jeg Frodith er fornøyd med hvordan jeg løste oppgaven med denne utfordringen. I det minste var det både frigjørende og moro. Ha en fin fin kveld alle sammen, hilsen fra Bunny Storsjarmør 😜


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#utfordring #bunnytrash

 

28 kommentarer

Siste innlegg