Check this out!!


Hva har jeg gjort i dag? Egentlig ikke så veldig mye, ryddet og puslet i leiligheten, vasket kopper, gått tur med jentene, vært på butikken og hentet pakke, handlet noen småting. Skikkelig sånn slaraffen hverdagsliv.

Snuppen min hadde dagvakt i dag, men det skjer mye på sykehuset for tiden, så han måtte bli noen timer ekstra. Så da kjøpte han med seg sushi på hjemveien. Noe som settes veldig pris på. Jeg elsker sushi vet dere.

Jeg har skrevet og lagt ut to blogginnlegg tidligere i dag. Det første handler om hvordan politikerne på stortinget opptrer og ting de har gjort som kanskje ikke alle dere der ute vet, men bør vite. Les innlegget Snart stortingsvalg, men hvem er disse folka?

Det andre innlegget er om vår alles kjære Vivian som drifter bloggen Mamma på hjul, om livet med ALS og hvordan byråkratiet i kommunen setter unødvendige og lite medmenneskelige begrensninger for henne og familien. Les innlegget Kan jeg be om noen minutter folkens?!

Videre har jeg vært inne på bloggen til Vibbedille og bestilt meg et armbånd. Hun lager selv og selger for å få gjennomført dyr tannlegehjelp. En situasjon jeg vet alt om, så her vil jeg bidra. Vibeke, altså Vibbedille er en dyktig håndarbeider og ei kul dame, så skulle bare mangle (bildet øverst er fra bloggen hennes). Og jeg håper på å få meg et kult Bunny Trash armbånd, så da blir dette vinn-vinn. Ta en titt innom selv og se på armbåndene hennes, kanskje dere finner noe som faller i smak?! Se her: Klar, ferdig… shop!

Til slutt kan jeg nevne at snuppen min og jeg nå har bestilt oss weekend-tur til Polen neste måned. Det ble Gdansk. Superbillige flyreiser, og 4+ stjerners hotell. Da har vi noe å glede oss til. Hurra, hurra..

I morgen er det fest hos et vennepar som det er litt over et år siden sist vi hadde det moro sammen med, rett og slett på grunn av.. ja dere vet. Det blir kjempemoro da, tema for festen er jo «Letshavesomefun» 😜

Riktig god helg alle sammen!!


Denne bloggen tjener ikke penger på klikk! Jeg har i mange år driftet denne bloggen uten intensjon å tjene penger på dette, aldri fått utbetalt én krone for blogging. Alt jeg skriver om er ut fra engasjement og interesse. Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#mammapaahjul #mammapåhjul #vibbedille #tanteerfortsattgal #stortingsvalg #helg #polen #gdansk #weekendtur #venner #fest #letshavesomefun #bunnytrash

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg