De slukker faktisk lysene våre!


I går la jeg ut et blogginnlegg om de nye nasjonale «regler og anbefalinger» som regjeringen offentliggjorde søndag 3. januar som «smitteverntiltak» for å «håndtere» koronapandemien. En skikkelig nyttårsgave fra myndighetene, regjeringen og «vår» statsminister Erna Solberg – til oss, det norske folket.

Det skulle jeg straffes for, eller forsøkes straffes for.

På tross av at jeg er veldig uenig i mange av tiltakene som har vært til nå, så har jeg gjennom hele «pandemien» forholdt meg til de regler og anbefalinger som har vært. Den viktigste anbefalingen har vært å holde avstand, og det har blitt brukt antibac i den grad at hendene mine er blitt nummene. På busser, tog og kjøpesenter har jeg brukt munnbind, dette av respekt for mine medmennesker og den frykten og angsten mange nå lever med under dette.

Siste halve året har jeg forbeholdt meg min menneskerett til å være kritisk og skeptisk til mange av tiltakene. Som for eksempel lockdown som nå ikke ser ut til å «bare» ødelegge deler av samfunnet vårt med å drive folk inn i arbeidsledighet og fattigdom. Men faktisk hele samfunnet vårt!

Tenk på de mange tusen som arbeider innenfor turistnæringen, kunstnere, musikere, hotell- og restaurantansatte, for å nevne noen.

Jeg har også vært kritisk til bruk av munnbind, da jeg mener disse har motsatt effekt. Overalt hvor munnbind har blitt påbudt ser vi at smittetallene går opp, ikke ned. Vi ser det nå her i Norge, lenge fikk vi smittetallene ned uten munnbind, så her for to dager siden, etter mange uker med munnbind, ble de strengeste tiltakene til nå lagt på bordet. Vi får ikke engang bestemme i egne hjem, vi skal ikke åpne døren for en venn i nød.

Halvparten av samfunnet skjønner ikke bruk av munnbind, de tar på alt mulig, tafser på rekkverk, dørhåndtak, stoppknapper på busser og så videre, for å så tukle med uvaskede hender på munnbindet de bærer, og dermed fester alt av basselusker hvor man skal unngå å få dem. Folk har munnbind under nesa, oppå hodet, under haka, urene og rene bind i samme baklomma, slenger de fra seg absolutt overalt uten betenkeligheter. Jeg har aldri sett så mye idioti før, og dette mener regjeringen vår er måten å gjøre det på. Denne falske tryggheten med munnbind hvor folk innbiller seg at de kan snike i køer, presse seg inn i busser og folkemengder, åle seg oppetter ryggen på folk, fordi de har på et munnbind. Noen har kalt meg idiot for å ha kritisert dette, men jeg ser hvem som er de virkelige idiotene.

Vaksinen gidder jeg ikke skrive om i dag, værsågod ta den folkens om det er hva dere vil, noen drikker vel cyanid også om de rette folka ber dem om det.


Liv ødelegges, jeg har skrevet mye om livsnødvendige operasjoner og behandlinger som har blitt kansellerte og utsatt på ubestemt tid, på grunn av lockdown, om folk som sliter med angst og depresjoner. Om hvordan denne frykten regjeringen og media har skapt, som knekker immunforsvar og gjør oss sykere. Jeg har skrevet om økning av suicidale tanker og selvmord, og mye mer.

Ja jeg har skrevet mye om korona, restriksjoner og tiltak. Men i går steppet altså Facebook inn nok en gang og stoppet meg fra å dele mine tanker og meninger. Beskjeden er at jeg kan ikke dele noe på sider eller i grupper jeg ikke administrerer. Dette fordi jeg hadde postet «hatefulle ytringer» så henviste de til mitt blogginnlegg hvor jeg hadde skrevet følgende:

«Husk at bor du alene kan du ha to stykker på besøk. Min samboer og jeg kan besøke deg som bor alene, men du kan ikke besøke oss. Dette er veldig viktig for å holde smittetallene nede. Samtidig fyller vi opp busser, t-baner, trikker og tog og tar imot over hundre fly med over 20 000 arbeidere fra land med høye smittetall».

Les hele innlegget: HER!

Dermed ble det 1 uke i «Facebook-fengsel!»

Det er altså ikke i følge Facebook lov til å reagere, eller kritisere idiotiske regler og anbefalinger som ikke bare jeg, men veldig mange med meg, synes ikke henger på grep i det hele tatt. Dette må sies ikke er noe nytt fra Facebook, jeg og mange andre opplever disse blokkeringene og «arrestasjonene» hele tiden. Ytringsfriheten skal innskrenkes og sensur av de ikke ‘politiske korrekte’ er en stor agenda. Vi skal knebles og tvinges i taushet, det er det endelige mål.

Er man kritisk til uansvarlig innvandring, skriver man fakta om Islam, deler man sannheter om hva som skjer innad i moskeer og organisasjoner, viser man til overfall, overgrep og voldtektsstatistikker, og som nå sist, kritiserer regjeringens regler og anbefalinger i forhold til denne plandemien, så kommer «faktasjekkerne» inn og stopper den som poster, med begrunnelser som, i mitt tilfelle – «hatefulle ytringer».

Jeg lar meg ikke kneble og tvinges til taushet. Bare for tre dager siden postet jeg et blogginnlegg om dét. Det er en oppfordring som samtidig forteller hvor jeg står. Dere kan lese det her, det heter: «Selvrespekt fremfor Sharia!»


Regner med «den fjerde statsmakt» som de kaller seg, «faktasjekkerne», media, gir meg lengre blokkering nå etter jeg poster dette innlegget. En uke blir til to? Har skjedd før! Kanskje de i tillegg blokkerer postene mine som jeg legger ut i egne grupper som jeg administrerer? Dette har de gjort mange ganger før! De har til og med tatt det så langt at tidligere postinger jeg har gjort er blitt fjernet eller gjort usynlige for andre på Facebook. Det var da jeg laget meg profil på MeWe!

Facebooks «faktasjekkere» og Faktisk.No er de samme. Offisielt er de til for å opplyse om faktiske fakta og for å styre samfunnsdebatten og det offentlige ordskiftet. Her er problemet at disse består av Amedia, Polarismedia, VG, Dagbladet, TV2 og NRK. Dette er de samme som mottar enorme summer i statsstøtte og NRK-lisens gjennom din skatteseddel.

Faktisk .no er kjøpt og betalt av staten for å ensidig styre hvilken informasjon vi skal få og hva vi skal tro på.

Regjering og storting bedriver uansvarlig innvandringspolitikk, og media/Faktisk maler et bilde hvor folk ikke skal bli opplyste om hvor mye elendighet denne ødeleggende politikken bidrar til i form av vold, kriminalitet, økonomi og så videre, hva dette koster oss. De kaller dette «berikelse».

Vi ser særlig nå under korona «plandemien» hvordan media styrer oss på vegne av de som sitter på løvebakken. Hysteriet og frykten som er skapt gjennom uansvarlige overskrifter og artikler som postes daglig. En propaganda for å villede oss, bestemme over oss, til og med hjernevaske oss. Nå vil de vi skal ta en hurtiglaget uprøvd vaksine, det neste er vel chipping. Disse media blir hevet over alle andre, og alt annet, som for eksempel fra «alternative media» blir stemplet som «Fake News». Hjernevasking som faktisk fungerer.

Problemet for massemedia og «faktasjekkerne» er at noen mennesker greier faktisk å tenke selv og skjønner at alternative og sosiale media er nærmere sannheten, og selvtenkende bruker da disse løsningene til å håndheve sin ytringsfrihet, til å få frem sine tanker, meninger – og sannheten!

Høsten 2018 fikk «Faktasjekkerne» til et samarbeid med Facebook, og dermed styrer de nå hva folk skal tenke, mene og ytre på sosiale media i Norge. De er flere ganger tatt for å fremstille fakta som ikke fakta, de er flere ganger blitt avslørte for sin agenda, men likevel har de greid å gjøre folk flest «blinde» for hva som faktisk skjer. Et stort nederlag for demokratiet og ytringsfriheten!!

Folk flest lar seg kneble og tvinges til taushet. Folk flest feiger ut, og er såkalte «politisk korrekte» feige nikkedukker. Disse forstår ikke viktigheten av ytringsfrihet og meningsutvekslinger. Disse tar det for gitt å kunne være den en er, de tar demokratiet og landet vårt for gitt. De bryr seg lite om sine medmennesker og menneskerettigheter. De er feige nikkedukker uten ære og selvrespekt. Staten og medias hodeløse nikkedukker!

Takk for at dere leser!

Del gjerne, hvis du ikke er feig da 🤪


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#statsmakt #media #storting #regjering #faktiskno #faktasjekkerne #facebook #lockdown #instagram #sosialemedia #pandemi #plandemi #sharia #virus #norge

SJEKK HER, DAGENS VG: «FLERE KOMMER TIL Å DØ MED – IKKE AV – VAKSINEN!»

Ironisk kontrast til alle fremstillingene hvor folk har dødd AV og ikke MED KORONA!! Dere må se, lese og skjønne hva de driver med! Ta det innover dere!! Bruk hodene deres, tenk!!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg