Den røde tråden – mygg og stikk!


Det er sjeldent vi hører om dette, så da er det jo passende at norsk media skriver om dette nå, en tid hvor alle snakker om og frykter virus. Ikke bare har vi levd i en surrealistisk verden siste 19 måneder i frykt for covid virus. Stadig får vi høre om nye varianter og mutanter som hele tiden omtales som mye skumlere, mer smittsomme og meget farligere. I det siste har vi fått høre om nytt influensavirus som det antydes vi i kommende vinter burde frykte mer enn covid-viruset. Derav driver blant annet produsentene av Moderna-vaksinene og produserer frem en vaksine som visstnok skal fungere mot både covid og dette influensa viruset.

Så har vi de som mener at bruken av vaksiner er hva som er årsaken til at nye varianter covid virus stadig muterer og dukker opp som mer smittsomme og farligere. For det som nå er stadfestet er at såkalte «fullvaksinerte» fremdeles blir smittet og smitter videre, noen blir litt syke, noen alvorlig syke, og noen dør. Og flokkimmunitet skjer ikke.

Tidlig i mai i år skrev jeg et innlegg om gen-modifiserte mygg.

Link: Nå kommer eksperiment myggene!

I dag får vi lese i norske media om en mann fra Arizona som plutselig falt om i sitt eget hjem. Det legene trodde var hjerneslag, var i virkeligheten det skremmende vestnilviruset.

Vestnilfeber er en virussykdom som overføres med mygg, og som i sjeldne tilfeller kan gi alvorlig hjernehinnebetennelse. Det er hittil ikke diagnostisert tilfeller i Norge, men i 2018 var det et rekordhøyt antall tilfeller i Europa med påviste 1503 personer som ble smittet av viruset.

På det amerikanske kontinent ble vestnilfeber påvist for første gang ved et utbrudd i New York City i 1999. Innen 2003 hadde sykdommen spredt seg til de fleste statene i USA og til sørlige provinser i Canada.

Så til den røde tråden, noen bemerkelsesverdige uttalelser og likhetsstrekk i forhold til covid viruset, hva myndighetene og media forteller oss. Kommenter gjerne i kommentarfeltet mitt lengre ned 👇🏾 Om dere ser, eller ikke ser likhetstrekk i hva vi blir fortalt! Innspill og reaksjoner mottas gjerne!

De fleste blir ikke syke av vestnilviruset, og i de fleste tilfeller opplever man milde symptomer. Under én prosent utvikler alvorlig nevrologisk sykdom, som regel i form av hjernehinnebetennelse eller sjeldnere hjernebetennelse. I denne gruppen med alvorlig sykdom kan omtrent halvparten få nevrologiske følgetilstander og dødeligheten kan komme opp i ti prosent hos de eldste.

De eldste ja, for meg var det som å bli dratt 18 måneder tilbake i tid. Da det startet en «dugnad» som de sa var for å beskytte våre eldre. Rundt et år etter dette startet en massevaksinering hvor de eldste ble injisert først. Nå lever vi i en tid hvor de som visstnok ikke ville bli syke, eller alvorlig syke, altså barn, de vaksineres nå mot covid. De holder på med aldersgruppen 12 til 18 år. Etterhvert vil vi også se at de minste barna skal vaksineres, og vi hører enda om at viruset muterer og dukker opp i nye varianter i takt med at vaksineringen fortsetter.

Biotec-bedriften Oxitec slapp fra 2013 og til 2015 ut milliontalls genmodifiserte mygg for å skape avkom som ikke var levedyktige. Firmaet slapp ut milliontalls manipulerte hanner, i svermer på 450.000 i uka, i sammenlagt 27 måneder.

Forskerne foretok genetiske analyser av myggbestanden etter 6, 12, 27 og 30 måneder etter slippene. De kunne da blant annet se at enkelte av genene fra den manipulerte myggen hadde blitt overført til den lokale arten. Det viste seg at de små avkommene hadde tross at hensikten var det motsatte, de hadde krefter til å forplante seg og dermed «mutert», en ny «variant» var blitt til.

Den nye populasjonen av mygg oppstod som en hybrid mellom den lokale sorten og disse genetisk skapte myggene. Så ironisk nok har nå forskere kommet med utalelser etter funn som forteller at resultatet er blitt en mye mer robust myggstamme som eventuelt er mer motstandskraftig mot insektmidler og mer effektive når det komme til å overføre farlige sykdommer.

Forskere som har gått ut med informasjonen om at disse hybridene (mutanter) er blitt til og at de nå er mer effektive til å kunne spre truende virus og sykdommer er blitt sterkt kritiserte og nærmest brakt til taushet. Kneblet. Er ikke dét noe vi kjenner igjen?

Slike mygg har også blitt sluppet i Brasil og India. Er dette land noen av dere har hørt blitt nevnt i forbindelse med covid-pandemien?

På samme måte som covid-vaksineringen fortsetter og blir større og større i omfang, barn vaksineres og voksne må ta stadig flere doser, så fortsetter slippene av genmodifiserte mygg. I Florida i mai i år ble det sluppet 144 000 genmodifiserte mygg. I løpet av 2021 skal det bli/blir sluppet 20 millioner av disse. Amerikanske myndigheter har faktisk godkjent at det blir satt ut 750 millioner av de genmodifiserte myggene i løpet av de første 10 årene nå.

Bare litt sånn hodekrøll til ettertanke.


Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#geneksperiment #msn #virus # #vestnil #florida #usa #amazonas #vestnilviruset #europa #brasil #india #vaksiner #covid #vaksine #vestnilfeber #hybrid #mutant #newyork #canada #variant #pfizer #moderna #korona #kjærlighet #influensa #biotec #oxitec #flokkimmunitet #barn #vaksinering #fhi #norge #bunnytrash

#labarnavære

6 kommentarer
  1. Nå har dei drevet å tukla med naturen i meir enn 100 år, og ikkje eitt av deisse eksperimenta har hatt positiv effekt på sikt. Lurer på om dei nokon gong vil læra av alle misstaka sine. Det ser definitivt svart ut. Det kan sjå ut som at jo høgare utdanning, dess mindre fornuft.
   Ein ting er sikkert, det er ikkje klimaendringane som kjem til å ta tabbe på denne jorda. Det klarer menneskene heilt sjølv, med sin arroganse, dissrespekt for naturens systemer, og ufornuft.

  2. Ok… vi börjar med att säga att mygg även utan monstergener är vidriga!!
   Jag har tex lyckats få harpest inte en utan två gånger. Vidrigt! Riktigt vidrigt.
   Har även haft TBE för några år sedan.. Jag Vet självklart att många kan bli riktigt sjuka, för mig gick det bra.
   Kontentan – Jag är fan så mycket mer rädd för alla nya “hittepå-vacciner” som ingen vet hur dom fungerar eller om (när!) bieffekterna kommer.
   Jag tänker som jag tänker med tex små spädbarn och städmani… städar man maniskt hela tiden rubbar du ju hela ungens immunförsvar och ungen kommer garanterat bli mycket oftare sjuk än ungar som har ätit lite skit och andats in lite damm..
   Man skall vara försiktig helt enkelt… vett och sunt förnuft…
   O andra sidan verkar det svårt när hälften av mänskligheten är lobotobemerade!!

   Hoppas att helgen var fin! 😉

   1. Du skriver som jeg tenker. Veldig glad for at du leser hva jeg skriver. Det settes pris på. Jeg vet mange som begynner å lese innlegg som dette, og i det de kommer til andre avsnitt så klikker de ut, slutter å lese. Deres virkelighetsoppfatning er at de er forsiktige hvis de gjør det motsatte av hva du og jeg tenker og skriver her. Det bekymrer meg, for jeg bærer en sterk følelse inni meg som sier meg at nok et eksperiment som går galt er på gang. Jeg vil ikke være med på dette, jeg vil at det skal stoppe. Helgen har vært knallbra, livet er veldig godt i helgene, hahaha.. håper du også har hatt en bra helg, og ønsker deg en ny fin uke 🌹

  3. Det er jo faen meg logisk, når en tenker igjennom det!.. – Dersom immunforsvaret er svekket/nede, så vil jo den lille bloddråpen det er snakk om inneholde nok smittestoff til å infisere vedkommende.. – Og større mygg innebærer jo større bloddråper, så..

   1. Den logikken som er mest iøynefallende for meg er hvordan forskjellige eksperimenter foretas og feiles, og likevel sitter publikum, altså vi og venter på neste episode i serien, og når serien er over så venter vi på neste sesong. Greier ikke folk skille mellom TV og virkelighet…? 😳

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg