Den som manipulerer, ønsker å oppnå en egoistisk fordel på bekostning av andre (Nøre-Støre)!


«Toleranse for ulike politiske overbevisninger er fullstendig fraværende. Dette er en av grunnene til økende ekstremisme. Avmakt blir til sinne og sinne kan bli til grufulle handlinger».

«Morten P bedriver vel rett og slett det man kan kalle «hat-prat» mot Listhaug. Han kommer med dehumaniserende og usaklige karakteristikker av en politiker. Ikke basert på politikk/konkrete saker (som vel burde være pressens egentlige oppgave!) men regelrette personangrep! Pinlig av Nettavisen!»

«Er ikke dette en sak hvor politiet burde ta en prat med denne mannen og gi han en advarsel?? Skulle man ikke slå hardt ned på hets av personer i politikken?? Eller gjelder det kun Lan Marie Berg?»

«Kommentator Morten P mener at Sylvi Listhaug er Norges ondeste politiker. Her snakker vi om stempling som er direkte rettet mot en enkeltperson for å gjøre mest mulig skade. Men så er det jo vanlig at saueflokken ikke tillater seg å tenke selv men synge den samme mantraet om ondskap. Men er det virkelig slik at politikere på høyresiden er onde? Altså alle?»

«Nå klarte de å tie Fabian Stang, så skal de svartmale Listhaug. Hvem er neste?»

Morten Ps omtale av Listhaug:Jeg tror faktisk Listhaug er Norges ondeste politiker (Nettavisen)

Abid Raja kaster seg på, og på tross av at Listhaugs kommentar i denne saken var enkel og sann, så kommer han også med masse ufint oppgulp: Nører oppunder fremmedhat (VG)

Dette er kommentarer fra hele Norges land. At Sylvi Listhaug uttalte ganske kort og greit at hun «tror Fabian Stang gir uttrykk for det mange mener» er hverken stygt å påpeke eller usant. Listhaug sa i bunn og grunn ikke noe mer. Så hvem framtrer som ond og hatefull i sin opptreden?

Denne talen til Jonas Gahr Støre 22. juli var ikke bra, den var ondsinnet og splittende. Vi ser jo resultatet nå, og jeg så det komme at hva han gjorde ville det bli bråk av. Så innlysende og opplagt var det!! Og slik har han holdt på en stund nå. Det er så snart denne datoen nærmer seg så er han i gang. Enda mer enn vanlig når det er valgår, og i år er det valgår. Jeg har lagt merke til hvordan Støre har operert spesielt denne måneden.

Jeg skrev følgende innlegg FØR talen 22.juli: Politisk brunbeising! (Bunny Trash)

Uttalelsen til Fabian Stang:

I lys av alt dette er jeg et meget stort steg nærmere hvilket parti jeg kommer til å stemme på ved Stortingsvalget i år.

Takk for titten folkens! 😜


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#fremskrittspartiet #arbeiderpartiet #venstre #listhaug #gahrstøre #raja #mortenp #fabianstang #høyre #nettavisen #valg #ekstremisme #utøya #islam #ytringsfriheten #fremmedhat #politikk #stortingsvalg #solberg #norge

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg