Det er kultur!!

Jeg er så utrolig mettet av og forbannet over fremmedkulturell propaganda og innvandringspolitikk her i Norge. Hele tiden er det tema om hvor mange kvoteflyktninger, asylsøkere og så videre vi skal ta i mot til dette landet. Hvert år blir det vedtatt at tusenvis av muslimer, muhammedanere og islamister skal få opphold her.

Vi hadde en innvandringskrise i 2015, og i følge noen ble det håndtert veldig bra av Erna Solbergs blå regjering med innvandring- og integreringsminister fra Fremskrittspartiet. Det er viktig å skjønne at innvandringstrømmen var meget høyere enn under forrige regjering, og situasjonen mye vanskeligere. Men en kan også se det fra en annen synsvinkel. Under de rødgrønne var antallet kvoteflyktninger rundt 1000 stk. Perioden 2013-18, den gang Venstre og KrFs samarbeidssavtale med Høyre og FrP i regjering, var antallet kvoteflyktninger cirka 2000. Da Venstre gikk inn i regjering økte tallet til 3000 kvoteflyktninger.

Så uansett hvordan og hvor hardt vi, folket, kjemper imot for mye innvandring i Norge, så legger våre politikere opp til mer innvandring og en nesten ustanselig endring av Norge. Norsk kultur, vår levemåte og holdninger drukner i fremmedkultur. At «vår» statsminister Erna Solberg inngikk en «migrasjonspakt» med FN vil igjen  forverre situasjonen med at vi blir underlagt en «verdensregjering» styrt av FN. Så nå er det viktigere enn noensinne å kjempe i mot. Siste mulighet, eller så blir det Norge som vi kjenner borte for alltid, og jeg tør ikke tenke på generasjoner etter oss..

I mellomtiden er det vel egentlig bare bra at fødselstallene i Norge er så lave som de er, blant etnisk norske, men samtidig en del av vår egen utryddelse…

Nye tall fra Eurostat viser at bare tre nasjoner tar imot flere kvoteflyktninger enn Norge i nyere tid. Det er Storbritannia, Sverige og Tyskland. Tre land som har langt flere innbyggere enn Norge. Så i prosent tok Norge i mot flest. Det under nåværende regjering med Høyre og FrP som største partier. Det er til å grøsse av, og mange tør ikke engang tenke på hvordan det nå hadde vært hvis Arbeiderpartiet og Sosialistisk Venstreparti hadde sittet med makten denne perioden.

La oss se litt på disse kulturene vi må innfører mer og mer av og bygger opp i Norge med hittil mellom 200-300 moskeer her. Hva islamister, muslimer og muhammedanere står for.

Islam ønsker utryddelse av alle vantro, det vil si alle som ikke tror på islam og koranen. De er i mot likestilling og mener kvinner er mindre verdt enn menn. De bedriver flerkoneri, kvinneundertrykkelse, tvangsekteskap, barnekteskap, pedofili, homohets og bachi-baza. Alt dette er grov mishandling av andre mennesker, men likevel fult lovlig i sharia og koranen – ikke bare fullt lovlig, og ei heller bare noen få tilfeller, men faktisk vanlig normal hverdagslig praksis.

Islam står også for halalslakt, vi har i Norge i dag hatt minneseremoni for en ung norsk kvinne som sammen med to andre kvinner ble halalslaktet i Marokko i forrige måned.

Tigre, griser og hunder er urene, skitne og ingenting verdt. Griser og hunder er vanlige husdyr i Norge. Spesielt hunden som er landets mest populære kjæledyr og regnet som menneskets beste venn. Grisen har tilknytning til vår hverdag, og våre høytider. Egg og bacon er en av de mest vanlige frokost- lunsj og kveldsmåltid i Norge. Ribbe og skinke er vår mest populære juletradisjon. I mange norske skoler er disse rettene fjernet. Vi har norske skoler som er underlagt islam hvor norsk husmannskost er byttet ut med islamsk halal.

Videre har islam i sin kultur og ideologi blant annet æresdrap og kjønnslemlesting. De som følger islam mener også at Sharia-lov står over andre lover, og de vil alltid kjempe for å få mer sharialov i vestlige ikke-islamske land som for eksempel Norge. I Oslo, vår hovedstad, er bydeler erklært å tilhøre islamtilhengere. Vi ser også antydninger av dette i Drammen og andre byer. Det benyttes politiske plagg (og symboler: halal) som hijab, nikab, burka, khimar, sheila og chador for å signalisere at islamsk lov, sharia, står over alle andre lover. Jentebarn blir også kledd i slike plagg, angivelig for at de ikke skal begjæres og seksualiseres (av andre menn enn den de blir tvangsgiftet til).

Islams store forbilde og leder hadde mange koner, helt ned i 6 års alder. Muhammed. Politisk leder som regnes av av «sitt folk» å være grunnlegger av ideologien Islam. Det er hva islam er, en ideologi forkledt som en religion, for å ta over verden. Muhammed regnes som en profet og Koranen inneholder «åpenbaringene» Muhammed mottok som «Allahs profet» fra cirka år 610 til han døde.

Voldtekter, homohets, kvinneundertrykkelse, gjengvold og æresdrap bare øker i Norge. I samme takt med innvandringen. I disse dager kan vi lese om en ung kvinne på 25 år som ble knivstukket i ryggen av en russisk islamist på en Kiwi-butikk i Oslo. Gjerningsmannen sier selv han følger Islam og islamsk tro, hvor kristne og alle ikke-muslimske muhammedanistiske islamister er vantro og fortjener bli drept. Han hater alle vantro og ønsker drepe flere!

I gårdagens nyheter kunne vi få lese litt om kjønnslemlesting. Det var sjokkerende nok NRK som gikk ut med saken. En av våre main-stream-media som vanligvis tier om islamsk kultur og islamsk kriminalitet i Norge. For de som er litt belyste er det ikke til å skyve under teppet at største delen av innvandrere hit til Norge kommer fra land som også har største delen av kjønnslemlesting i verden. Og vi vet at det foregår mye av den slags her i Norge i islamske miljøer.

Dette går ut på å fjerne de ytre kjønnsdelene på jenter på cirka 8 år og nedover. I Somalia blir alle jentebarn omskjært, kanskje to prosent slipper unna. Utstyret som brukes er urene barberblad og «parfyme» (Eau de Cologne). Rundt 200 millioner kvinner er utsatt for kjønnslemlestelse pluss mørketall. Etter at de ytre kjønnsdelene er fjernet på jentebarnet syes kjønnsorganet sammen slik at hullet er så lite, men akkurat stort nok til at urin og menstruasjonsblod kan passere. Dette er kultur, blir du ikke omskjært blir du regnet som uren og utstøtt (også i miljøene som bygges her i Norge)!

Link: https://www.nrk.no/urix/kjonnslemlestelse-i-somalia_-med-barberblad-skjaerer-hun-i-jenters-underliv-1.14324323

Ved graviditet og fødsel blir kvinnene helt ødelagt nedentil og både kvinne og barn risikerer livet. Det utføres også omskjæringer på guttebarn i slike miljøer, også i Norge. Norsk lov kan si hva norsk lov vil, disse menneskene har egne lover og en egen agenda. Norsk lov, holdninger, kultur og levemåte er ikke hva de som følger islam ønskes integrert i!

Jeg undrer meg enda over at så «få» mennesker sier nei. Hvorfor så mange ønsker disse ukulturene til Norge. Hvorfor ikke flere sier «stopp», at vi ikke ønsker disse ukulturene, mishandlingen, overgrepene og kriminaliteten hit til Norge! Hvorfor er det ikke flere som kjemper for strengere innvandring, strengere krav til integrering slik at landet våre kan hjelpe de som fortjener hjelp, og ikke en haug med overgripere, mordere og ukulturer som ønsker endre Norge til det ugjenkjennelige!!??!

Vil dere ikke ha våre gode tradisjoner og holdninger som vi faktisk egentlig har her i Norge? Trives dere ikke med vår kultur, holdninger og medmenneskelighet? Vil dere ikke være trygge i eget hjem, i eget land?

Er terror og utrygghet moderne blitt? Er folk så naive at de ikke skjønner betydningen av en slik «berikelse» og «moderne» trend?

Så lenge denne type innvandring foregår, og fortsetter i den skala den har, så kan vi aldri vinne kampen mot terror!!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!

#fremmedkulturell #propaganda #kvoteflyktninger #asylsøkere #innvandringspolitikk #muslimer #muhammedanere #muhammed #muslimer #koranen #islam #innvandring #erna #solberg #statsminister #høyre #fremskrittspartiet #h #frp #venstre #kristeligfolkeparti #krf #rødgrønne #blå #arbeiderpartiet #a #sosialistiskvenstreparti #sv #migrasjonspakt #verdensregjering #fn #migrasjonsavtale #marokko #marrakesh #eurostat #kultur #ukultur #moske #koranen #vantro #flerkoneri #kvinneundertrykkelse #tvangsekteskap #barneekteskap #homohets #homofobi #pedofili #bachibaza #mishandling #overgrep #rasisme #trakassering #vold #ideologi #homo #homofili #undertrykkelse #undertrykking #mobbing #ukultur #fremmedkultur #burka #chador #hijab #nikab #sheila #sharia #halal #jihad #is #isis #fremmedfrykt #frykt #tradisjoner #æresdrap #kjønnslemlesting #omskjæring #hets #terror #politikere #islamskemiljøer #norgespolitikere #sylvi #listhaug #integrering #khimar #allah #profet #kriminalitet #voldtekt #drap #mord #mangelpåintegrering #nyelandsmenn #terror #innvandring #innvandrere #terrorisme#redsel #oss #barn #av #norge #norge2019

8 kommentarer
   1. Uvitende kommentar av deg Mara, vi er i 2019, hvor ser du at kristne utøver slik elendighet som «vanlig normal hverdagslig praksis»?

     1. Sørgelig at det finnes folk der ute med så sneversynte holdinger som man leser i blogginnlegget her. Morsomste her er jo at du ikke tørr å ha åpne kommentarfelt, sier vel litt om hvor pinlig det blir at en med fremmedfiendtlige holdninger ikke tørr motstand selv

      1. At du er naiv og lever i en boble står på deg, og er helt og holdent ditt problem. Og hva har det med saken å gjøre om kommentarfeltet er åpent eller ikke? Og hva mener du med «at en med fremmedfiendtlige holdninger ikke tørr motstand selv»? Hva med å være saklig fremfor å forsøke personangrep? Du virker som en naiv, frekk og feig person med din kommentar her.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg