Det er så fantastisk!!


Nå er jeg ute og farter i det nydelige været, etter 10 dager i covidkarantene så kom jeg rett ut til knallblå himmel, sol og nå er det 23 grader og stigende. At jeg først måtte vente en halvtime ekstra for å komme inn til legen min gjorde meg ingenting. Muligens gjør den absurde situasjonen vi har vært i meg mer tålmodig, hahaha..

Inne hos fastlegen min snakket vi litt, jeg fikk komplimenter for hvor bra og sunn jeg ser ut, med unntak av sigarettpakken i skjortelomma. Det bare ble slik da det er shorts og skjorte i dag. Jeg forklarte hva jeg kom for, de vanlige testene, altså blodprøver, og ELISA-test. Legen min spurte da om jeg har tatt noen vaksiner, jeg har ikke vært hos min fastlege etter vaksineprogrammet begynte. Jeg svarte «nei, skal ikke ha» og ble spurt om hvorfor.

Der og da tenkte jeg, nå er vi i gang, nå skal jeg få høre at jeg burde vaksineres. Men det skjedde ikke. Jeg forklarte og fikk nikk, smil og bekreftelse tilbake. Der var det faktisk full forståelse og en antydning om at min lege synes hele vaksinasjonsopplegget er like absurd som jeg synes. Ordet ‘absurd’ ble faktisk brukt, og min lege ville hverken anbefale eller ikke anbefale noen vaksine. Det var for meg fantastisk, en fagperson, en lege med godt rykte og anerkjent faglig dyktig. En av de som flest står på venteliste hos.

Så med det ble humøret enda bedre, jeg får nyte friheten fullt ut i dag uten propaganda, ikke engang på legekontoret. Vaksinefanatikerne avskriver alle som ikke følger programmeringen som uverdige, personer man ikke skal høre på eller lytte til. Vel, jeg er fornøyd med legen min jeg.

Blodprøver ble tatt iht oppfølgning for diagnoser jeg har, og alt blir sjekket av verdier, behov for vitaminer og i det hele tatt. Eneste var at jeg ikke fikk tatt den serologiske ELISA-testen av antistoffer mot covid-19-infeksjon. Den lot seg ikke rekvirere, noe galt med systemet, så jeg vil bli oppringt asap når det er operativt igjen.

Nå spiser jeg brunch på Mækkern, en liten Chilli Cheese burger, 7 Chilli Cheese tops og en medium Coca-Cola. Ja til livet!! Etter dette skal jeg gå langs elvepromenaden til CC kjøpesenter. Der skal jeg shoppe og handle, blant annet hundemat. Og deretter skal jeg kose meg på café igjen. Ja til livet nok en gang 😜

Kommer nytt innlegg senere i dag, det blir helt covid, korona, karantene og vaksinefritt. Skal ikke nevnes med et ord, jeg lover!

Ha en nydelig dag 😘

Link: Mange sier nei til vaksine, blir stemplet som konspirasjonsteoretikere og uvitende (DT+)


Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#lege #fastlege #blodprøve #elisa #elisetest #tålmodighet #vaksine #mcdonalds #antistofftest #chillicheese #cocacola #frihet #elisa #kjærlighet #jatillivet #drammen #bunnytrash

6 kommentarer

Siste innlegg