Erna Solberg: slik ser framtidens Norge ut.

Stadig flere på internettet henviser til Grunnloven i sine reaksjoner på hvordan «vår» statsminister Erna Solberg styrer Norge i disse tider. Hun opptrer som om det som er vårt land, er hennes egen private lekegrind der det er henne og hennes medsammensvorne som er de eneste som har betydning. Deres makt og deres pågående agenda.

Da Solberg holdt nyttårstalen nå nylig hadde hun i følge flere, altså flere som har en viss grad forståelse og kunnskaper på lovverk, så har hun styrt Norge i strid med vår egen, altså Norges lov, Grunnloven, i nærmere et helt år. Det har sikkert vært mange flere brudd disse snart 8 årene hun har sittet i statsministerstolen. Men da hun fremførte nyttårstalen nå for få dager siden hadde hun brutt Grunnloven sammenhengende i 293 dager. Det som er veldig skremmende er at veldig få tar til motmæle, og ingenting tyder på at hun har noen planer om å gjeninnføre de demokratiske friheter og rettigheter i noen nær norsk framtid. Hverdagen som er, skal vedvare lenge, folk og samfunn skal knuses.

Etter et år nå, altså over ni måneder med «et dødelig virus» finnes det hverken noe juridisk eller medisinsk grunnlag for å hevde at Smittevernlovens forutsetninger gjelder.

Som jeg selv har nevnt i tidligere innlegg, og de som følger litt med, så vet vi at Norge i 2020 hadde en lavere dødelighet enn tidligere år. Er det normalt under en pågående pandemi som er erklært verste tilstand siden andre verdenskrig?

I juni 2009 i erklærte WHOs generaldirektør svineinfluensaen for en pandemi. Mange av oss husker dette, men veldig få merket noe. Det er slik at vi egentlig har glemt svineinfluensapandemien hvis vi ikke blir påminnet om den. Ifølge mange, og ifølge media, myndigheter, Bent Høie og Erna Solberg er denne nåværende pågående pandemien vi har nå, mye verre en pandemien i 2009.

Likevel har vi meget færre syke og døde som følge av korona. Men hver erklærte pandemi har betydd enorme økonomiske gevinster for legemiddelindustrien, smittevernbedrifter og organisasjoner som samarbeidende makthaverne har aksjeprosenter i, er styremedlemmer i, og har andre innbringende posisjoner.

Rådgivere disse bruker mottar forskningsmidler og konsulenthonorarer fra legemiddelselskapene i tillegg. Selv om man sier at alle som har dødd med koronavirus også har dødd av det, noe ikke en gang Folkehelseinstituttet (FHI) tør gjøre, har denne epidemien tatt så få liv i Norge at det er umulig å henvise til lovens forutsetninger om høy dødelighet.

Dødstallene er fullstendig innenfor det som har vært normalen i perioden 2010–2019. WHO har også betegnet influensaepidemiene som pandemier, sist i 2016/2017 med mangedoblede antall døde enn 2020.

Dødeligheten i sommer og i høst ligger faktisk godt i underkant av normalen. Hvis en så lav dødelighet skulle danne grunnlag for å suspendere Grunnloven har man bygd plattformen for å avskaffe Grunnloven, fjerne den, på permanent basis.

I dag leste jeg et innlegg som en venninne hadde delt på sin side hvor en kan se grafer som jeg har valgt å dele i dette innlegget, dette viser at 2020 er et fullstendig normalt år når det gjelder dødelighet i Norge.

Det er ingen dramatikk på noen som helst måte. Tvert imot!!

Link: Grafer!!


Her er det at nikkedukkene og alle de rundt omkring i samfunnet vår som svelger ALT som kommer fra «de rette personene» begynner å reagere. Nikkedukker som sluker rått hva Bent Høie, Esben Nakstad, Erna Solberg har å flomme med. Nikkedukker som sluker rått hva «våre» main stream media har å formidle. Alt annet blir omtalt som «Fake News». VG, Dagbladet, TV2 og NRK som mottar enorme summer fra regjeringen og skattekisten (skattebetalerne, altså dere, ironisk nok) har jobben som hjernevaskere og  får betalt for å bedrive skremsellshysteri og propaganda.

Folk gjør seg blinde for ALT annet, og hisser seg opp når noen tar til motmæle eller protesterer. Når noen ikke lar seg hjernevaske. Disse folkene blir rasende når noen henviser til fakta som forties eller som ikke settes fokus på av media og regjering.

Disse samme vil påstå at dødstallene og så videre er lave på grunn av tiltakene som er blitt gjort. Men nei, tallene er klistret til normalkurven det kan ikke engang benektes av hverken nikkedukker, forskere, media eller regjering, for det finnes ingen registrerbare utslag i de periodene regjeringa har «strammet inn» og «stengt ned». Ingen!

Det skjer til tross for at det ikke finnes noe vitenskapelig eller forskning basert på erfaring om, iakttakelser eller hendelsesforløp i form av eksperimenter eller noe annet for å hevde at lockdown eller nedstenging av samfunnet kan stanse eller har stanset spredning av virus.

Derimot er det systematiske observasjoner, undersøkelser, altså empirisk dokumentasjon som gir sterkt grunnlag for å hevde at lockdown fører til enorme økonomiske, sosiale og helsemessige skader som vil ha langtidsvirkninger. Vi vet også at lockdown gir dårlig fysisk og psykisk helse, mentale belastninger i form av ensomhet, angst, depresjoner og så videre. Lockdown dreper!

Denne høyreregjeringen ledet av Erna Solberg med støtte fra småpartiene KrF og Venstre som viser seg å være mesteparten av tiden under sperregrensen for sin elendige politikk, disse vil bruke alle mulige påskudd til å fortsette sitt ulovlige regime på ubestemt tid.

Disse vil fortsette å ødelegge mitt og ditt, folks privatliv, skade barns immunforsvar og drive folk til suicidale tanker og selvmord på grunn av sosial isolasjon, og de vil fortsette å rasere hundretusener av arbeidsplasser, slik at det livet vi kjenner aldri vil kunne gå tilbake til normalen i vår levetid.

Link: The Great Reset Link: New World Order

Jeg vet ikke hvor mange jeg har sett skrive på sosiale media at de gleder seg til 2021, eller til at 2020 er over, for da blir ALT bedre, vi får vaksiner og så videre. Jeg har sagt mitt om den vaksinen, den vil jeg ikke ha, men det er greit å forberede seg på hva som skal skje i år, for i 2021 kommer nedskjæringa av de offentlige budsjettene også, og med dem massevis av arbeidsplasser. Så man burde vel spart de enorme pengesummene som gikk opp i røyk i form av dumskap og raketter.

Gjennom det nye dekretet, eller den utstedte nye ordren som går ut over de forfatningsmessige beføyelser ved ikke å være en dom eller kjennelse innføres det nå plikt til å teste seg for covid-19 for innreisende til Norge fra 2. januar 2021. Dette er den samme PCR-testen som jeg skrev om for noen dager siden i et annet innlegg «Sjekk om du bør vaksineres først» som du kan lese HER.

PCR-testen presenteres som en «corona»-test, men ‘kan ikke brukes til diagnostisering’ ifølge personen som faktisk laget (oppfant) den. Denne samme testen har påvist epler, kiwi og bananer som covid positive ved utførelser av italienske forskere og eksperter.

Ved det antall sykluser som kjøres i Norge blir det så mange falske positive prøvesvar at selv Anthony Stephen Fauci, amerikansk immunolog og direktør for National Institute of Allergy and Infectious Diseases, medlem av White House Coronavirus Task Force, omtaler denne testen som «meningsløs».

Denne testen gjøres nå obligatorisk på grensa. Noe jeg personlig vil omtale som et spill for galleriet.


Det henvises naturligvis til «nye muterte virusvarianter», noe det var grunn til å mistenke at man ville gjøre allerede da alt dette startet. «Plandemien», et ord som blir stadig mer brukt. Og med dette som nøkkelkort er det mulig å holde på unntakstilstanden til evig tid, om man måtte ønske, eller som avtalt.

Virus muterer nemlig alltid. Regjeringa har ikke påvist at dette muterte viruset er spesielt farlig, slik som er en forutsetning i Smittevernloven. Likevel har Erna og co. ingen hemninger med å gjøre testene til forutsetning for adgang til riket. Dette i tillegg til allerede etablerte krav.

Så kommer det sentrale punktet i det nye dekretet, nemlig planen om full nedstengning av samfunnet:

– Om denne nye virusmutasjonen skulle bli spredt her i Norge, vil det antakeligvis kreve en full nedstengning av samfunnet. Vi må gjøre det vi kan for å forhindre at den nye virusvarianten får fotfeste i Norge. Testing er den eneste måten å avdekke om reisende fra røde land bærer med seg dette viruset, uttalte Solberg. Noe som er veldig ironisk da de faktisk visste om mutasjonen, men ikke stengte av fra Storbritannia før ETTER mutasjonen offisielt var tilstede her i landet. Mens de ventet stengte de først av for direktereiser fra Storbritannia, men de som tok seg en tur innom andre land først, de reiste fritt og enkelt inn i landet vårt. Strategisk ganske bevisste handlinger vil jeg påstå.

Dette med «røde tall» som Erna Solberg fabler om finnes det heller ikke noen vitenskaplig definisjon av. Det er bare et helt tilfeldig tall som er satt. Som om dette er en barnelek. Hadde man satt et annet tall, ville fargekartet ha sett annerledes ut. Akkurat det sier mye om våre politikere og det politiske systemet vi har. Veldig mye!!

Dette nevnte dekretet fra fjErna og hennes medsammensvorne burde ha ført til krigstilstander i mediene. Nyhetsformidlere som egentlig skal belyse sannhet og fakta objektivt, men som er kjøpt og betalt i dag. De burde ha integritet og yrkesstolthet og grillet Solberg og Høie så fettet hadde rennet av dem. Og opposisjonen kunne da forlangt statsministeren og regjeringens avgang. Men når våre media er kjøpt og betalt..

De kaller seg stolt «den fjerde statsmakt» til folk og fe og i sine festtaler, men egentlig er de den mest lavmåle folkegruppen i vårt samfunn med sin kapitulering og latterliggjørelse av hva de en gang var. De har ingen ære.

Og hva med opposisjonen, og her snakker vi ikke om tåkefyrsten Jonas Gahr Støre og det nedadgående «partiet» hans. Vi snakker om Senterpartiets Vedum, Moxnes Rødt og Lysbakken i SV. Hvor er dere? Har dere gått i hi? Har dere meldt kollektiv tidligpensjon når det gjelder landet dere bor i? Virker som om å ødelegge Norge er målet for enhver. Å ta inn IS-terrorister og synge Moria i egne temagrupper på sosiale media.

Hvis vi kan forestille oss et regjeringsskifte i morgen, Senterpartiet, SV og Rødt fikk danne regjering. Hva ville de gjort? Ville de ha gjeninnført Grunnloven og gjenåpnet samfunnet, eller ville de ha fortsatt med nåværende regjerings ulovlige og uvitenskapelige regime, og kanskje muligens fortsatt avledet og gnålt om klimakrise? Personlig driter jeg i klimakrisen når de som sitter med makten ødelegger oss og landet vårt uansett.

Det er tydelig at vi ikke har stemt opp noen politiske partier i Norge som vil det beste for det Norske folk og vårt samfunn. Islam, koronaregime og den nye verdensordenen er hva som skjer her nå. Diktatur og sharia fremfor ytringsfrihet og menneskerettigheter.

Folk må våkne! Erna Solberg og hennes medsammensvorne må ved et passende tidspunkt stilles til ansvar. Akkurat nå kan de trampe med møkkete virusinfiserte vernestøvler over Grunnloven fordi det ikke finnes noen opposisjon eller noen store kritiske medier i Norge. Det hele er en farse, en muggete farse av søppelmentalitet, grådighet og maktsykdom. Vi må begynne å følge med, og i framtiden være særdeles varsom om hvem vi fordeler makta til. Det er faktisk vi, folket, som skal bestemme – media, storting og regjering er våre ansatte!!!

Erna Solberg truer med å innføre unntakstilstand og full nedstengning av samfunnet på ubestemt tid. Hva har det norske folk tenkt å gjøre med dette?

Medisinsk leksikon: RNA

Artikkel fra Resett: Vaksineprosjektet!

Les: Great Barrington Declaration


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#korona #virus #pandemi #corona #covid #statsminister #myndigheter #storting #media #msm #politikere #helsemyndigheter #thegreatreset #newworldorder #norge

5 kommentarer
  1. Støtter deg 100 % i dette og godt skrevet…og hva vi bør gjøre nå … er et godt spørsmål….vi bør ihvertfall støtte opp om det nye folkepartiet ved valget til høsten og ev. andre “folkepartier “som måtte dukke opp..for å demme opp mot disse korrupte karierepolitikerne..som er i ferd med å gruse landet vårt! Vi må organisere “demokratiet vårt” eller restene av det på en slik måte at ikke enkeltpersoner eller organisasjoner får storting og regjering til å sette grunnloven tilside.og gjøre som de vil under et eller annet udokumentert påskudd….slik de gjør nå..Nesara/Gesara har denne modellen klar…det er bare å google….En ting er sikkert…vi ..som den eneste opposisjon…… må stå opp..før det er for sent!!

   1. Jeg tenker at alle disse små høyrepartiene som egentlig mener det samme i de viktigste sakene, burde slå seg sammen til et parti. Kun da kan det utgjøre betydning.

  2. Dessverre må jeg si at det hadde ikke blitt noe annerledes med en annen “stasmedister”. Det hele er et spill satt i scene av lyssky krefter som lar nyttige idioter ta smellen. Vi bør kanskje se litt på de som arbeider i det stille? Norge ble limt sammen av flere småriker, og den dag i dag merker vi dette ved stridigheter som munner ut i beslutninger som ikke tjener hverken lans eller folk.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg