Fantastiske romper, og hvordan få dem!!


Av alle øvelsene som er designet for å skreddersy menneskekroppen, kan oppgavene rettet mot baken være den mest utfordrende.

Uansett hvor fabelaktig ditt undertøy er, hvis du har henge-rompe eller to flate pannekaker, heter det seg at en bør begynne å få sin bakre del i bevegelse.

For å styrke rumpa må en jobbe med alle muskler, og det er tre grupper av dem: gluteus maximus, gluteus medius og gluteus minimus. Det er faktisk kroppens største og mest kraftfulle muskelgruppe. For å få dem kjempebra er komplisert, men ikke umulig.

Ofte blir glute-byggøvelser utelatt av treningsprogrammer for gutter (til fordel for beina), men det burde ikke være slik. Glutene er intrikate til bekkenet, holder beina og torsoene rettet opp, og hjelper til å drive oss fremover. Og hvis de ser bra ut, gir de et varig inntrykk til beundrerne bak oss.

For de som er interesserte i hvordan få lekker rompe, så er det bare å lese videre. Dere jenter og homo/bi gutter kan jo vise dette til eventuell kjæreste, samboer eller ektemake, eller sende dette dette til enhver som kan ha interesse for den del. Altså, lik og del!!


Her er bare noen få enkle rumpeøvelser som er garantert effekt.

The Squat. Dette er treningsøkten for den grunnleggende rumpetreningen. Økten tar opp svært liten plass, og er relativt enkelt å gjøre. Stå med føttene litt bredere enn skuldrene dine. Senk ryggen til en sittestilling. Ikke la knærne gå forbi tærne dine. Husk å holde brystet oppe. Gjenta. Bygg opp et nummer eller reps med tiden. Feel the burn 😜

Lunge Stretch. Stå på plass, deretter gå videre og senk kneet bak. Pass på at kneet er justert med ankelen din. Hold deg i den posisjonen i 30 sekunder på hver side. Dette trekket vil bidra til å løsne hip flexors, som vil hurtig starte rompemusklene.

The Hip Thrust. Ligg på ryggen og bøy knærne. Pass på at føttene forblir flate på gulvet, i samme bredde som hoftene dine. Spenn magen og skyv ryggen mot gulvet. Så løft hoftene så høyt som mulig, trykk med hjelp av dine plantede føtter. Hold i 20 sekunder, og deretter sakte tilbake til gulvet. Fortsett. Du vil føle det fungerer nesten umiddelbart.

The Knee Lift. Stå foran en boks eller et trinn. Med venstre fot, gå opp til boksen eller trinnet, mens ditt høyre kne beveger seg mot brystet. Det ser ut til at du er i ferd med å klatre opp, men i stedet, revers: flytt venstre fot tilbake til gulvet og gjør det samme med høyre fot. Føl hvor bra du får strekket deg.

Skater. Visualiser deg selv på skøyter på en frossen innsjø, så er du i gang. Finn en liten plass å stå. Stå til høyre med plass på venstre side. Huk litt, hopp til venstre for plassen med en fot, så langt du kan gå. Sving armene dine for å hjelpe deg med å hoppe videre. Ikke la den andre foten røre bakken. Nå omvendt: kne litt og hopp til høyre på rommet med den andre foten. Ikke glem å svinge armene dine. Gjør dette i en kontinuerlig frem og tilbake-bevegelse så lenge du kan. Få hjertefrekvensen opp – det vil bidra til å få din rumpe også.

Selvfølgelig er det utallige øvelser å vurdere, men disse fem grunnleggende treningsøktene vil brenne i baken og gjøre den klar for mer. Kroppen din vil takke deg, og det vil også dine beundrere når du går forbi.

For egen del sier jeg bare, hahaha, særlig at jeg gidder. Flotte romper er alltid hyggelig, men min egen er der bak, ser den nesten aldri, så da får det bare være, denne Bunnyen er bare deilig og god uansett 😜😂


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#rumpetrening #rumpemuskler #gluter #trening #muskler #rumpe #stramrumpe #sprettrumpe #finrumpe #niceass #gay #straight #bi #bunnytrash

8 kommentarer
   1. Hei, hyggelig det, og det var nå du tok deg tid til å kommentere og gi tilbakemelding. Det er noe spesielt med de som kun tar til ordet når de er negative til noe 😜👍🏾

  1. Hei igjen. synes ikke dette var så ille. Kvinnfolk driver med det samme +kirurgi. Sprettrumpe jaja….. Hver sin smak

   Lise

  2. Nå er ikke treningsinnlegg det jeg mest slumper til å lese om, men bildene var fine 😉 Og disse treningsøvelsene har navn som jeg kjenner igjen når ungene mine diskuterer sine treningsøkter. Så jeg er ikke helt bortkommen. Men selv går jeg turer, og så trener jeg muskler i armer, rygg og skuldre 🙂 Bakenden min ser jeg jo ikke, så den har jeg ikke kommet på å trene 😉
   Må jo flire litt, da jeg selv har gått og tenkt på et innlegg som handler om kropp (på en måte). Lurer på om noen kommer til å takke for seg hos meg da mon tro? 😉
   Ha en herlig fin dag ♥

   1. Samme her Eva, ikke er treningsinnlegg noe jeg vanligvis leser, og ikke er det noe jeg vanligvis skriver. Det er bare sånn innimellom så kommer litt helt random ting fra meg, for noen dager siden skrev jeg om en plante, Ynde. Jeg trener ikke selv, ikke annet enn som du, jeg går turer, på asfalt og i terreng.

    At noen som aldri i løpet av 12 års blogging har lagt igjen en kommentar her plutselig sier at de takker for seg den ene dagen det kom innlegg vedkommende ikke liker, det er ikke noe en trenger tenke er særlig til tap. I mitt tilfelle har ikke disse engang fått med seg hva Bunny Trash er for en karakter, i denne bloggen kan det komme litt av hvert, og lettkledde mannfolk fant man allerede første uka da bloggen ble til 😜

    Fin fin dag til deg også 😊

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg