«Fazebook is trying to delete me!»

Denne videoen poppet opp i innboksen min på messenger. Ta dere fem minutter for å se og høre, dette er ikke tull!! ⬇️


Dere som tenker at dette er bare useriøst svada, dere burde ta dere tid til å sjekke. Dette gjelder oss alle, ikke bare i Amerika, dette pågår her i Norge også.

Vi blir «faktasjekket» hele tiden, og de «politisk ukorrekte» får profilene sine sperret for bruk over tid hver dag. Vi kaller det «fazebook fengsel». Mange blir helt blokkerte, og veldig mange får fjernet profilene sine.

Mer enn mange har gått over til andre sosiale media som for eksempel MeWe (link nederst på siden).

«Den fjerde statsmakt» har med statstøtte bestemt hva vi skal tro og hva vi skal tenke. De konstruerer en egen sannhet for oss. De ønsker at vi skal leve i en konstruert virkelighet hvor vi opplyses om kun det de vil at vi skal vite.

Høsten 2018 fikk «faktasjekkerne» Faktisk.no til et samarbeid med Fazebook, og dermed styrer de nå hva folk skal tenke, mene og ytre på sosiale media i Norge. De er flere ganger tatt for å fremstille fakta som ikke fakta, de er flere ganger blitt avslørte for sin agenda, men likevel har de greid å gjøre folk flest «blinde» for hva som faktisk skjer.

Dette er en seier for en venstrevridd agenda, men også helt klart et stort nederlag for demokratiet og ytringsfriheten!!

Offisielt er «faktasjekkerne» til for å opplyse om faktiske fakta og «for å styre samfunnsdebatten og det offentlige ordskiftet». Problemet for mangfoldet og ytringsfriheten er at Faktisk.no består av Amedia, Polarismedia, VG, Dagbladet, TV2 og NRK. Dette er de samme som mottar enorme summer i statsstøtte og NRK-lisens gjennom din skatteseddel.

Vi kan ikke la denne sensuren fortsette. Jeg heier på Candace Owens, og håper hun når fram med søksmålet sitt. Det er ikke greit at sosiale media skal ta fra oss vår ytringsfrihet. Her har de fått alt for stor makt, og «we the people» må ta den tilbake!!

DEL!!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#sensur #faktiskno #ytringsfrihet #powertothepeople #candaceowens #facebook

 

2 kommentarer

Siste innlegg