Flashy retro 80’s lørdag!!


Da ble det en festlig kveld på snuppen min og meg i går. Vi tok turen til nabokommunen og besøkte et vennepar hvor vi hadde det riktig så gøy i hverandres selskap. Vi spilte masse god «gammel» bra musikk, koste oss med spekemat, potetgull og dip. Det er blitt en sånn greie med potetgull, spekemat og dipp. Snadder!!

Selvsagt koste vi oss med drinker også, og jeg har virkelig lagt min store elsk på dette brennevinet vi kjøpte i Polen for noen uker siden. Bisongress-vodka. Denne vodkaen har farge og inneholder også et langt gresstrå. Zubrowka Bison Grass Vodka. Vi har isbiter, agurkskiver og sitronskiver i glasset sammen med vodka og fyller etter med sukkerfri Sprite. Utrolig frisk og god. Neste tur til Polen er det garantert at vi tar med oss et par flasker av denne hjem, haha..


Venninna vår hadde kjøpt seg et sådan retro-kamera. Dere husker på 80-tallet da det var så  moro med disse kameraene hvor en tok bilder så kom bildet ut fra kameraet der og da?! Hehe.. Det hadde vært en kampanje på nye slike kameraer som er blitt en greie nå. Hun hadde kjøpt flere filmer, og jeg er sikker på at hun tok rundt 50 bilder i løpet av kvelden med kameraet sitt. Det ble en slags drikkelek av det, en gimmick for kvelden. Mye rart.. vi er så snåle når vi drikker, men bare godt humør og moro da. Kjempekoselig!

Så etter en festlig lørdag har vi nå en tradisjonell søndag. Intim omgang med sofaen, yupp, I love it!! 😊

Dere da? Hatt en fin lørdag, søndag, helg?


Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#80’s #venner #lørdag #besøk #fest #moro #drinker #retro #bunnytrash

9 kommentarer
  1. Hahaha, morsomt med et sånt retro-kamera, ja 😀 Og med potetgull og spekemat blir man tørst, og må man gjerne ha flust med drikke! 😉

  2. Alltså….grönsaker i sprit? :O Är inte det lite waste of money? Dessutom får det ju mindre plats med sprit i glaset..
   Det kan väl aldrig varanyttigt? 😉
   Själv kom jag hem för en timme sedan…. En sådan där liten “räd” som började på fredag em och slutade.. (slutar) ikvällll..
   Fasrar ut med några folköl, kaffe och skall se om jag hittar ngn feel-good serie som inte kräver hjärna..
   Och ta en dusch…
   My god, jag trodde verkligen var för gammal… Men kul var det minsann ;))

   Polaroid in my heart btw,, Hej, nostalgi 😉

   Hoppas den kommande veckan blir fin!

   Hälsa Snupp og Jente 😉 <3

   1. Heisann der var du, siste par dagene har jeg lurt på hvor du har blitt av, godt du ga livstegn og at du har det bra, viktig å leve livet mens vi enda har det 😜👍🏾 Stay Cool grrrrrl 😜🥰

  3. Hehe jeg Dæver 😆😆
   Gikk litt bæsjærk med det kamra hehe
   Gøy var det uansett
   Det står i vilemodus for og si det sånn 🤣

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg