Fullvaksinerte har fått ny lettelse!


Fullvaksinerte sidestilles nå med de som har gjennomgått Covid19 de siste seks månedene, og slipper dermed smittekarantene.

For fullvaksinerte blir det dermed ingen krav om å ta en test etter nærkontakt med en som er smittet.

Over 1,3 millioner nordmenn har nå fått minst én dose koronavaksine. 310 000 er såkalte fullvaksinerte.

«Et unntak for smittekarantene for vaksinerte er en svært god nyhet, og vil lette hverdagen for mange» sier resepsjonist, pikkolo og helse- og omsorgsminister Bent Høie.

Dette kommer altså dagen etter oppslagene i norske main stream media der assisterende helsedirektør i Helsedirektoratet Espen Nakstad uttalte at «dagens vaksiner beskytter ikke godt nok mot virusvariantene vi har i omløp nå».

Nakstad forklarte også at «mutasjoner av koronaviruset gjør at det kan ta år før vi kan reise fritt igjen og vi må leve med testing på grensene i lang tid».

Les dette: Viktig oppsummering fra Nakstad og Høie.

Regjeringen vil med dette øke presset ytterligere for å få folk til å vaksinere seg. Men med vaksiner som ikke hindrer personer fra å bli smittet og å smitte videre, uansett om man er såkalt fullvaksinert.. er dette så lurt? 🤔

Link: Fullvaksinerte slipper smittekarantene (TV2)

Hva er det nå de skal oppnå? Nok en avgjørelse som jeg synes er hinsides merkelig..

Hva tenker dere om dette?


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#nakstad #høie #espen #bent #vaksiner #kovid #vaksinerte #fullvaksinerte #korona #nrk #vg #dagbladet #tv2

4 kommentarer
  1. Ja moren til min venn fikk den nye vaksinen,og hu ligger nå på sykehuset å kjemper for sitt liv!!! Greit nok att jeg er vaksine vegrer å har ikke engang tatt de berømte 40 stikka,men dette er fullstendig galskap!!

  2. Galskapen lenge leve. Dette er Segregering av folk og det glade vannvidd satt i system av psykopater. Og folk dør som fluer rundt omkring i verden , av vaksinen og med vaksinen. Ikke av luftveisinfeksjoner som dette såkalte covid 19 viruset ingen har isolert enda. Folķ dør av andre underliggende årsaker , men blir klassifisert som cv19 smitta vha en ubrukelig PCR test skrudd opp med 35+ cp sykluser . PCR test med 97% feil og med et register på 19 forskjellige virus sykdommer fra lungebetennelse til polio. Vi blir lurt trill rundt av amatører i en Nazi Stasi Regjering med FHI og Nakstad og Guldvåg som lydige bikjer for Regjering Solberg. Håper de blir brent i helvete hele forb…. gjengen.

   1. Hvis det er slik det er, så vil jeg ikke akkurat kalle dem amatører, majoriteten av befolkningen har jo bukket under for dette, og de mener det regjering, myndigheter og deres samarbeidspartnere gjør er det eneste riktige. Covid19 er den nye religionen, og den har mange guder.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg