Gi en refleks til en venn, og husk å bruke refleks selv!

Jeg må ærlig innrømme at dette med refleks har jeg ikke vært så god på selv, men hver høst er det slik at jeg tenker at jeg må ordne noen reflekser å feste på jakkene mine. Noen ganger blir det faktisk gjort, men det er bare en eller to reflekser, og når jeg da plutselig tar på meg en annen jakke, så glemmer jeg refleks. Det er veldig hips om haps med å huske dette. Men nå har jeg lagt inn en bestilling på mange reflekser.

I morgen, torsdag 15. oktober markeres refleksens dag i hele Norge. Da er det ofte at organisasjoner og lignende markerer dagen ved å dele ut refleksvester til lokale barnehager og deler ut reflekser i gatene. Gode tiltak, men ikke helt som da jeg var barn da man fikk refleks overalt, hele tiden. De lå gjerne i skranken i banken eller på disken andre steder en var innom.

Nå vet jeg ikke om det blir noen utdeling av reflekser i år på grunn av korona og smittevern. Men uansett koster det ikke mye for reflekser. Veldig lite faktisk i forhold til at disse faktisk redder liv.

Kjøp gjerne reflekser til de du har rundt deg, venner, familie og de du er glad i. Å bruke refleks når det er mørkt handler ikke bare om trygghet for deg og dine. Det handler om trygghet for alle som ferdes langs veien. Så selv om det kan fremstå som et lite bidrag, så kan det å ta refleksen på, bety så uendelig mye.

Jeg har lagt inn bestilling til hele #minlillefamilie, eller snuppen min og meg. Jentene har vi alltid vært flinke til å holde med refleks. De har refleksvest, reflekshalsbånd og duppeditter som blinker i mørket. Nå er det bare å finne dem frem!

Vi har ingen å miste. Trafikken er farlig. Livet er farlig. Vi må passe på, og verne oss så godt vi kan. Blir spesielt dumt å sprade rundt i disse koronatider med antibac og munnbind, men så glemmer vi refleks. Farene er mange, og vi må ta dem på alvor. Refleks redder liv!!

Takk for at dere leser 😊


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#refleksens dag #15oktober #refleks #elskdinneste #tryggtrafikk #tryggitrafikken #mørketid #refleksredderliv #verdsettlivet #jatillivet ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg